Alıntı madenmaden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben öyle düşünmüyorum idea dediğimiz model scenic gibi bir modeldir safari için değil aile arabası olabilecek bir arabadır ancak türkiye de amerika daki gibi aile kavramı gelişmediği için hiçbir zaman aile arabası türkiye de satmaz ondan kaldırdılar palio ya gelince bütün yemek ve catering firmaları kullanıyor ayrıca brezilyadaki palio lara baktığımızda türkiyedeki çoğu üniversite öğrencisi onu ister diye düşünüyorum. siena da türkiye de neredeyse %60 taksi albea ve sienadır türkiyede albea olarak çıktı ancak yenileri gelse çoğu kişi chery vs kullanmak yerine tercih edebilir bence strada zaten pick-up bir araç onun için konfora gerek yok eğer mitsubishi pick-up lar gibi şehir içi ve arazide kullanılmayacaksa inşaatlara malzeme götürmek için idealdi türkiyede fena satılmadı zaten önü doblo olan yeni pick-up larda çıktı. brezilya daki argeye lafımız yok zaten punto evo nun tjet modeline baktıysanız fiat sayfasında abarth tamponlu bir önceki mesajımda da söyledim zaten o bile brezilya fiat ı sevmem için yeterli
peki sevmeniz size ne fayda sağlıyor?