Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
106 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Fiat Punto'dan Soğuma Sebeplerim ve Başımdan Geçenler

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilometre konusunda benim de düşüncelerim vardı. Araç aldığım da 157 bindeydi. En son muayenede 152 binde olmuş. Ondan önceki de 120 bin civarlarında. Yani benden önceki km düşürmüş olması biraz imkansız gibi. Düşürülmüş olması muhtemel tabi. Ama bunu anlamanın yolu yok. Anlıyorum diyenler piyasada var. Ama milletin parasını almak için bol keseden sıkan insanlar bunlar

Dediklerine inanıyorum. Olabilir. Sorunsuz binmişsindir ama bir insan bu kadar sorun yaşayınca ister istemez soğuyor Yapabilecek bir şey yok yani. Birde ardı arkası kesilmeyince daha kötü oluyor. Yani mesela amantisör dedim. Yaptırdım. Olur dedim. Eski araç. Yaşı var km si var. Şu dedik bu dedik. Bir döndüm baktım ki ben tam arka arkaya 9 ay arabaya full masraf yapmışım

Kaloriferinden memnun musun ? Arabanda lpg var mı ? Kalorifer yeterince ısıtıyor mu ?
    kardeş termostat zamanla bozuluyor aslında onuda 60 binde bi değiştirmek lazım benimki eskiden daha iyiydi. Ben memnunum genel olarak ama 2 arkadaşım bu yıl terostatını değiştirdi daha iyi ısıttıgına rastladım. Tabiki zamanla yıpranıyor benim aracımda artık ufaktan ufaktan tadilat ister hale gelecek bunun farkındayım ama bunu forduda ypaar opelide yapar... Marka ile pek alakalı değil açıkçası bu durum...
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

saydıklarınızın çoğu bakımsızlıktan görünüyor.geri kalanlar da önceki sahibinin sert kullanışı.aracınız kaç kmde bilmiyorum ama bu söylediğimi teyit eder.

araçlar biraz şans işi.düşünin, fabrika çıkışlı 0 araç alınıyor ama boyalı çıkıyor.Millet mağazalara boya ölçüm aletiyle gider oldu.Neyse sadede gelirsek geçmiş olsun. araçtan soğumanızı anlıyorum ama bu 100 araçta 5 olan bi durum.genel itibariyle puntosundan memnun olan çok insan var.sizinli özel ve istisna bir durum.

araç alırken sadece ekspertiz değil, işinin ustası, işi çok iyi bilen bi motorcuyla gitmek en temizi...

C2105 cihazımdan gönderildi

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş termostat zamanla bozuluyor aslında onuda 60 binde bi değiştirmek lazım benimki eskiden daha iyiydi. Ben memnunum genel olarak ama 2 arkadaşım bu yıl terostatını değiştirdi daha iyi ısıttıgına rastladım. Tabiki zamanla yıpranıyor benim aracımda artık ufaktan ufaktan tadilat ister hale gelecek bunun farkındayım ama bunu forduda ypaar opelide yapar... Marka ile pek alakalı değil açıkçası bu durum...
    Marka ile çok aşırı alakalı bir durum. Bu konuda katılmıyorum. 1997 model Mazdam vardı. Özel üretim bir araç. Fabrika çıkış deri koltuk, koltuk altı ısıtma, hız sabitleyici, hava yastıkları, elektronik aynalar, dört cam otomatik, arka spoyler, telefon ve komple deri döşeme direksiyon el freni vites topuzu. Arabanın motorunu bitirdik. Motor yaptırdık. Ama bu kadar arıza yaşamadık. 400 bin km yaptık tam olarak. Puntoda yaşadığımızın yarısını yaşamadık onda. Ki babam bakım yaptırmayan bir adamdır. Usta yağını 5 bin sonra değiş der babam 20 bin sonra değişir. Kendi kafasına göre fikirleri vardır Ne biliyim hor kullanır. Paldır küldür sürer. Bütün çukurlara girer. Ona rağmen şu puntoda yaşadığımın yarısını yaşamadım. Marka kesinlikle önemli. Opel Astrası olan arkadaşım var. Adam bir gün ayık gezmez. Her gün kafası dumanlı alkollü kullanır arabayı. Kaldırımlara kadar çıkar. Arabasında tek bir ses yok. Puntoyla bir iki sefer yap aynısını gör bakalım neler gelir başına O yüzden marka alakalı durum yok lafına katılmıyorum...
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saydıklarınızın çoğu bakımsızlıktan görünüyor.geri kalanlar da önceki sahibinin sert kullanışı.aracınız kaç kmde bilmiyorum ama bu söylediğimi teyit eder.

araçlar biraz şans işi.düşünin, fabrika çıkışlı 0 araç alınıyor ama boyalı çıkıyor.Millet mağazalara boya ölçüm aletiyle gider oldu.Neyse sadede gelirsek geçmiş olsun. araçtan soğumanızı anlıyorum ama bu 100 araçta 5 olan bi durum.genel itibariyle puntosundan memnun olan çok insan var.sizinli özel ve istisna bir durum.

araç alırken sadece ekspertiz değil, işinin ustası, işi çok iyi bilen bi motorcuyla gitmek en temizi...

C2105 cihazımdan gönderildi
    Arabanın tek sağlam yeri orası zaten. Motoru
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

hocam daha city problemi ile tanışmamışsın.2006 modellerin büyük çoğunluğunda bu problem var.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam daha city problemi ile tanışmamışsın.2006 modellerin büyük çoğunluğunda bu problem var.
    Aman usta. Dur ağzını hayır aç Bir tek o denk gelmedi zaten Ayrıca daha önce de değişmemiş. Serviste sordum. Kayıtlarda yok.

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Abi sat kurtul, okurken ben bile sogudum o arabadan Gercekten buyuk dert bu tip sorunlar. Ben eski aracimda enjeksiyon degistirdiM,sorunu tam olarak bilmiyorum ama 300lira tutmustu, sirf o bile koyuyor insana. Sizinkiler cekilir dert degil. Sogumakta gayet hakli buldum sizi ama tabi ki fiatin degil o aracin eski sahibinin hatasi bunlar buyuk oranda. Umarim hepsinin ustune bir de city denk gelmez

Sent my LG-P760 using 2

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı BaranSelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sat kurtul, okurken ben bile sogudum o arabadan Gercekten buyuk dert bu tip sorunlar. Ben eski aracimda enjeksiyon degistirdiM,sorunu tam olarak bilmiyorum ama 300lira tutmustu, sirf o bile koyuyor insana. Sizinkiler cekilir dert degil. Sogumakta gayet hakli buldum sizi ama tabi ki fiatin degil o aracin eski sahibinin hatasi bunlar buyuk oranda. Umarim hepsinin ustune bir de city denk gelmez

Sent my LG-P760 using 2
    Satacağım zaten Başka araba alacak parayı denkleştirdiğim zaman Gerçi buna masraf yapmaktan o para ne zaman denkleşir City şimdiye kadar arıza vermediyse bundan sonra vermez diye düşünüyorum ben. Verirse de servisle kavga ede ede değiştirmek için uğraşırız artık

SERKAN BOZDEMİR
    seralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35AV4917
    Edilen teşekkür: 22

Bir arkadaşında dediği gibi 2.el araç alırken birazda şans yanında olacak.

Misal benim ilk aracım 90 model doğal L idi, tam 11 yıl kulllandım herşeyiyle orjinaldi . 11 yılda tek birgün dahi yolda kalmadım 2 defa lastik patladı o da park halindeyken, 1 defa lastikleri yeniledim, 2 defa alt takım yaptırdım, 1 defa baskı balata değiştirdim. Alırken tamirci motor biraz zayıf 2 3 yıl idare eder sizi demişti biz 6 yıl bindik sonra komple motor yaptırdık. onun dışında yılda 1 2 defa sanayiye giderdim ufak tefek şeyler için o da 40 50 tl anca tutardı Ayrıca ben o araçla 3 defa hararet yaptırdım hararet de ne hararet 3 ü de 130 dereceyi gördü (malum tofaşlarda hararet sorunu hep vardır) ama motoru soğuttuk yola devam ettik, bir başka araç o hararetin birini yapsa motoru yerdi

Şahin doğanlar nasıldır diye sorsan basit adi malzeme kullanılmış sanayiden çıkmayan ama parçaları ucuz olduğu için katlanılan araçlardır, benim doğanı 11 yıl kullanmam bu gerçeği değiştirmez benim gözümde. Benim o araçta çok büyük bir şansım vardı tabi iyi kullanımımıda gözardı etmemek lazım

O yüzden bence sen sadece büyük bi şansızlık yaşamışsın belkide sizden önceki sahibi bakımları zamanında veya hiç yaptırmadığından kaynaklı arızalar başgöstermeye başlamıştır. Muhtemelen araç biryerlerden patlak vermeye başlayacakmış oda siz aldıktan sonraya denk gelmiş. Sağdan soldan duyuyoruz sizde duymuşsunuzdur, bazı kişiler özelliklede şirketler sıfır araç alıp 5 6 yıl afedersiniz eşek gibi kullanıyo bakımlarını yaptırmıyo araca inen binen belli değil sonrada artık satma zamanı geldi diyip satıyorlar olanda aracı alan kişiye oluyo elinde patlıyor resmen

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı seralex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşında dediği gibi 2.el araç alırken birazda şans yanında olacak.

Misal benim ilk aracım 90 model doğal L idi, tam 11 yıl kulllandım herşeyiyle orjinaldi . 11 yılda tek birgün dahi yolda kalmadım 2 defa lastik patladı o da park halindeyken, 1 defa lastikleri yeniledim, 2 defa alt takım yaptırdım, 1 defa baskı balata değiştirdim. Alırken tamirci motor biraz zayıf 2 3 yıl idare eder sizi demişti biz 6 yıl bindik sonra komple motor yaptırdık. onun dışında yılda 1 2 defa sanayiye giderdim ufak tefek şeyler için o da 40 50 tl anca tutardı Ayrıca ben o araçla 3 defa hararet yaptırdım hararet de ne hararet 3 ü de 130 dereceyi gördü (malum tofaşlarda hararet sorunu hep vardır) ama motoru soğuttuk yola devam ettik, bir başka araç o hararetin birini yapsa motoru yerdi

Şahin doğanlar nasıldır diye sorsan basit adi malzeme kullanılmış sanayiden çıkmayan ama parçaları ucuz olduğu için katlanılan araçlardır, benim doğanı 11 yıl kullanmam bu gerçeği değiştirmez benim gözümde. Benim o araçta çok büyük bir şansım vardı tabi iyi kullanımımıda gözardı etmemek lazım

O yüzden bence sen sadece büyük bi şansızlık yaşamışsın belkide sizden önceki sahibi bakımları zamanında veya hiç yaptırmadığından kaynaklı arızalar başgöstermeye başlamıştır. Muhtemelen araç biryerlerden patlak vermeye başlayacakmış oda siz aldıktan sonraya denk gelmiş. Sağdan soldan duyuyoruz sizde duymuşsunuzdur, bazı kişiler özelliklede şirketler sıfır araç alıp 5 6 yıl afedersiniz eşek gibi kullanıyo bakımlarını yaptırmıyo araca inen binen belli değil sonrada artık satma zamanı geldi diyip satıyorlar olanda aracı alan kişiye oluyo elinde patlıyor resmen
    Ne diyim haklısınız Söylediklerinize katılıyorum bende. Zaten demiyorum ki araç full bakımlıydı bu arızaları verdi Ben sadece bazı yerlerde araçtan soğuduğum için fiatı sevmediğimi söyleyince bana tepki veren arkadaşlar için yazdım bunları. Bu kadar şey yaşayıpta arabadan soğumamak imkansız. Beni bırakın her gün sanayideyim servisteyim diye kız arkadaşım bile soğudu. Allah aşkına binme şu arabaya dursun ben seninle otobüsle gezmeye de razıyım dedi yani. Siz düşünün gerisini Belki şansızlıktan oldu ama konunun başında da dediğim gibi ben biliyorum şanssızlığımı o yüzden exper ettirdim. Ama demek ki sadece exper ettirmek yetmiyormuş

ALİ GÜN
    Gezgin8793 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Metalik Gri
    Plaka
    34SSP56
    Edilen teşekkür: 36

Güzel kardeşim başına gelenleri hayret sabır ve ibretle okudum ancak ben devlet memuruyum rize de görev yapıyorum ailem istanbulda buradan çıkıyorum 1207+7 km hatta bazen hanımın memleketi sivas oradanda istanbul aynı şekilde istanbul sivas oradan da rize aracın bakımları dışında baskı balata değiştim birde fren disk ve balatalarını değiştim ALLAH NAZARDAN kazadan beladan saklasın hiç beni yolda bırakmadı hatta çok keyifli bir şekilde yola çıkıyorum benim kanaatim aracı alırken size büyük ihtimalle hor kullanılmış bir aracı vermişler malum expertiz genelde kaza varmı yok mu ufak tefek detay dışında pek bakmıyor İNŞAALLAH en yakın zamanda sıkıntısı olmayan bir punto sahibi olursunuz ALLAH kaza bela dert keder vermesin saygılarımla

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Gezgin8793 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim başına gelenleri hayret sabır ve ibretle okudum ancak ben devlet memuruyum rize de görev yapıyorum ailem istanbulda buradan çıkıyorum 1207+7 km hatta bazen hanımın memleketi sivas oradanda istanbul aynı şekilde istanbul sivas oradan da rize aracın bakımları dışında baskı balata değiştim birde fren disk ve balatalarını değiştim ALLAH NAZARDAN kazadan beladan saklasın hiç beni yolda bırakmadı hatta çok keyifli bir şekilde yola çıkıyorum benim kanaatim aracı alırken size büyük ihtimalle hor kullanılmış bir aracı vermişler malum expertiz genelde kaza varmı yok mu ufak tefek detay dışında pek bakmıyor İNŞAALLAH en yakın zamanda sıkıntısı olmayan bir punto sahibi olursunuz ALLAH kaza bela dert keder vermesin saygılarımla
    Evet bende öyle düşünüyorum. Biraz hor kullanılmış bir araç aldık sanırım Teşekkürler

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Kalorifer ısıtmıyorsa önce termostatı değiştir. Geçen sene bende ısınamıyordum değişince sorun kalktı. Şimdi ise hava ne kadar soğuk olursa olsun 20 30 dakika sonra içersi fırın gibi oluyor fanı 1e alıp sıcaklığı düşürüyorum. Dediğim gibi sorunlu araçlarla uğraşmaktan gına geldi dedim birde genç bir araba alayım 4 yaşında bunu aldım şimdi oldu 7 yaşında maşallah ı var. Aman nazar değmesin.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalorifer ısıtmıyorsa önce termostatı değiştir. Geçen sene bende ısınamıyordum değişince sorun kalktı. Şimdi ise hava ne kadar soğuk olursa olsun 20 30 dakika sonra içersi fırın gibi oluyor fanı 1e alıp sıcaklığı düşürüyorum. Dediğim gibi sorunlu araçlarla uğraşmaktan gına geldi dedim birde genç bir araba alayım 4 yaşında bunu aldım şimdi oldu 7 yaşında maşallah ı var. Aman nazar değmesin.
    Ne kadara aldınız termostatı acaba ? Ben hem onu değiştirip hem de güzel bir kalorifer bakımı yaptırmam gerekiyor

Nazar değmesin tabi. Allah kazadan beladan korusun.

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadara aldınız termostatı acaba ? Ben hem onu değiştirip hem de güzel bir kalorifer bakımı yaptırmam gerekiyor

Nazar değmesin tabi. Allah kazadan beladan korusun.
    Yan Sanayi için 50 orjinal için 80 tl istedi, benyan sanayi aldım. Polen filtresi kapağını da kontrol edin kapanmazsa yine soğuk hava verir içeri. Bunun haricinde antifriz kırmızı ise peteğin tıkanacağını sanmıyorum. Ayrıca termostatta sorun varsa hararet ibresi oynanma yapar.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Yaşadıklarınızı okuyunca kızmakta haklı olduğunuz açıkça görülüyor.Bu kadar sorunun hepsinin üst üste gelmesi hakikaten bir insanı arabadan ve araba kullanmaktan soğutur.Bence sizin bu talihsizlikleri yaşamanızın en büyük nedeni aldığınız aracın sizden önce bakımsız ve hor kullanılmış olmasıdır.Çünkü ben de aynı motor puntoyla 3 yılda 80000 km yol yaptım ve bu süre içerisinde sadece kapı menteşesi arızalandı.Siz lpg kullanıyormusunuz bilmiyorum ama ben aracımı 80000 km lpg de kullandım.Lpg ile ilgili en ufak bir çekiş sorunu en ufak bir titreme veya lamba yakma sorunu yaşamadım.Kullandığım lpg markası atikerin en ucuz olanıydı.Ama takdırdığım yer güvenilirdi ve buna rağmen işi bitirene kadar ustanın başında tüm titizliğimle beklemiştim.Hiçbir sorun yaşamadım çünkü aldığım kişi aracı güzel kullanmıştı.İkinci el araç alırken aracın sizden önceki sahibi tarafından nasıl kullanıldığı hayati biçimde önemlidir.

Benzinli puntomu sattıktan sonra da 2010 model dizel punto aldım.Bu sefer eskisi gibi şanslı değildim çünkü aracı galeriden aldım.Aldıktan sonra vites halatı,akü,davlumbaz plastiği,korna değiştirdim.Şimdi geçen gün fark ettim ki ön sol far canında kırık var.Bunlara rağmen bu aracımda kullandığım 5 ay süre zarfında beni mutsuz edecek bir problem yaşatmadı.Bunları da yaşamazdım ama galeriden biraz hor kulllanılan bir araç aldığım için yaşadım.Siz sz olun mümkün mertebe galeriden araç almayın alırken aracın sizden önce temiz kullanıldığına dair bir tespitniz oluşunca alın aracı.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Yan Sanayi için 50 orjinal için 80 tl istedi, benyan sanayi aldım. Polen filtresi kapağını da kontrol edin kapanmazsa yine soğuk hava verir içeri. Bunun haricinde antifriz kırmızı ise peteğin tıkanacağını sanmıyorum. Ayrıca termostatta sorun varsa hararet ibresi oynanma yapar.
    Soğuk üflemiyor ama sıcakta üflemiyor ılık üflüyor. Evet hararette oynama var. Kaloriferi açtığım zaman hararet düşüyor Hemde çeyreklere kadar Antifiriz koymadım açıkcası. Lanet ettim arabaya. Bırakın anfirizi yıkatmıyorum arabayı o derece. Kuş pisliğinden geçilmiyor üstünde Polen filtresi yeni değişti sadece. Ondan sonra içeriye verdiği koku gitti o kadar.

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşadıklarınızı okuyunca kızmakta haklı olduğunuz açıkça görülüyor.Bu kadar sorunun hepsinin üst üste gelmesi hakikaten bir insanı arabadan ve araba kullanmaktan soğutur.Bence sizin bu talihsizlikleri yaşamanızın en büyük nedeni aldığınız aracın sizden önce bakımsız ve hor kullanılmış olmasıdır.Çünkü ben de aynı motor puntoyla 3 yılda 80000 km yol yaptım ve bu süre içerisinde sadece kapı menteşesi arızalandı.Siz lpg kullanıyormusunuz bilmiyorum ama ben aracımı 80000 km lpg de kullandım.Lpg ile ilgili en ufak bir çekiş sorunu en ufak bir titreme veya lamba yakma sorunu yaşamadım.Kullandığım lpg markası atikerin en ucuz olanıydı.Ama takdırdığım yer güvenilirdi ve buna rağmen işi bitirene kadar ustanın başında tüm titizliğimle beklemiştim.Hiçbir sorun yaşamadım çünkü aldığım kişi aracı güzel kullanmıştı.İkinci el araç alırken aracın sizden önceki sahibi tarafından nasıl kullanıldığı hayati biçimde önemlidir.

Benzinli puntomu sattıktan sonra da 2010 model dizel punto aldım.Bu sefer eskisi gibi şanslı değildim çünkü aracı galeriden aldım.Aldıktan sonra vites halatı,akü,davlumbaz plastiği,korna değiştirdim.Şimdi geçen gün fark ettim ki ön sol far canında kırık var.Bunlara rağmen bu aracımda kullandığım 5 ay süre zarfında beni mutsuz edecek bir problem yaşatmadı.Bunları da yaşamazdım ama galeriden biraz hor kulllanılan bir araç aldığım için yaşadım.Siz sz olun mümkün mertebe galeriden araç almayın alırken aracın sizden önce temiz kullanıldığına dair bir tespitniz oluşunca alın aracı.
    Haklısınız tabi ki. Bende biliyorum aracın hor kullanılmasıyla oluşabilcek şeyler bunlar. Fakat bazı sorunların kronikleşmiş olduğunu da gördükçe iyice soğuyor insan. Yani siz hiç sorun yaşamadığınız için kronik arızaları göz ardı edebiliyorsunuz. Ben kroniklerin yanı sıra extra sorunlar yaşadığımdan dolayı iyice nefret ettim

Galericiden araç almak mantıksız. Tamamen katılıyorum. Ama ilk arabamdı. Rengi de az bulunan renkti. İlk defa görüyordum bir heves aldık ama daha 2 hafta üst üste arıza yaşamadan şöyle gönül rahatlıyla bir binemedim arabama

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Muhtemelen sıkıntınız termostatta. Değiştirin su yerine de kırmızı antifriz koyun sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Muhtemelen sıkıntınız termostatta. Değiştirin su yerine de kırmızı antifriz koyun sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
    Araba servisten calisir vaziyette bir ciksinda ilk isim o olacak

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Muhtemelen o araç taklalı ve ağır hasarlıdır. Expertizde ortaya çıkaramamışlardır... Expertize de güvenmemek lazım sanırım. Punto canavar gibi araba. Sınıfındaki araçlarla aynı kalitede. Bu sizin araca mahsustur. Allah sıfır araca binmek nasip eylesin size de... İkinci el iyi talih gerektirir. Ne kadar adam gördüysem 2. elde satan bir sorundan dolayı satıyordu. Sizin satacağınız adam da yarın öbür gün gelip burada Punto'ya lanet edebilir. Sıfır alın başınız ağrımasın bi daha...

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon