Yeni Puntonun Kragujevac daki sırp fabrikasında üretilme durumu da varmış. Çok daha güvenli bir araç olacakmış. Veee gizli tutulan projenin adı "PANDONA" imiş.Mevcut 1.3 mjetin yerine 1.6 mjet kullanma ihtimaller dahilindeymiş.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Arkadaşlar zaten yeni puntonun (mk4) geleceği 1-2 yıldır konuşulmakta. Sorun tam olarak ne zaman çıkacağıEkonomik sebepler nedeniyle ertelenmişti. Sanıyorum 2014 te görürüz yeni puntomuzu. Ancak bana ilk etapta Brezilyada üretilecek olması pek mantıklı gelmiyor...
Şimdilik iki söylenti var.Brezilya ve Sırbistan.Bu arada aynı zamanlar içinde yeni Linea da gelecekmiş.
Fiat announces next generation Grande Punto by 2014 - Automobile Planet - Automobile News and Information bu sitedeki yazı içinde sağdaki resim acaba bu yeni tasarım punto olabilir mi? altındaki evo zaten onu biliyorum ama bu sağdaki resim yeni tasarım punto olabilir. Çünkü bildiğiniz gibi fiat viaggio yu getiriyor ve artık bence puntolarda da mont taki yaklaşık tüm özellikleri barındırabilir gibi geliyor.
nerden ediniyosunuz bu bilgileri arkadaşlar? Ben size söyleyim her okuduğunuza inanmayın.
Al işte .Kia yine yapmış...
2014 Kia Forte 5-door - Driving - YouTube
Yok şurada üretilecek burada üretilecek projenin adı şuymuş viaggio'yu getiriyomuş şu motorlar olacakmış vs vs. bu bilgiler öyle şirket dışına çıkıyo mu sanıyosunuz?
Elbette bilgiler kolayca çıkmıyor, sızdırılıyor. Hatta yabancı birkaç otomobil sitesi haber sızdırmayı başarmış ama Fiat yönetimi haberlerin yayınlanmasına izin vermedi, sızan haberleri sildirdi.Ayrıca viaggio büyük ihtimal Türkiye ye gelmicek.
bekleyip göreceğiz arkadaşlar artık
e zamanı gelmişti artık,umarım adam gibi birşeyler yaparlarda özellikle bizim ülkede markanın imajı toparlanır. sıkıldım artık kullandığım araba yüzünden örselenmekten,acınır gözler ile bakılmaktan,bende bi golf bi a3 kullanıcısı gibi markasının imajı sayesinde kasım kasım kasılan bi kullanıcı olmak istiyorum![]()
Grey Goose ...
yok be dostum abarttın punto ları genelde herkes beğeniyor valla ben gurur duyuyorum aracımın içindeyken siyah grandemle hatta çoğu kimse bakıyordaelbette eski palio-albea daha önceki kuş serisi yüzünden bir önyargı var Fiat a karşı ama punto-bravo-500 ve moınt la bence çıta yükseliyor yeni doblo da gayet tek beğenmediğim linea lar.
türkiye ye gelcek mi bilmiyorum ama viaggio bence gelmeli çünkü artık linea ömrünü doldurdu dikkat ederseniz linea segmentindeki araçlara bence linea nın kalitesi yeni albea açık olarak söylemem gerekirse. fiat ın da artık üst segmentlerde araç üretmesi gerekiyor ki zaten mont bence bunun bir örneği ayrıca fiat ın yeni ceo sunun servisteki dergide okuduğum röportajına göre 2015 yılına kadar yeni 2-3 model geliyormuş. ayrıca fiat ın özgün tasarım yaratamayacağını düşünmüyorum çünkü mont ile journey arasına da ciddi farklar da mevcut. şablon aynı ama üzerinde yapılan makyajlar var diyebilirim. fiat a karşı olan önyargıyı kırabilmesi için dodge crysler ile olan ortaklıktan çıkan arabalar çok önemli aynı zamanda bildiğiniz gibi jeep de fiat bünyesinde satılmakta artık yani fiatın bir üst segmente geçmesinde fayda var. benim düşüncelerim bu şekilde ama olur ama olmaz bilemem ben okuduklarımın yalancısıyımbir de fiat ın brezilya sitesine girdiyseniz orada yenilenen palio punto albea vs. donanımları oldukça iyi ve bence fiat türkiye brezilya yı takip etmeli.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri