Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
106 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Fiat Punto'dan Soğuma Sebeplerim ve Başımdan Geçenler

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen o araç taklalı ve ağır hasarlıdır. Expertizde ortaya çıkaramamışlardır... Expertize de güvenmemek lazım sanırım. Punto canavar gibi araba. Sınıfındaki araçlarla aynı kalitede. Bu sizin araca mahsustur. Allah sıfır araca binmek nasip eylesin size de... İkinci el iyi talih gerektirir. Ne kadar adam gördüysem 2. elde satan bir sorundan dolayı satıyordu. Sizin satacağınız adam da yarın öbür gün gelip burada Punto'ya lanet edebilir. Sıfır alın başınız ağrımasın bi daha...
    Taklalı bir araç olsa anlaşılır. Taklalı araç hiç bir şekilde yol tutmaz. Siz biraz işi abartmışssınız Takla atmış aracın şasesi kayar. Şasesi kayan araç otoban da 110 'u gördüm mü kendini kaybeder. Benim aracım 180 'leri görüyor ve normal bir HB arabanın sarsacağı kadar sarsıyor. Bunu hissedebiliyorum. Ağır hasar konusuna da katılmıyorum. Bu tip şeyler belli eder kendini. Exper 'e tamamen güvenmek yanlış olur ama ağır hasarlı bir çok arabanın çizgileri düzgün değildir

İşin açıkcası Punto 'nun sıfırına 45-50 bin gibi rakam hayatta ödemem Gereksiz. Haketmiyor. Gözümde en fazla 35 bin lira eder sıfırı. Onu alacağıma 60 bin verip yeni Kia Ceed 'e binerim

İkinci el biraz talih işi dediğiniz gibi. Herkes ilk arabasında biraz kazık yer derler. Benim kazığım da bu oldu sanırım Ama bu yüzden puntodan soğumuş oldum
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taklalı bir araç olsa anlaşılır. Taklalı araç hiç bir şekilde yol tutmaz. Siz biraz işi abartmışssınız Takla atmış aracın şasesi kayar. Şasesi kayan araç otoban da 110 'u gördüm mü kendini kaybeder. Benim aracım 180 'leri görüyor ve normal bir HB arabanın sarsacağı kadar sarsıyor. Bunu hissedebiliyorum. Ağır hasar konusuna da katılmıyorum. Bu tip şeyler belli eder kendini. Exper 'e tamamen güvenmek yanlış olur ama ağır hasarlı bir çok arabanın çizgileri düzgün değildir

İşin açıkcası Punto 'nun sıfırına 45-50 bin gibi rakam hayatta ödemem Gereksiz. Haketmiyor. Gözümde en fazla 35 bin lira eder sıfırı. Onu alacağıma 60 bin verip yeni Kia Ceed 'e binerim

İkinci el biraz talih işi dediğiniz gibi. Herkes ilk arabasında biraz kazık yer derler. Benim kazığım da bu oldu sanırım Ama bu yüzden puntodan soğumuş oldum
    Eywallah abartmış olabilirim ama ne punto ne de başka bir büyük marka aracında ciddi bir hata zinciri olmadıkça bu tarz şeyler olmaması lazım diye düşünüyorum. Fiyat konusunda haklısınız Punto etmez o paraları. Diğer B sınıfı araçlar da... Bu devirde azcık daha kasıp Honda Civic Elegance vs C sınıfı almalı..

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Geçmiş olsun, bu kadar arızadan sonra arabadan soğuman normal.... Ama aeninde bir çok kez açıkladığım gibi bu puntoyu kötü yapmaz... Punto iyi bir ataba değil ama kötü bir araba da değil... İyi denemz, malzeme kalitesi, işcilik servis vs. İyi değil ama kötü de değil... İkinci el araba şanssızlığı olmuş... İnşallah az zararla satarsın...

Mustafa Uçar
    mucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 64

Bu konu en sakin Punto eleştirisi olarak tarihe geçmeli Allah bozmasın, ne eleştiren ne de savunan ahkam kesmiyor, kimse kimseyi kırmıyor, herkes sakin sakin konuşuyor.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eywallah abartmış olabilirim ama ne punto ne de başka bir büyük marka aracında ciddi bir hata zinciri olmadıkça bu tarz şeyler olmaması lazım diye düşünüyorum. Fiyat konusunda haklısınız Punto etmez o paraları. Diğer B sınıfı araçlar da... Bu devirde azcık daha kasıp Honda Civic Elegance vs C sınıfı almalı..
    Ben işi biraz km ve arabanın yorulmasına yoruyorum aslında. Az yakması dolayısıyla çok binilmiş ama az bakılmış bir araç. Bunun yanında biraz da dandik malzeme ve araba olunca bu sorunlar çıkıyor. Amacım puntoyu yerden yere vurmak değil zaten. Başımdan geçenler yüzünden soğumam ve insanlara puntoyu önermemem

Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, bu kadar arızadan sonra arabadan soğuman normal.... Ama aeninde bir çok kez açıkladığım gibi bu puntoyu kötü yapmaz... Punto iyi bir ataba değil ama kötü bir araba da değil... İyi denemz, malzeme kalitesi, işcilik servis vs. İyi değil ama kötü de değil... İkinci el araba şanssızlığı olmuş... İnşallah az zararla satarsın...
    Teşekkürler. Biraz ikinci el araba şanssızlığı oldu. Ben sadece bu yazıyı her foruma yorum attığımda karşıma geçip Puntoyu bir Bmw bir Audi gibi şişirenler için ve araçtan soğumama neden olan sebepler için açtım

Alıntı mucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu en sakin Punto eleştirisi olarak tarihe geçmeli Allah bozmasın, ne eleştiren ne de savunan ahkam kesmiyor, kimse kimseyi kırmıyor, herkes sakin sakin konuşuyor.
    Forumun amacı da bu değil mi zaten ?
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

bence bu yaşadığın hadiselerin çoğu lpg kaynaklı,benim için puntodan başka araba yok,punto aşktır

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı knidos111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu yaşadığın hadiselerin çoğu lpg kaynaklı,benim için puntodan başka araba yok,punto aşktır
    Yanlış anlama ama arabadan pek anlamıyorsun sanırım Bundan önce aracım da Lpg liydi Lpgli bmw ye binen de var Lgp ile termostat ne alaka, lpg ile amantisör ne alaka, lpg ile arka sol kapı sağ ön cam ne alaka, lpg ile kalorifer in manyağa bağlaması ne alaka ? Lpg ile airbag sargısı, göğüs çatlağı veya city mod arızası ne alaka ? Lpg ile şanzuman dişlileri ne alaka ?

Koray Gül
    japon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 75

Ben işi biraz km ve arabanın yorulmasına yoruyorum aslında. Az yakması dolayısıyla çok binilmiş ama az bakılmış bir araç. Bunun yanında biraz da dandik malzeme ve araba olunca bu sorunlar çıkıyor. Amacım puntoyu yerden yere vurmak değil zaten. Başımdan geçenler yüzünden soğumam ve insanlara puntoyu önermemem

Teşekkürler. Biraz ikinci el araba şanssızlığı oldu. Ben sadece bu yazıyı her foruma yorum attığımda karşıma geçip Puntoyu bir Bmw bir Audi gibi şişirenler için ve araçtan soğumama neden olan sebepler için açtım

Forumun amacı da bu değil mi zaten ?
    Ama bence hala hata ediyorsunuz sizin puntonuzda böyle sorun oldu diye sizin puntodan soğumanız normal ancak başkasına da punto önermem demeniz yanlış.Sonuçta bu sizin şanssızlığınız olmuş birazcık.Burda 1000 kişi punto kullansa 100 tanesi bile zor yaşar sizin yaşadıklarınızı.Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Sizin soğumanız çok normal haklısınız ama sırf bu yüzden önermem demek yanlış.Sizin anlattığınız kişiye göre artık sizin puntonuzla burdaki sorunsuz kaçtane araç aynı sıfata sokulacak.Sürç-i lisan ettiysem affola geçmiş olsun diyorum.Her ne kadar Punto'ya aşık olsam da,şuanki boş donanım dizel punto 45 milyarı dediğiniz gibi haketmiyor.Son söz; Punto bahane arkadaşlık ve forum şahane
    Konu japon07 tarafından (10/01/2014 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

Cihan han
    hanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 99

Kardeşim anlıyorum seni baya bi talihsizlik yaşamışsın geçmiş olsun. Ama inan bana şuan kullandığım arabanın maşallahı var yine araba alacak olsam puntonun loung modelini alırım. 2. el biraz şanş işi. Ben araba ararken malum siteden direk kimden butonundan sahibinden kriterine bakıyodum. Hiç galeriye bakmadım bulaşmadımda. İnş bundan sonra alacağın arabalarda böyle sorunlar yaşamazsın.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı japon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama bence hala hata ediyorsunuz sizin puntonuzda böyle sorun oldu diye sizin puntodan soğumanız normal ancak başkasına da punto önermem demeniz yanlış.Sonuçta bu sizin şanssızlığınız olmuş birazcık.Burda 1000 kişi punto kullansa 100 tanesi bile zor yaşar sizin yaşadıklarınızı.Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Sizin soğumanız çok normal haklısınız ama sırf bu yüzden önermem demek yanlış.Sizin anlattığınız kişiye göre artık sizin puntonuzla burdaki sorunsuz kaçtane araç aynı sıfata sokulacak.Sürç-i lisan ettiysem affola geçmiş olsun diyorum.Her ne kadar Punto'ya aşık olsam da,şuanki boş donanım dizel punto 45 milyarı dediğiniz gibi haketmiyor.Son söz; Punto bahane arkadaşlık ve forum şahane
    Peki siz olsanız size kullandığınız araba ile ilgili biri soru sorduğu zaman durduk yere yalan atmayı mı tercih edersiniz ? Önermem demek yanlış değil. Ben bu sorunları yaşadığım için önermiyorum. Ama yaşamayan kişi önerir. Nasıl birisi bana arayıp sorduğu zaman " mazda alacağım ne düşünüyorsun " dediğinde ben ikinci eli biraz düşük ama temiz alırsan uzun yıllar sorunsuz binersin diyorsam, ki ben eski aracıma tam 14 sene bindim. Bir sefer motor yaptırdım. Diğer parça ve aksamlarını değişik yıllarda sorun yaşamadan değiştim siz de punto için böyle diyebilirsiniz. Herkesin görüşüne saygım var. İnsanlarında benim görüşüme saygısı olmasını isterim. Çünkü ben bu arabaya aşıktım. Evimin camından görüncek yerine koyup ordan izlerdim akşamları. Ama ne zaman ki böyle ardı arkası kesilmez sıkıntılar başladı gün ve gün araçtan nefret ettim. Soğudum.

Alıntı hanbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim anlıyorum seni baya bi talihsizlik yaşamışsın geçmiş olsun. Ama inan bana şuan kullandığım arabanın maşallahı var yine araba alacak olsam puntonun loung modelini alırım. 2. el biraz şanş işi. Ben araba ararken malum siteden direk kimden butonundan sahibinden kriterine bakıyodum. Hiç galeriye bakmadım bulaşmadımda. İnş bundan sonra alacağın arabalarda böyle sorunlar yaşamazsın.
    Teşekkür ederim. Umarım sende sorun yaşamamaya devam edersin Ama gerçekten ardı sıra gelince insana bıkkınlık geliyor. Tamircinin ordaki bir adamın bile dikkatini çekmiş. Adam geldi dedi ki yahu kardeşim sen bu araca çok mu masraf yapıyorsun yoksa bana mı öyle geliyor ?

mehmet demir
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri

Yanlış anlama ama arabadan pek anlamıyorsun sanırım Bundan önce aracım da Lpg liydi Lpgli bmw ye binen de var Lgp ile termostat ne alaka, lpg ile amantisör ne alaka, lpg ile arka sol kapı sağ ön cam ne alaka, lpg ile kalorifer in manyağa bağlaması ne alaka ? Lpg ile airbag sargısı, göğüs çatlağı veya city mod arızası ne alaka ? Lpg ile şanzuman dişlileri ne alaka ?
    ben yazınızın tamamını okumadım,ana hatlarına göz gezdirdim,yukarda saydıklarınızın elbette lpg ile bir alakası yok ama bazı arızaların lpg ile alakalı olduğu belli,,, bu arada arabadan anlamadığımı iddia etmişsiniz, tam aksine bende '' bir arabanın bu kadar kepaze olabilmesi için çok acemi bir şöforün eline düşmesi gerekir '' diye aklımdan geçirmiş ama nezaketen yazmamıştım,madem nezaket kurallarını bir yana attık bende açık konuşayım o zaman

Cihan han
    hanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 99

Bak ben sana şöyle bişey diyim piyasada en sorunsuz araba toyota coralla bilinir. Biz 2011 sıfır aldık ve şuan mahkemeliğiz toyotayla. Arabada kronik sorunlar var ve düzelmiyo iadesini istiyoruz kabul etmiyolar bizde dava açtık. Her arabada olabilecek durumlar Adam almanyada mıydı İtalyadamıydı BMV yi parçaladı sürekli arıza veriyo diye

Senin başına gelen gerçekten sıkıntılı bi durum Allah başa vermesin kolay değil hem maddi hemde manevi.

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Kardes benim bmw 3.20 i 2008 aracim vardi anami aglatti bahsettigim arac bmw. Her cukura girmemde 4 jant duzelt , gece giderken bi anda farlari sondurmesi yakinca uzunlari yakmasi , motorun resmen hava ufurmeye baslamasi yani biraz kismet isi. O yuzden imkan varsa sifir alip kontagi ilk sen çevircen yoksa gerisi sans kader kismet
    Driven by the future

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ben yazınızın tamamını okumadım,ana hatlarına göz gezdirdim,yukarda saydıklarınızın elbette lpg ile bir alakası yok ama bazı arızaların lpg ile alakalı olduğu belli,,, bu arada arabadan anlamadığımı iddia etmişsiniz, tam aksine bende '' bir arabanın bu kadar kepaze olabilmesi için çok acemi bir şöforün eline düşmesi gerekir '' diye aklımdan geçirmiş ama nezaketen yazmamıştım,madem nezaket kurallarını bir yana attık bende açık konuşayım o zaman
    Nezaket kuralları derken ben size kötü bir şey söylemedim Bu arızaları alabilmek için acemi şöför olmaya gerek yok. Yan
    acemi bir şöförün kapısı mı bozulur yada kaloriferi mi bozulur yada ne biliyim acemi şöförün 5. vites dişlisi mi kırılır. Bakın üstüne basarak söylüyorum 5. vites. 1 ve 2 değil Acemi şöförün alacağı arızalar bellidir. Sürekli dakika başı ön takım yaptırır. Arabasının her tarafında çizik vuruk vardı. Kesinlikle jantlarının hepsi yamuktur. Vites geçişleri yumuşak değil çok sıkıntılıdır. Bu tip bir sürü şey sayabilirim Oysa bu saydıklarımın hiç biri bende yok Ayrıca ben bu arabadan önce kullandığım aracla ilgilide yorum yaptım. 14 sene kullandık babamla birlikte. Ve asıl acemiliğim o zamandı. Ehliyeti yeni aldığım zamanlar Sizin yazdığınıza bakarak konuştum ben. Sizin yazdığınızı ele alırsak arabada Lpg den kaynalanacak iki sıkıntı var. Biri 1500 devirde salakca silkelemesi, ki aynı sorun hiç lpg takmamış bir arkadaşın arabada da varmış. İkincisi de ünite arızası. Ama lpg den olacak olsa şimdiye kadar milyon kişiye olması gerek. Benzinli puntoya binen çok az. Herkeste lpg var nerdeyse. Demem o ki Lgp ile ilgili asıl alınabilcek tek arıza motorun bitmesi. Ve bunu puntoda yapmak için gerçekten ya çok acemi ya da çok hor ve yüksek devir kullanan bir adam olmak gerek. Ama ben bırakın hor kullanmayı arabamla 2500 deviri geçmem. Az yaksın diye genellikle de. Yani yazdıklarımı tam okumayarak yorum yaparak siz biraz hatalısınız o yüzden bu konuda beni suçlamayın. Birisi bana arka kapının lpg den açılmadığını söylerse ona cevabım arabadan anlamıyorsun olacaktır elbette
    Konu byadrenalin tarafından (10/01/2014 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı hanbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak ben sana şöyle bişey diyim piyasada en sorunsuz araba toyota coralla bilinir. Biz 2011 sıfır aldık ve şuan mahkemeliğiz toyotayla. Arabada kronik sorunlar var ve düzelmiyo iadesini istiyoruz kabul etmiyolar bizde dava açtık. Her arabada olabilecek durumlar Adam almanyada mıydı İtalyadamıydı BMV yi parçaladı sürekli arıza veriyo diye

Senin başına gelen gerçekten sıkıntılı bi durum Allah başa vermesin kolay değil hem maddi hemde manevi.
    İnan ben de geçen ay arabayı yakmayı düşündüm. Eğer biraz kafam alkollü vb. bir şey olsa. Biraz cesaret gelse boş araziye çekip yakacaktım arabayı ve videolarını çekip internete atacaktım Fiat Puntoya binmeyin diye. O kadar nefret ettim sen düşün

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes benim bmw 3.20 i 2008 aracim vardi anami aglatti bahsettigim arac bmw. Her cukura girmemde 4 jant duzelt , gece giderken bi anda farlari sondurmesi yakinca uzunlari yakmasi , motorun resmen hava ufurmeye baslamasi yani biraz kismet isi. O yuzden imkan varsa sifir alip kontagi ilk sen çevircen yoksa gerisi sans kader kismet
    Bu şaşılası durum tabi biraz Size de şans kısmet öyle gelmiş Ben zaten demiyorum ki Bmw hiç arıza vermez. Hiç bozulmaz. Hepsi kul yapısı hepsi arıza verecek, bozulacak bir şeyler olacak. Ama bunun arka arkaya olması ve her hafta sanayide soluk almam işine girince insan kin, nefret kusuyor arabaya da firmayada. Birde burada okuduğum kronik arızalar eklenince işin içine inanın elime bir balyoz alıp parçalayıp sonra yakasım geliyor arabayı.

mehmet demir
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri

Nezaket kuralları derken ben size kötü bir şey söylemedim Bu arızaları alabilmek için acemi şöför olmaya gerek yok. Acemi şöförün alacağı arızalar bellidir. Sürekli dakika başı ön takım yaptırır. Arabasının her tarafında çizik vuruk vardı. Kesinlikle jantlarının hepsi yamuktur. Vites geçişleri yumuşak değil çok sıkıntılıdır. Bu tip bir sürü şey sayabilirim Oysa bu saydıklarımın hiç biri bende yok Ayrıca ben bu arabadan önce kullandığım aracla ilgilide yorum yaptım. 14 sene kullandık babamla birlikte. Ve asıl acemiliğim o zamandı. Ehliyeti yeni aldığım zamanlar Sizin yazdığınıza bakarak konuştum ben. Sizin yazdığınızı ele alırsak arabada Lpg den kaynalanacak iki sıkıntı var. Biri 1500 devirde salakca silkelemesi, ki aynı sorun hiç lpg takmamış bir arkadaşın arabada da varmış. İkincisi de ünite arızası. Ama lpg den olacak olsa şimdiye kadar milyon kişiye olması gerek. Benzinli puntoya binen çok az. Herkeste lpg var nerdeyse. Demem o ki Lgp ile ilgili asıl alınabilcek tek arıza motorun bitmesi. Ve bunu puntoda yapmak için gerçekten ya çok acemi ya da çok hor ve yüksek devir kullanan bir adam olmak gerek. Ama ben bırakın hor kullanmayı arabamla 2500 deviri geçmem. Az yaksın diye genellikle de. Yani yazdıklarımı tam okumayarak yorum yaparak siz biraz hatalısınız o yüzden bu konuda beni suçlamayın. Birisi bana arka kapının lpg den açılmadığını söylerse ona cevabım arabadan anlamıyorsun olacaktır elbette
    ben hepsi dememiştimki bir çoğu demiştim,,, neyse uzatmaya gerek yok,,geçmiş olsun,inşallah bir sonraki aracınızda aynı can sıkıcı arızaları yaşamazsınız

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ben hepsi dememiştimki bir çoğu demiştim,,, neyse uzatmaya gerek yok,,geçmiş olsun,inşallah bir sonraki aracınızda aynı can sıkıcı arızaları yaşamazsınız
    Bir çoğu dediğiniz zaman işte bunları kapsıyor. Yani dediğim gibi yazdığım yazıda Lpg kaynaklı sorun 1 tane veya 2 tane var yok Teşekkür ederim. Umarım burada yorum yapan benimle saygı çerçevesi içinde konuşan hiç bir arkadaşın arabası sıkıntı yaratmaz. Gerçekten maddi olarak bitiyorsunuz yani. Aylardır araba yüzünden üstüme bir kıyafet alamadım desem yeridir. Sürekli kredi kartına borç ödüyorum. Daha airbag sargısının taksidi yeni bitti

gökhan gokan
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz

İnan ben de geçen ay arabayı yakmayı düşündüm. Eğer biraz kafam alkollü vb. bir şey olsa. Biraz cesaret gelse boş araziye çekip yakacaktım arabayı ve videolarını çekip internete atacaktım Fiat Puntoya binmeyin diye. O kadar nefret ettim sen düşün

Bu şaşılası durum tabi biraz Size de şans kısmet öyle gelmiş Ben zaten demiyorum ki Bmw hiç arıza vermez. Hiç bozulmaz. Hepsi kul yapısı hepsi arıza verecek, bozulacak bir şeyler olacak. Ama bunun arka arkaya olması ve her hafta sanayide soluk almam işine girince insan kin, nefret kusuyor arabaya da firmayada. Birde burada okuduğum kronik arızalar eklenince işin içine inanın elime bir balyoz alıp parçalayıp sonra yakasım geliyor arabayı.
    Seni cok iyi anliyorum ben zaten fiat bmw den ustun mahiyetinde demedim ama kismetin olmazsa namusuz ariza yaptimi yapiyior. Biraz sans isi tabiki bi tata ile volvo saglamlik konusunda bir degil . Ancak bu galericiler oylebi yapioki araci o an icin yaptiriolar en ucuz yollusundan kullanana patlio agir balimlar sonra birbirini.kovalayan arizalar. Benim 2001de sifir aldigi dogana binen bi abim var adam yagi suyu disinda beni uzmedi sanayiye goturmedi diyor. O yuzden sana cok gecmia olsun diyorum bi kere sogumussun ancak sende bu konuda sansizmissin. Bende bmw deki sorunları anlatıinca millet bana senin soforlugunle alakalo diodu ama ne hikmetse bravoda hic sorun yasamadim bindigim surede
    Driven by the future

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni cok iyi anliyorum ben zaten fiat bmw den ustun mahiyetinde demedim ama kismetin olmazsa namusuz ariza yaptimi yapiyior. Biraz sans isi tabiki bi tata ile volvo saglamlik konusunda bir degil . Ancak bu galericiler oylebi yapioki araci o an icin yaptiriolar en ucuz yollusundan kullanana patlio agir balimlar sonra birbirini.kovalayan arizalar. Benim 2001de sifir aldigi dogana binen bi abim var adam yagi suyu disinda beni uzmedi sanayiye goturmedi diyor. O yuzden sana cok gecmia olsun diyorum bi kere sogumussun ancak sende bu konuda sansizmissin. Bende bmw deki sorunları anlatıinca millet bana senin soforlugunle alakalo diodu ama ne hikmetse bravoda hic sorun yasamadim bindigim surede
    Anladığın için teşekkürler Tabiri caizse bekara karı boşamak kolay denilen bir atasözü vardır İnsanların dış taraftan yaptığı yorumlar bu atasözünü kapsıyor tam olarak Ben aldığım da araç galeriye daha o gün gelmişti aslında. Dediğim gibi exper bile ettirdim. Sanırım biraz da arabanın kısmeti yok. Ve çok göze geldiğini düşünüyorum. Neyseki artık nerdeyse arıza çıkartacak parça kalmadı. Yaptırdık hepsini Ama arabadan da soğuduk. Parça yaptırmaktan aksesuar takamadık Burda bir çok arkadaş yıllardır sorun yaşamadığını söylüyor. Bu kadar kişi yalan atacak değil Ben kısmetsizim.

gökhan gokan
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz

Anladığın için teşekkürler Tabiri caizse bekara karı boşamak kolay denilen bir atasözü vardır İnsanların dış taraftan yaptığı yorumlar bu atasözünü kapsıyor tam olarak Ben aldığım da araç galeriye daha o gün gelmişti aslında. Dediğim gibi exper bile ettirdim. Sanırım biraz da arabanın kısmeti yok. Ve çok göze geldiğini düşünüyorum. Neyseki artık nerdeyse arıza çıkartacak parça kalmadı. Yaptırdık hepsini Ama arabadan da soğuduk. Parça yaptırmaktan aksesuar takamadık Burda bir çok arkadaş yıllardır sorun yaşamadığını söylüyor. Bu kadar kişi yalan atacak değil Ben kısmetsizim.
    Ins. Birdaha ayni sorunlari yasamazsin , insanin keyifle zevk almadan kafasi rahat olmadan biseyi sevmesi cok zor. Ben mesela cok takintiliyim aracin plaka lambasi sonse kafama takar o an arabaya binmekten zevk almam . Umarim yeni alacaginiz arac veya suanki bindiginiz arac sizi uzmez keyifli surusler.
    Driven by the future

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon