Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
121 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aile aracı adı altında ticari araç görüntüsünde araç kullanmamak için olabilir mi?

idea tutar veya tutmaz onu tartışmıyorum kesinlikle ama sizin dediğiniz mantıkla da ford b-max ve c-max fuzuli oluyor ve custom modeli varken, insanlar neden meriva alır ki mesela, bir boy büyüğü zafira veya bir boy küçüğü doblo'su, pardon combo'su varken
    Sşz doğru söylüyosunuz tespit doğru zaten büyük firmalarda talebe göre hareket etmiyorlar mı ?

Burası Brezilya değil Türkiye... Bunu anlamak lazım. Novo diyosunuz (Siz değil) demekki cazip hale getirmek için donanımı zenginleştiriyo. Demekki brezilyada bekleneni yakalayamadı yada yakalayacağına inanmadı ki donanımı zengin tutuyo. Görselliğe hitap edecek dokunuşlar yapıyo. Ancak sonuç olarak bu bizi çokda ilgilendirmez. Hiç kimseyede etki etmez. Ben böyle düşünüyorum.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aile aracı adı altında ticari araç görüntüsünde araç kullanmamak için olabilir mi?

idea tutar veya tutmaz onu tartışmıyorum kesinlikle ama sizin dediğiniz mantıkla da ford b-max ve c-max fuzuli oluyor ve custom modeli varken, insanlar neden meriva alır ki mesela, bir boy büyüğü zafira veya bir boy küçüğü doblo'su, pardon combo'su varken

Idea şu anda yenilenmedi. Yeni Doblo bir aile için fazlasıyla konforlu ve rahat. Ayrıca Ford grubundaki B-Max/C-Max gibi MPV'lerin satın alım fiyatlarıyla, işletme maliyetleriyle kıyaslanamaz. Ayrıca C-Max ve B-Max boyut, ve bagaj hacmi olarakta Yeni Doblo ile kıyaslanamaz. Kıyaslanacak Grand C-Max dır. Onunda fiyatı benzinlisi 65000 TL.

Burası Türkiye. Alt-Orta ve Orta sınıfta aracı olan ailelerde bir araç var. Bu sosyo ekonomik seviyesindeki aileler sedan araç seviyor, Daha büyüğüne ihtiyacı olan, veya Doblo alıyor.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bilgi olsun diye yazmak istedim arkadaşlarım 42.500 e aldı geçen ay beyaz bir C-Max

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Idea şu anda yenilenmedi. Yeni Doblo bir aile için fazlasıyla konforlu ve rahat. Ayrıca Ford grubundaki B-Max/C-Max gibi MPV'lerin satın alım fiyatlarıyla, işletme maliyetleriyle kıyaslanamaz. Ayrıca C-Max ve B-Max boyut, ve bagaj hacmi olarakta Yeni Doblo ile kıyaslanamaz. Kıyaslanacak Grand C-Max dır. Onunda fiyatı benzinlisi 65000 TL.

Burası Türkiye. Alt-Orta ve Orta sınıfta aracı olan ailelerde bir araç var. Bu sosyo ekonomik seviyesindeki aileler sedan araç seviyor, Daha büyüğüne ihtiyacı olan, veya Doblo alıyor.
    ben doblonun konforunu v.s. tartışmıyorum ki. doblo dışardan bakıldığında ticari bir araç. kaç kişi "aaa bu doblo panaroma" diyebilir ?

ben sadece "Yerli üretim Fiorino yada doblo hususi varken Türkiye'de insanlar neden bir tane farı 450 tl olan Idea alsın?" lafınıza istinaden bu konuşmayı yaptım.

bana göre de piyasada bir sürü güzel araba varken bir insan neden nissan juke'a para verir ? diyebilirim. ne yapayım, yolda hepsini durdurup odunla döveyim mi

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

ben doblonun konforunu v.s. tartışmıyorum ki. doblo dışardan bakıldığında ticari bir araç. kaç kişi "aaa bu doblo panaroma" diyebilir ?

ben sadece "Yerli üretim Fiorino yada doblo hususi varken Türkiye'de insanlar neden bir tane farı 450 tl olan Idea alsın?" lafınıza istinaden bu konuşmayı yaptım.

bana göre de piyasada bir sürü güzel araba varken bir insan neden nissan juke'a para verir ? diyebilirim. ne yapayım, yolda hepsini durdurup odunla döveyim mi

nissan juke n nesi varmış ? bence gayet güzel ve farklı bir araç babam 2 hafta önce aldı tekna modelinni dizelini araç gayet sportif ve atak tüketimide nerdeyse punto ile aynı oldukça büyük bir bagajı var tek eksisi arkada oturan kişinin boyu 1,85 üzeri ise biraz tavana değme sorunu yaşayabilir ama babamlarda genelde 2 kişi olduğundan sorun olmuyor geçen aracı bende kullandım ve çok beğendim iyiki qashqai almamışsın juke daha hoş dedim ilk çıktığında banada tuhaf gelmişti ama binemeden incelemeden bu ülkede herşey önyargıyla yaklaşılıyor.Türk halkının araba zevki çok saçma zaten gidip renault symbol 30 bin veren enayiler var ne diyebilirim ki ? İnternette 13 bine abs si , airbagi , bir çok donanımı olan marea lar varken adam o parayı gidip 20 yaşında doğan slx lere veriyor o yüzden Türk halkının araç zevkine göre arabalara asla bakmam.Benim için kendi beğenim ve ihtiyaçlarımı karşılamasıdır.Fiat ın stilo su vardı 2003 te büyük sükse ile girmiş bence harika bir araçtı ama hep tofaş ın hataları hemde Türk halkının bu cahil zihniyeti yüzünden araç tutulmadı gitti.

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

dün gidip bir fiyat alayım dedim full lounge 1.3 95lik puntoya 47.500 dediler benim evoyu bu sefer 33.000 verdiler şaşırdım 24 ay 580 tl taksitle yeni punto verdiler ama ben almadım
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün gidip bir fiyat alayım dedim full lounge 1.3 95lik puntoya 47.500 dediler benim evoyu bu sefer 33.000 verdiler şaşırdım 24 ay 580 tl taksitle yeni punto verdiler ama ben almadım
    Güzel para vermişler. Araba kaç bin de , merak ettim.Almamakla çok iyi yapmışsın. Bizim evolar daha donanımlı.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Ziyaretçi034

Standart Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nissan juke n nesi varmış ? ""bence gayet güzel ve farklı bir araç""
    Olayi zaten ozetlemissin. Konu nissan juke degil, nissan juke'u tartismiyoruz. Turkiyede bu sektor senin benim dusuncelerimle ilerlemiyor anlatmak istedigim oydu birazda. Doblo varken ideayi ne yapsinlar diyenle neden 1.6 multijet punto gelmiyor, neden abarth gelmiyor diyen dusuncelere sahip arkadaslarla ayni cati altinda oldugumuzdan boyle karsit dusuncelerde juke arada kaynadi.

-
    Tam teşekküllü kameraman Cevat Kelle, ile Papua Yeni Gine'den bildirdi

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

nissan juke n nesi varmış ? bence gayet güzel ve farklı bir araç babam 2 hafta önce aldı tekna modelinni dizelini araç gayet sportif ve atak tüketimide nerdeyse punto ile aynı oldukça büyük bir bagajı var tek eksisi arkada oturan kişinin boyu 1,85 üzeri ise biraz tavana değme sorunu yaşayabilir ama babamlarda genelde 2 kişi olduğundan sorun olmuyor geçen aracı bende kullandım ve çok beğendim iyiki qashqai almamışsın juke daha hoş dedim ilk çıktığında banada tuhaf gelmişti ama binemeden incelemeden bu ülkede herşey önyargıyla yaklaşılıyor.Türk halkının araba zevki çok saçma zaten gidip renault symbol 30 bin veren enayiler var ne diyebilirim ki ? İnternette 13 bine abs si , airbagi , bir çok donanımı olan marea lar varken adam o parayı gidip 20 yaşında doğan slx lere veriyor o yüzden Türk halkının araç zevkine göre arabalara asla bakmam.Benim için kendi beğenim ve ihtiyaçlarımı karşılamasıdır.Fiat ın stilo su vardı 2003 te büyük sükse ile girmiş bence harika bir araçtı ama hep tofaş ın hataları hemde Türk halkının bu cahil zihniyeti yüzünden araç tutulmadı gitti.
    Juke ne ya sözlüğe yazıyorum kuş bacağı çıkıyo....

Maden Erdoğan
    madenmaden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki sevmeniz size ne fayda sağlıyor?
    fiat brezilya yı sevmem bana bir şey sağlamıyor zaten burada fiat türkiye yi övmem le koç holding 5000 tl maaşla iş de vermez nasıl bir fayda sağlaması gerekiyor hoşlanmak ya da sevmek yeterli değil mi?

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Brezilyanın bize bir faydası yok elbet ama araçlarındaki dikkat çekici farklılıklar imrendirmiyor değil. Şahsen ben abart tamponları olan bir mjet çok isterdim. Ayrıca kontak açınca motosikletlerdeki gibi gidip gelen ibreli renkli göstergeleri de çok isterdim. Ekonomisi yeni yeni gelişen bir ülkede bile bu seçenekler var ama malesef bizde yok.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

kim ne derse desin ben Fiat ı seviyorum hatta İtalyan araçlarını seviyorum bütçem el verse alfa romeo giulietta alırım çok şık bir araç millet istediği kasar golf leri focusları falan övsün ben İtalyan cıyım arkadaş ha şu var malzeme kalitesinde almanların çok gerisinde kalıyor bu doğru Alfa Romeo nun bile özellikle iç kabininde işçilik kusurları göze çarpıyor ama yerim kusurunu en güzel dizaynı italyan lar yapıyor Fiat ında bazı modelleri tam safkan İtalyan olduğunu ispatlıyor mesela eskilere gidildiğinde marea,brava lar bikaç sene öncesinde stilo ve günümüzde punto ve bravo lar tipik İtalyan tasarımları ama linea,albea,palio vs. bunlar tamamiyle ülke bazlı üretilmiş dizaynı olmayan araçlar ..

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Umarım yeni çıkacak olan Punto ve Linea da saf kan italyan olur. Crysler yada Dodge den alınma bir araç olurlarsa Fiat çok şey kaybeder.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

bu arada zevallı tempra ya yapılanlara bakın o kadar köteğe rağmen araç resmen inadına çalışıyor izlerken üzüldüm bu adamlar deli mi ?

FIAT TEMPRA CRASH BY RIENDA - YouTube

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

bu arada zevallı tempra ya yapılanlara bakın o kadar köteğe rağmen araç resmen inadına çalışıyor izlerken üzüldüm bu adamlar deli mi ?

Yağsız ..... sitdown yapacan bunları.

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Aşağıda verdiğim sitede 2014 Tempranın resimleri var

All Car Wallpapers Download!: Novo Fiat Tempra 2014 Preview-Futuro concorrente do Santana

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Tank gibi araba.Bu kadar eziyete böyle dayanıyorsa normal kullanımda yıpratmak bayağı zor olsa gerek.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    novo ne demek ????

Ziyaretçi034

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    novo ne demek ????
    portekizce "yeni" demek

22. Bu mesajı için 2 kişi Ziyaretçi034'ye teşekkür etti:

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Mutlu

portekizce "yeni" demek
    O zaman yeni tempra mükemmel Tşk. Hutne sevgiler kardeş.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon