Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
121 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Fiat brezilyayı takip etmesin. Çünkü; 10 sene öncesinin Paliosu gibi Hoparlör teyp bile opsiyonel

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sorunsuz bir marka yok. Bizim patron q5 aldı egsoz ucundaki sensör 600 km deyken arızalandı ve garanti karşılamadı audi servisi 3750tl+kdv fatura keserek egsozu değiştirdi. Fakat kia ve hyundaı de hiç bir şekilde sıkıntı yaşamamışlar 1 sene boyunca nette bu ara çok araştırdım baya iyiler. Özellikle yalıtım konusunda başarılılarmış yol sesi ve motor sesi içeriye 140 dan sonra anca geliyormuş yüksek hızlarda dahi motorun tepkimeside iyiymiş. 130 hp dizel sonuçta, kendi aracıma baktığımda 2012 evo kapıdan içeri alan rüzgardan dolayı 7 kez servise gitmeme rağmen işlem çözülemedi artık böyle kabullendim çin malı araç gibi heryerınden ses alıyor ve sürücü koltuğu gıcırdıyor, dedim servisten çıktım 90 da ses almaya başlıyor ve motorsesinden müzik dinlenmiyor. kia ve hyundai bence şuanlık fiat marka araçlardan daha iyi kalitede gidi görünüyor.Pro ceed i dört gözle bekliyorum gelir gelmez alabilirim 1.6 dizel 128ps otomatik en fullu 63000 tl miş fiyatına göre özellikleri müthiş ayrıca bakımlarıda çok uygunmuş.
    bu yorumları okuyunca ben farklı bir araç mı kullanıyorum diye kendime soruyorum.alt gergi demirinin rögara takılması nedeni ile airbaglarin açılması sonucu konsol değişimim oldu.sanırım işçilik çok iyi değil bu nedenle sabahları konsolun sağından 10 dk kadar duyduğum bir zırıltı dışında arabada gram ses yok çok şükür.Birde bu araçlar b sınıfı öyle çok iyi bir işçilik ve yalıtım beklemeyin.ben aldığımda zaten muadilleri ile arasında 2-3 bin TL markasına göre daha fazla fiyat farkı vardı punto ile siğer araçlar arasında.Benim sahibi olduğum evonun donanım seviyesinde bi polo 37-38.000 TL ye geliyordu o zaman.Bende de sağ tarafda 70-80i geçince rüzgar sesi oluyor yapacak bir şey yok.60-70 binlik araçlarda bile var bu tip sıkıntılar.astra j kasa alanlar konsoldan bayağı şikayetçi.vw grubunda 80.000 Tl lik passatla polıda kullanılan malzemlerin tasarımı bile aynı.7 ileri DSG ler bir zamanlar şıngırtı problemi vardı.japonlarda zaten izolasyon denen şey yok gibi.
    Konu comanchee tarafından (08/03/2013 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hataları
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Aslında işini bilseler iyi yerlere gelirler de sürekli yapılan yanlış hamlelerle bir türlü fıat istenilen seviyeye gelemedi.Yoksa bu firmanın elindeki teknolojiler üst düzey bir b sınıfı araç yapmaya yeter de artar da.Hyundaı yi boşuna göklere çıkarmayın.Hyundaı sedece elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullandığı için bu duruma geldi.Yoksa ne motor teknolojisi ne sürüş potansiyeli gibi konularda teknoloji olarak fıat la boy ölçüşemez.

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

hyundai kia ya asla o paraları vermem 30-35 e kadar fiat alırım eğer daha yükseklere çıkma imkanım olsa gider volvo alırım hyundai ymiş kia ymış hepsi kore tenekesi bence herkes abartmış ayrıca yukarda bir arkadaş evo mun heryerinden ses geliyor demiş yahu benim 2008 model gp mde bile çıt ses yok rüzgar sesi tamam ama hiçbiyerinden gıcırdama duymadım böyle yorumlar okuyunca inanasım pek gelmiyor

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yok ölebisi
    Sakin ve Öfkeli altanasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 19

hyundai aracının kalitesini tartışmanız saçma! gerek yok

otobanda 120 ile bi viyadüğe girin ayetelkürsiyi ezberletiyor insana

motoru iyidir ataktır ama söz konusu can güvenliği ...

ve bir hyundai ile fiatı asla kıyaslamam
    Konu altanasci tarafından (08/03/2013 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Mesele kia, hyundai kalitesi vs. değil. ilk sayfada kia resmi koyan arkadaş, bu markalar bile kendilerini çok geliştirdiler diye emsal vermiş. haklıda bence. ha bende kia ve hyundai'ye 40-50 lira vermem o ayrı mesele.

Maden Erdoğan
    madenmaden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat brezilyayı takip etmesin. Çünkü; 10 sene öncesinin Paliosu gibi Hoparlör teyp bile opsiyonel
    evet maalesef öyle bir sıkıntı var ama bizde de çok farklı değil ki bizim palio weekend i alırken de teyp türkiye de opsiyoneldi gerçi 12 yıl geçti ama abarth tamponlu punto evo yu gördükten sonra herşeyi hak ediyorlar fiat brezilya bence

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Brezilyayı o kadar kötülemeyin. Ordaki puntoların harika göstergeleri yeter.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brezilyayı o kadar kötülemeyin.
    fazlasıyla katılıyorum bu cümleye, çok değil daha 15-20 sene önce sıradan bir afrika ülkesinden farkı yokmuş brezilyanın. zamanla ekonomilerini geliştirip bu güne gelmiştler, muhtemelen bugünün potansiyel araç alıcıları aynı zaman da o dönemi yaşadığından harcayacakları her bir real değerlidir. 20 yılda bu kadar ilerlemişlerse muhtemelen bir 20 sene sonra bugün içinde bulundukları durumun iki katına çıkabilirler.

bir arkadaşım orada yaşıyor, arabasının resmini arkadaş grubumuzda paylaştı, ilk önce gülmüştük ama sebebini şöyle izah etmişti "buralarda arabalara pek değer verilmez, en fazla bir yerden bir yere gidebilmek için kullanılacak araçtır, pekte öyle el üstünde tutulmaz, toplu taşıma tercih edilir, benimde zaten arabaya ihtiyacım yok, eşim bazen sağa sola gittiğinde kullanıyor" diye cevap vermişti, sahibi olduğu araç bu:

New Ford Ka Sport 2013 - Novos Carros - Ford Brasil

siz deyin fiesta çakması ben diyeyim ucube

fordun sitesine şöyle bir girip baktım, hala eski kasa focus satılıyor

Ford: Conheça nossos modelos de carros

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Latin Amerika açılımı var sitede hayırdır işallah. Abi Hududu çok fazla geçmesek vakıf olamıyoruz konuyaa
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Standart Ynt: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Sizin begenmediginiz brezilya fiatin en buyuk 2. Argesi... baska firmalarda buyuk argelere sahip brezilyada...

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin begenmediginiz brezilya fiatin en buyuk 2. Argesi... baska firmalarda buyuk argelere sahip brezilyada...

Cvp banaysa beğenmediğimi nerden çıkardınız. Ayrıca neden alındınız.

Brezilyadaki modelleri şimdi inceledim. Çok saçma modellerde var zaten gerek yok o modellerin Türkiyeye gelmesine.

Mılle (Hiç gelmedi o biçimsiz modele gerekte yok.)

Uno ( Panda varken lüzumsuz olur gelmesi keza brezilyadada panda yok )

Idea ( Dizayn olarak türkiye şartlarına uygun değil , Türkiyedeki potansiyel müşteri daha konforlu modelleri hak ediyo ve arzuluyor artık araç safari tarzı bu kadar safarı tarzını sevmez türkiye)

Sıena ( Tutulsaydı şimdi öldüm fiyatına gitmezdi 2. elleri....... Konforunu severim Sıenanın ayrı)

Strada ( Bu araçta pek tutmadı. )

Palio (Bilindiği gibi sadece experlerin vazgeçilmeziydi bi zamanlar ancak experlerde rakio firmaların daha yenilikçi modellerini tercih ediyor artık Fiesta gibi punto vs. Palio eskidi yani )

Diğer fiat modelleri zaten aynı hangi extrem durumu yaşıyoruz. Fiatın tüm modellerini satması demekki Brezilya piyasasının Fiatı sevmesi anlamına gelir. Ancak bu durum bizim açımızdan çok mu önemli Biz kendi sınırlarımız içerisindeki faaliyetine bakmalıyız. Biz burada kıçımızıda yırtsak mal firmada ülkeye sokacakta o bünyesinde bir sürü ekonomist muhasebeci ve bilim adamı olan bu tür firmaların satış politikalarına nasıl yön verebiliriz. Adamlar biz uyurken Puntoyu ülkemizden çeker. Rüyamıza bile malum olmaz. Vergi sisteminin etkiside cabası yani. Arge dediğimiz olay Türkiyedede yenir yutulur değil. Demek istediğim şey gereksiz bence bu tür karşılaştırmalar. Elimizdekine bakalım. Ortam germek için yazmıyorum. Lütfen niyetime uygun mesaj yazınız.
    Konu biancoangelo tarafından (09/03/2013 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Daha önce bikaç kez paylaştık brezilya punto novoyu inceleyin yok böyle bir araç
    https://carplace.virgula.uol.com.br/...eria-de-fotos/
    https://carplace.virgula.uol.com.br/...to-2013-49.jpg
    Konu srkaradag tarafından (09/03/2013 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Brezilyaya lafımız yok. Ama halen teyp bile opsiyon ise Punto'da TOFAŞ'ı takip ediyor demekki.
    Konu 1ocak2011 tarafından (09/03/2013 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Brezilyadaki modelleri şimdi inceledim. Çok saçma modellerde var zaten gerek yok o modellerin Türkiyeye gelmesine.

Idea ( Dizayn olarak türkiye şartlarına uygun değil , Türkiyedeki potansiyel müşteri daha konforlu modelleri hak ediyo ve arzuluyor artık araç safari tarzı bu kadar safarı tarzını sevmez türkiye)

Sıena ( Tutulsaydı şimdi öldüm fiyatına gitmezdi 2. elleri....... Konforunu severim Sıenanın ayrı)

Palio (Bilindiği gibi sadece experlerin vazgeçilmeziydi bi zamanlar ancak experlerde rakio firmaların daha yenilikçi modellerini tercih ediyor artık Fiesta gibi punto vs. Palio eskidi yani )

Diğer fiat modelleri zaten aynı hangi extrem durumu yaşıyoruz. Fiatın tüm modellerini satması demekki Brezilya piyasasının Fiatı sevmesi anlamına gelir. Ancak bu durum bizim açımızdan çok mu önemli Biz kendi sınırlarımız içerisindeki faaliyetine bakmalıyız. Biz burada kıçımızıda yırtsak mal firmada ülkeye sokacakta o bünyesinde bir sürü ekonomist muhasebeci ve bilim adamı olan bu tür firmaların satış politikalarına nasıl yön verebiliriz. Adamlar biz uyurken Puntoyu ülkemizden çeker. Rüyamıza bile malum olmaz. Vergi sisteminin etkiside cabası yani. Arge dediğimiz olay Türkiyedede yenir yutulur değil. Demek istediğim şey gereksiz bence bu tür karşılaştırmalar. Elimizdekine bakalım. Ortam germek için yazmıyorum. Lütfen niyetime uygun mesaj yazınız.
    Cevap size degildi.

Ancak Turkiyedeki arge ne durumda ancak olayin icinde olanlar bilir.

Maden Erdoğan
    madenmaden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben öyle düşünmüyorum idea dediğimiz model scenic gibi bir modeldir safari için değil aile arabası olabilecek bir arabadır ancak türkiye de amerika daki gibi aile kavramı gelişmediği için hiçbir zaman aile arabası türkiye de satmaz ondan kaldırdılar palio ya gelince bütün yemek ve catering firmaları kullanıyor ayrıca brezilyadaki palio lara baktığımızda türkiyedeki çoğu üniversite öğrencisi onu ister diye düşünüyorum. siena da türkiye de neredeyse %60 taksi albea ve sienadır türkiyede albea olarak çıktı ancak yenileri gelse çoğu kişi chery vs kullanmak yerine tercih edebilir bence strada zaten pick-up bir araç onun için konfora gerek yok eğer mitsubishi pick-up lar gibi şehir içi ve arazide kullanılmayacaksa inşaatlara malzeme götürmek için idealdi türkiyede fena satılmadı zaten önü doblo olan yeni pick-up larda çıktı. brezilya daki argeye lafımız yok zaten punto evo nun tjet modeline baktıysanız fiat sayfasında abarth tamponlu bir önceki mesajımda da söyledim zaten o bile brezilya fiat ı sevmem için yeterli

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı madenmaden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öyle düşünmüyorum idea dediğimiz model scenic gibi bir modeldir safari için değil aile arabası olabilecek bir arabadır ancak türkiye de amerika daki gibi aile kavramı gelişmediği için hiçbir zaman aile arabası türkiye de satmaz ondan kaldırdılar palio ya gelince bütün yemek ve catering firmaları kullanıyor ayrıca brezilyadaki palio lara baktığımızda türkiyedeki çoğu üniversite öğrencisi onu ister diye düşünüyorum. siena da türkiye de neredeyse %60 taksi albea ve sienadır türkiyede albea olarak çıktı ancak yenileri gelse çoğu kişi chery vs kullanmak yerine tercih edebilir bence strada zaten pick-up bir araç onun için konfora gerek yok eğer mitsubishi pick-up lar gibi şehir içi ve arazide kullanılmayacaksa inşaatlara malzeme götürmek için idealdi türkiyede fena satılmadı zaten önü doblo olan yeni pick-up larda çıktı. brezilya daki argeye lafımız yok zaten punto evo nun tjet modeline baktıysanız fiat sayfasında abarth tamponlu bir önceki mesajımda da söyledim zaten o bile brezilya fiat ı sevmem için yeterli
    Yerli üretim Fiorino yada doblo hususi varken Türkiye'de insanlar neden bir tane farı 450 tl olan Idea alsın?

Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yerli üretim Fiorino yada doblo hususi varken Türkiye'de insanlar neden bir tane farı 450 tl olan Idea alsın?
    aile aracı adı altında ticari araç görüntüsünde araç kullanmamak için olabilir mi?

idea tutar veya tutmaz onu tartışmıyorum kesinlikle ama sizin dediğiniz mantıkla da ford b-max ve c-max fuzuli oluyor ve custom modeli varken, insanlar neden meriva alır ki mesela, bir boy büyüğü zafira veya bir boy küçüğü doblo'su, pardon combo'su varken

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı madenmaden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki sevmeniz size ne fayda sağlıyor?

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap size degildi.

Ancak Turkiyedeki arge ne durumda ancak olayin icinde olanlar bilir.

Ok doğrudur

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon