Şirkette sadece benim kullandığım Getz var, 80000km de, kapı içi döşemeleri yerinden çıktı koltuk yamuldu, direksiyon soyuldu, motor kulağı kırıldı.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Şirkette sadece benim kullandığım Getz var, 80000km de, kapı içi döşemeleri yerinden çıktı koltuk yamuldu, direksiyon soyuldu, motor kulağı kırıldı.
bizdede getz var 110binde sizin söylediklerinizin hiçbiri bizde olmadı1.4 dohc 16valf 100 (73.3kw) olanından var bizdede 2 kere servis yüzü gördü oda fren balataları için , yağını kendimiz değiştiriyoruz..
ve hor kullanılmasına rağmen bişey olmadı , heleki o bahsettiğiniz iç deformasyonun başlangıcı bile bizde olmadı bugun temizlesem yarın fotosunu koysam bu araba yeni dersinizdemekki kullanımdan kullanıma fark var..
Hyundai markasının diğer araçlarını bilmem ancak "getz" modeli Hyundai'n en yumuşak sürüşlü , en dinamik ve en sağlam arabalarından biriydi.. dizel modellerini bilmem ancak benzinlisi harkulade bir araba.. bizde en boşu mevcut o bile bir aileye fazla fazla yeterli![]()
Konu dicaser tarafından (07/03/2013 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
getz bugüne kadar gördüğüm en teneke araç iğrenç ötesi palio ile getz e vurmuştum aracın ne radyatörü ne kaput ne tampon kalmıştı benim emektar palio nun ise sadece sol far ve tampon hasar gördü kaza burun buruna 30-35 km hızla olmuştu benim palio 2000 model getz ise 2006 modeldi.
bizim getzede fiorino vurdu fiorunu çekiciyle götürdüler bizim far ve tampon değişti , napalım şimdi fiorinoya kötümü diyelim
he bu arada şuda aklıma gelmişken söyleyeyim bizim getz 2009 model istersen 2000 lik palioyla bi tokuşturalım bakalım hangisi darma duman oluyogetzi bilmediğiniz belli bence bu konuyu uzatmayalım çünkü yanlış tespitlerde bulunuyorsunuz
![]()
Konu dicaser tarafından (07/03/2013 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım bana getz i öğretme tamam senin aracın olabilir kazasız belasız kullan ama çok kötü bir araç zaten hyundai marka imajını düzeltmek için getz leri kaldırıp yerine i20 yi koydu onlarda biliyorlar getz in kötü bir araç olduğunu getz palio ile eş değer bir araçtır punto ilede i20 eşdeğer diyebiliriz.Getz i çok kullandım palio çarpışma örneği sadece bir örnek olarak verdim çok kalitesiz yol tutuşu zayıf oldukça düşük bir araç palio ile kıyaslansa ben palio yu seçerdim.Herkesiz görüşü değişebilir ...
Biraz sakin arkadaşlar. İki araba için burda birbirimizi kırmaya gerek yok. Herkesin başka fikirleri olabilir.
Bu arada benzinli getzlerin direksiyonu çok sert.
Benim şirket aracımda 1.4 otomatik. Yedek parça sıkıntısıda var. Tamam orijinal parça serviste var ama oem parça yok.
Örneğin puntonun orijinal fren balataları serviste 160 tl kutudan bosch balata çıkıyor. Ama parçacıdan bosch kutusunda balatayı 35 tl ye alıyoruz. Araç kore olduğu için yan sanayisi ya çin yada taiwan malı. Avrupa parça yok.
Arkadaşlar birbirimizi kırmayalım .Önemli olan getz ,ceed değil, önemli olan Puntonun geleceği![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Kesinlikle fıat 500 hatlarını taşımamalı.Fıat artık şu önün yuvarlak tasarımından sert tasarıma geçmeli.
Konu nerden nereye gelmişpuntoyu kaybedince değerini daha çok anlıyorsun..Valla illaki çok üstün araçlar var ama bizim sevgimiz öyle kapı gergileri ile gıcırtılarla gidicek bir sevgi değil
..Ben ailemden biri gibi görüyorum
..O yüzden şahsen ben kıyaslanmaya başlayınca susmayı tercih ediyorum..Hani rahmetli İslam Çupinin şu sözünü hatırlatıyor nedense
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
arkadaşlar affınıza sığınarak birşey söyleyeyim ben 2009 da sıfır opel astra sedan 1.3 ctdi aldım 41 bin tl verdim ozaman fakat aldığıma pişman oldum eşşek arabası bırakın at arabasını şimdi punto evom var bu benim 21.arabam fakat en çok zevki puntoda aldım kim ne derse desin bizim gibi orta kesim için lüks sayılır bence herşeyiyle seviyorum ailemizin 5 ci üyesi oldu diyebilirim
Yeni Puntonun Kragujevac daki sırp fabrikasında üretilme durumu da varmış. Çok daha güvenli bir araç olacakmış. Veee gizli tutulan projenin adı "PANDONA" imiş.Mevcut 1.3 mjetin yerine 1.6 mjet kullanma ihtimaller dahilindeymiş.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri