Nezaket kuralları derken ben size kötü bir şey söylemedim

Bu arızaları alabilmek için acemi şöför olmaya gerek yok. Acemi şöförün alacağı arızalar bellidir. Sürekli dakika başı ön takım yaptırır. Arabasının her tarafında çizik vuruk vardı. Kesinlikle jantlarının hepsi yamuktur. Vites geçişleri yumuşak değil çok sıkıntılıdır. Bu tip bir sürü şey sayabilirim

Oysa bu saydıklarımın hiç biri bende yok

Ayrıca ben bu arabadan önce kullandığım aracla ilgilide yorum yaptım. 14 sene kullandık babamla birlikte. Ve asıl acemiliğim o zamandı. Ehliyeti yeni aldığım zamanlar

Sizin yazdığınıza bakarak konuştum ben. Sizin yazdığınızı ele alırsak arabada Lpg den kaynalanacak iki sıkıntı var. Biri 1500 devirde salakca silkelemesi, ki aynı sorun hiç lpg takmamış bir arkadaşın arabada da varmış. İkincisi de ünite arızası. Ama lpg den olacak olsa şimdiye kadar milyon kişiye olması gerek. Benzinli puntoya binen çok az. Herkeste lpg var nerdeyse. Demem o ki Lgp ile ilgili asıl alınabilcek tek arıza motorun bitmesi. Ve bunu puntoda yapmak için gerçekten ya çok acemi ya da çok hor ve yüksek devir kullanan bir adam olmak gerek. Ama ben bırakın hor kullanmayı arabamla 2500 deviri geçmem. Az yaksın diye genellikle de. Yani yazdıklarımı tam okumayarak yorum yaparak siz biraz hatalısınız

o yüzden bu konuda beni suçlamayın. Birisi bana arka kapının lpg den açılmadığını söylerse ona cevabım arabadan anlamıyorsun olacaktır elbette

Yer imleri