konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun.
2007 de sıfır aldığım puntomu sorunsuz kullanıyorum(120,000 km olacak yakında).
4 problem oldu,
2 si garanti kapsamıında halloldu.
genel manada çok memnunum, ekonomik, masrafsız araç.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
5-6 yıldır Grande-Evo-Yeni punto kullanıcısıyım. Bu araçları kullanan bi çok tanıdık eş dostum var. Senın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş. Ben bu dediklerinin 1 tanesini bile yaşamadım. Arkadaşlarımdanda duymadım. Bu kadar saçma problemler yaşaman aracın resmen hor kullanıdığının göstergesi. Eyvallah bi Alman aracı kadar yüksek kalite değil kabulum. Fakat bu kadarda basit, kalitesiz, sanki bi çin arabası klasmanındada değil. Bence kesinlikle bi şaibe var bu işte.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
selam.. öncelikle geçmiş olsun..
bir sürü sorunla uğraşmışsın valla.. kolay değil...
ben yeni bugün alıyorum.. benimde 3 punto kullanıcısı samimi arkadaşım var.
2006 da sıfır aldı halen onda..
2009 da sıfır alıp kullanan var..
geçen ay 2012 modeli 60000kmde alan bir arkadaşım daha var
hiç birinden bu tip şeyler duymadım.. bu tip arızaları olsa mutlaka söylerlerdi..
belli kronik şeyleri duydum hepsinden ama önemsiz..
senin kiler gibi değil..
senin aracın belliki senden önce haşat edilmiş..
exper olayına gelince ben inanmıyorum artık expertize..
5 araba aldım bu güne kadar 3ünde anlamam etmem die expertize para verdim.
sorguladım onu yaptım bunu yaptım..
Ailede adım araba konusunda şansız adama çıktı..
son 2 arabam ki biri 2000model proton 2 yıl bindim 200bin kmde idi
sadece baskı balata değiştirdim..
son arabam kangoo 2005 96000de falan aldım..
ikisinede gittim baktım içime sindi aldım. exper sanayi ustası falan yok..
çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadılar..
arızalar olacak maşallah 10yaş civarındaki araçlar bunlar.. olur bu kadar deyip geçeceksin.
senin öncesi kötü olan bir araç almandan kaynaklanmış..
Çok geçmiş olsun tekrar..
Alpaslan Özalatur
2007 - Fiat Punto - Tek kapı 1,3 M.Jet - 6 ileri
punto kral araba, 1.3 mj motor sanki punto için yapılmış, direksiyon pamuk gibi, kullanımı gayet rahat ve pratik, vergisi ucuz bakımı ucuz yakıtı tasarruflu, b segment arabaların içinde bence en yakışıklısı,,, haa puntoyu seviyoruz ama bir bmw değil elbette, varsın plastiği sert olsun, şimdi d segment araba aldım ama puntomu kıyıpta satmadım, o benim hep birinci tercihim olucak
Bir ara benim arabada sorun cikariyodu ama bu kadar degil agir bakima girdikten sonra duzelti simdi 3-4aydan beri masallahi var
Çağatay müsaden olursa konunda 1 2 resim paylaşmak istiyorum. Neden dersen geçen serviste gördüğüm 2008 model 75000 de bir puntonun içler acısı hali. İzin olursa araçta yapılan oynamalardan da bahsedeceğim. Ayrı konu açmak istemedim.
Çağatay cvp yazmadı ama sorun olmayacağını düşünürekten paylaşmak istedim.
Sadece motor resimlerini çektim aracın ama gerçekten çok çok hor kullanılmış, hep kasapların elinden geçmiş bir araç. Aracın önden kazası var, 2008 model 75 binde bir araç ama aracın göstergedeki hava yastığı ışığı, motor arıza lambası, abs lambası iptal edilmiş, hava yastığı beyniyle body haberleşmiyor, elektrikli bagaj çalışmıyordu. Aracın servise geliş nedeni ise abs devre dışı hatasıydı. Sağ ön tekerlekteki soket çıkmış onu hallettiler ama kalanı ne yaptılar bilmiyorum. Ayrıca kaportası boya olarak çok kötü durumdaydı, araç siyah renk yani boyada biraz canlılık olsa şıkır şıkır parlar ama bunda öyle bir şey yok.
O sigorta kutusunun kapağının yerine dondurma kutusu mu koymuşlar yahu![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
hee hemde panda nın insan algida falan koyardı kalite olsun acık
HahahaÇok fena yahu. Nasıl birileri kullanmış bu arabayı acaba. Merak içinde kaldım. Dışardan fotoğrafı da yok mu abi ?
Benim araç bu kadar rezalet değildi yahu. Motoru dışı falan parlıyordu yani. Sadece bakımsızdı. Parça değişmemişler işte acısı bizden çıktı
![]()
Bu arabaya bi pasta cila ceker,o kutuyu degistirirler ve satarlar saf birini bulup... yazik...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Dıştan resimlerini çekmedim, aracın içi de dışı da kötü, leş gibi hiç özen gösterlmemiş araca. Aracın şuan ki sahibi 45 50 yaşlarında falandır sanırım. Soracaktım ilk sahibi misiniz diye soramadım. Ya tamam benim aracın motoru da leş gibi ama en azından tertipli düzenli, her şey yerli yerinde gerçi motor koruma yaptırayım istiyorum ama aracın elektronik aksamına zarar gelir diye de çekiniyorum. Adam aracı resmen kasaba teslim etmiş, lpg markası brc ama yapan usta değilmiş, rastgele motajını yapmış aracın.
Yaptı mı zaten ecu, sigorta kutusu, lpg beyni vs zarar vermeden yapması lazım. Kaça yaptırdın sen
Ben kendim yapiyorum susuz wd 40 motor temizleyici torpido sutu bir kere yer yetkii serviste motor koruma yaptilar benim aracima gozumle gordum 1dk surdu hic bir yeri korumadan motorun icine kopuk su en son ustune cila attilar alsana motor koruma sasirdim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri