Bu arada benzinli getzlerin direksiyonu çok sert.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Bu arada benzinli getzlerin direksiyonu çok sert.
ona sözüm yok zaten , sert dandik bi plastikten yapılmış ancak deforme konusu gerçekten bizde hiç olmadı , ne koltukta nede direksiyonda ancak suda var bizde en boşu olduğu için bizde direksiyonda dandik bi plasiğimsi maddeden yapılmış yani deri gibi bişey bulunmuyor belki sizde deriyse deforme olmuş olabilir.. ancak bizde ne koltukta nede iç döşemede çizik dahi yok.. ;
Hyundai markası tutkunu değilim hatta alırkende pekte severek almadık ancak aldıktan sonra iiki bunu almışız dedik çünkü 1 = hem ucuz 2 = hem ekonomik 3 = aracın sürücüyle uyumu cok iyi..
yavaş ve yumuşak kullandığınız zaman araç gerçekten yavaş ve yumuşaklaşıyor her bölgede süspansiyon motor dahil herşey size ayak uydurabiliyor , hızlı sürecem derseniz gene size ayak uyduruyor , araç daha bi sert daha dinamik hale geliyor.. dediğim ve dediğiniz gibi mekanik aksam sağlam oturtulmuş.. dışını biliyormusunuz bilmiyorum ama dışıda gerçekten bir okadar sağlamdır.. en azından benim puntonun sacından daha sağlam bi sac kullandıkları aşikarkısacası bire aile için en boşu bile gayet donanımlı..
ayrıca getze daha hiç binmeden sürmeden dışarıdan gördükleri veya duydukları ile yorum yazan arkadaşları kınıyorum![]()
getz çoook iyi bir araba değil , iyi bir arabada değil , günümüz şartlarına ve kendi motor seçeneklerine göre hem sağlamlık hem konfor olarak gayet yeterli bir araba..
[QUOTE=ilkerhan;814107]Bu arada benzinli getzlerin direksiyonu çok sert.QUOTE]
Çok doğru bir tespit gerçekten çok sert direksiyonu varbol bol direksiyon yağı döküyoruz
tek derdimiz o
bide şunuda unutmadan yazayım 1.4 100 beygir otomatik şanzuman , yalnızca klima modeli biz 22.000 liraya almıştık 2009'da.. o dönemlerde otomatik 30binden aşşağa punto yoktuhatta şunu söyleyeyim ; 29bine yanlış hatırlamıyosam getzin fulunu alabiliyorduk 2009'da
![]()
Konu dicaser tarafından (07/03/2013 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım bana getz i öğretme tamam senin aracın olabilir kazasız belasız kullan ama çok kötü bir araç zaten hyundai marka imajını düzeltmek için getz leri kaldırıp yerine i20 yi koydu onlarda biliyorlar getz in kötü bir araç olduğunu getz palio ile eş değer bir araçtır punto ilede i20 eşdeğer diyebiliriz.Getz i çok kullandım palio çarpışma örneği sadece bir örnek olarak verdim çok kalitesiz yol tutuşu zayıf oldukça düşük bir araç palio ile kıyaslansa ben palio yu seçerdim.Herkesiz görüşü değişebilir ...
Benim şirket aracımda 1.4 otomatik. Yedek parça sıkıntısıda var. Tamam orijinal parça serviste var ama oem parça yok.
Örneğin puntonun orijinal fren balataları serviste 160 tl kutudan bosch balata çıkıyor. Ama parçacıdan bosch kutusunda balatayı 35 tl ye alıyoruz. Araç kore olduğu için yan sanayisi ya çin yada taiwan malı. Avrupa parça yok.
getzle palio eşdeğer araçmıtamam usta sen haklısın
![]()
bende tjet var annemde getz var ikisinede aktif olarak biniyorum getzin eşdeğeri puntodur i10'un eşdeğeride paliodurgetzi kaldırıp yerine i20'yi koydular onunda eşdeğeri puntodur , i30'un eşdeğeride bravodur..
dediğim gibi lütfen marka fanatikliği yapmayalım benim nişanlımın babası 25 yıldır fiatta ben bile fiatı bukadar savunmuyorum , ki fiata binmeme rağmen![]()
Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım .Önemli olan getz ,ceed değil, önemli olan Puntonun geleceği![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ben marka fanatiği değilim sadece gördüklerimi bilgilerimi paylaşıyorum getz le istanbul-kırklareli arası gidip geldim hiç hoşuma gitmedi aynı yolu palio ilede gitmiştim bence palio daha güzeldi neyse tartışmaya gerek yok.Herkesin zevkleridir ama ben asla getz e para vermem o paraya gider eski kasa fiesta alırım
arkadaşlar, ben orada punto ile ceed i kıyaslamadımki neden herkes element uyduruyoresime bakıp yorum atıyorsunuz ben yorumda diyorumki KİA bile kendini geliştirerek ( tasarım özellik sağlamlık motor ) marka imajını arka planda bırakmayı başardı. Fiat ise kendini geliştirmiyor marka imajı her zaman devam eder dedim. ben marka imajından bahsediyorum siz puntonun rakibi rio diyosunuz
Fiat niye kendini geliştiremedi bilemiyorum fakat gittikçe kötüye gidiyor gibi aynı reno gibi 2007 modellerinde olan kapıdan ses alma sorunu benim 2012 ve kasa değiştirmiş aracımdada mevcut ne bi + sı var ne - si punto hep puntodur neyse odur 2015 de ne çıkacaksa çokta farklı birşey olmayacak demek istedim hyundaı ve kia daki gibi bir değişimi yapamaz. punto evo çıkarttı iyi gibiydi sonra punto yaptı kararan aynayı iptal etti güvenlik paketlerini iptal etti fiyatı aynı tuttu eskiden tjet i vardı şimdiki puntolarda hep birşeyler eksik gibi gelişeceğini beklerken hüsrana uğradım şahsen inşallah bravo güzel bir şekilde kasa değiştirir.
Konu motor delisi tarafından (07/03/2013 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
Sana katılıyorum.Bence fiat ar-ge ye yüklenip araçlarında kullandığı bütün parçaları tekrar elden geçirmeli. Fiat belkide yıllardır tekrarlayan sıkıntılara kulak asmadığı için de puan kaybetmiş olabilir. Tabi en büyük etken diğer markaların atağına ayak uyduramaması. Bu Osmanlı İmparatorluğunun Lale Devri döneminde kendini dünyaya kapatması gibi bir durum. Girişim olarak görülebilecek Cryrsler ve Dodge nin alınması Fiata ne kazandırıcak bunu zamanla göreceğiz. Bravo defteri şimdilik kapandı. Yeni Bravo ile ilgili bazı fotoğraflar var ama canlı görmeden inanmak istemiyorum. Umarım hayal kırıklığına uğramayız.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Kesinlikle fıat 500 hatlarını taşımamalı.Fıat artık şu önün yuvarlak tasarımından sert tasarıma geçmeli.
Konu nerden nereye gelmişpuntoyu kaybedince değerini daha çok anlıyorsun..Valla illaki çok üstün araçlar var ama bizim sevgimiz öyle kapı gergileri ile gıcırtılarla gidicek bir sevgi değil
..Ben ailemden biri gibi görüyorum
..O yüzden şahsen ben kıyaslanmaya başlayınca susmayı tercih ediyorum..Hani rahmetli İslam Çupinin şu sözünü hatırlatıyor nedense
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
City sorunu var mı ? = Yok diyemiyoruz öyleyse var.
kapı gıcırtısı var mı ? = teknik kısımda arama yaparsan açılan konu ve videoları bulursun.
Benim aracım 1.4 fire multi değil lafta etmedim multiye .
Motora çamur dolmasını anlaman için kaputu ne kadar kaldırdığını bilmeden yorum yapmam ama bu sorunda var.
ben ayrıca kendi aracımdaki sorunları yazdım. Senın aracında yoktur keyfini çıkar ne güzel.
mesajımı tam olarak idrak etmeden ön yargılı mesaj yazmazsanda sevinirim. Tamamını oku kardeş. başını ......nı okuma.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
arkadaşlar affınıza sığınarak birşey söyleyeyim ben 2009 da sıfır opel astra sedan 1.3 ctdi aldım 41 bin tl verdim ozaman fakat aldığıma pişman oldum eşşek arabası bırakın at arabasını şimdi punto evom var bu benim 21.arabam fakat en çok zevki puntoda aldım kim ne derse desin bizim gibi orta kesim için lüks sayılır bence herşeyiyle seviyorum ailemizin 5 ci üyesi oldu diyebilirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri