Alıntı hanbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak ben sana şöyle bişey diyim piyasada en sorunsuz araba toyota coralla bilinir. Biz 2011 sıfır aldık ve şuan mahkemeliğiz toyotayla. Arabada kronik sorunlar var ve düzelmiyo iadesini istiyoruz kabul etmiyolar bizde dava açtık. Her arabada olabilecek durumlar Adam almanyada mıydı İtalyadamıydı BMV yi parçaladı sürekli arıza veriyo diye

Senin başına gelen gerçekten sıkıntılı bi durum Allah başa vermesin kolay değil hem maddi hemde manevi.
İnan ben de geçen ay arabayı yakmayı düşündüm. Eğer biraz kafam alkollü vb. bir şey olsa. Biraz cesaret gelse boş araziye çekip yakacaktım arabayı ve videolarını çekip internete atacaktım Fiat Puntoya binmeyin diye. O kadar nefret ettim sen düşün

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardes benim bmw 3.20 i 2008 aracim vardi anami aglatti bahsettigim arac bmw. Her cukura girmemde 4 jant duzelt , gece giderken bi anda farlari sondurmesi yakinca uzunlari yakmasi , motorun resmen hava ufurmeye baslamasi yani biraz kismet isi. O yuzden imkan varsa sifir alip kontagi ilk sen çevircen yoksa gerisi sans kader kismet
Bu şaşılası durum tabi biraz Size de şans kısmet öyle gelmiş Ben zaten demiyorum ki Bmw hiç arıza vermez. Hiç bozulmaz. Hepsi kul yapısı hepsi arıza verecek, bozulacak bir şeyler olacak. Ama bunun arka arkaya olması ve her hafta sanayide soluk almam işine girince insan kin, nefret kusuyor arabaya da firmayada. Birde burada okuduğum kronik arızalar eklenince işin içine inanın elime bir balyoz alıp parçalayıp sonra yakasım geliyor arabayı.