Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kilometre konusunda benim de düşüncelerim vardı. Araç aldığım da 157 bindeydi. En son muayenede 152 binde olmuş. Ondan önceki de 120 bin civarlarında. Yani benden önceki km düşürmüş olması biraz imkansız gibi. Düşürülmüş olması muhtemel tabi. Ama bunu anlamanın yolu yok. Anlıyorum diyenler piyasada var. Ama milletin parasını almak için bol keseden sıkan insanlar bunlar

Dediklerine inanıyorum. Olabilir. Sorunsuz binmişsindir ama bir insan bu kadar sorun yaşayınca ister istemez soğuyor Yapabilecek bir şey yok yani. Birde ardı arkası kesilmeyince daha kötü oluyor. Yani mesela amantisör dedim. Yaptırdım. Olur dedim. Eski araç. Yaşı var km si var. Şu dedik bu dedik. Bir döndüm baktım ki ben tam arka arkaya 9 ay arabaya full masraf yapmışım

Kaloriferinden memnun musun ? Arabanda lpg var mı ? Kalorifer yeterince ısıtıyor mu ?
kardeş termostat zamanla bozuluyor aslında onuda 60 binde bi değiştirmek lazım benimki eskiden daha iyiydi. Ben memnunum genel olarak ama 2 arkadaşım bu yıl terostatını değiştirdi daha iyi ısıttıgına rastladım. Tabiki zamanla yıpranıyor benim aracımda artık ufaktan ufaktan tadilat ister hale gelecek bunun farkındayım ama bunu forduda ypaar opelide yapar... Marka ile pek alakalı değil açıkçası bu durum...