Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
3 sene önce puntoyu alcağım zaman arkadaşın poloya bakıyordum nasıl falan diye hani polo mu alsam acaba diye fikir edineyim dedim o da expertizden sonra almış sakın bulaşma dedi direksiyon da sıkıntı varmış 4500 tl masraf çıkartmışlar direksiyon kutusu aks falan değişcekmiş. Bi de böyle bir araba denk gelirse ne diyeceksiniz
Mutlaka denk gelmiştir ama her araçta sıkıntı olur sıkıntısız olarak üretilen hiçbir markanın modeli yoktur seri üretim araçlar için söylüyorum. 6 7 yaşında bakımsız kalmış araçlar illaki sorun çıkartır. zaten genelde de bu yaşlarda satarlar araçlarını. Keşke araçlar sorunsuz olsa ama maalesef.
Yine yanlış anlaşılıyorumBakın sorunsuz araç vardır demiyorum ben. Ya da şu marka kesinlikle sorun çıkarma demiyorum. Sadece bahsettiğim şey Fiat 'ın çok fazla sorun çıkarması ve sürekli çıkarması ve çabuk çıkarması. Tabiki bunda bakımsızlık önemli. Yani arabaya bakmazsan o da sana bakmaz ama dediğim gibi exper ettirdim. Her şeyi kontrol edildi. Sorun yoktu. Arabayı aldığımda araba kazalı veya şasesi yamuk içi leş gibi vs. bir araç değildi. Çil çil parlıyordu. Sanırım km nedeniyle biraz yorulmuş araç olmasından kaynaklı durumları yaşadım ama işin sonunda arabadan ve markadan soğudum.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Benimde sana anlatmak istediğim sorular sadece fiatta değil her markada olduğu. Ama araçtan soğuduğun için tüm fiatların kötü olduğuna kanaat getirmişsin ve bu fikrini değiştirebileceğimizi sanmıyorum. karar senindir kimse de seni zorla puntoya bindiremez sevgili kardeşim. Bundan sonraki aracın ne olursa olsun umarım sorun yaşamazsın . Sorunlu araçla uğraşmanın ne olduğunu iyi bilirim.
Anladığınıza sevindimBütün Fiatlar kesi kötüdür demiyorum ama işin boyutu bu işte. Yerim de olsanız aynı duyguları hissedeceğinizden eminim
Yoksa arabayı ilk aldığımda çok sevmiştim. Konforu, kullanım şekli. Yani kullanması çok zevkli bir araba aslında. Ama soğudum. Nefret ettim adeta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri