Fiat brezilyayı takip etmesin. Çünkü; 10 sene öncesinin Paliosu gibi Hoparlör teyp bile opsiyonel
Printable View
Fiat brezilyayı takip etmesin. Çünkü; 10 sene öncesinin Paliosu gibi Hoparlör teyp bile opsiyonel
bu yorumları okuyunca ben farklı bir araç mı kullanıyorum diye kendime soruyorum.alt gergi demirinin rögara takılması nedeni ile airbaglarin açılması sonucu konsol değişimim oldu.sanırım işçilik çok iyi değil bu nedenle sabahları konsolun sağından 10 dk kadar duyduğum bir zırıltı dışında arabada gram ses yok çok şükür.Birde bu araçlar b sınıfı öyle çok iyi bir işçilik ve yalıtım beklemeyin.ben aldığımda zaten muadilleri ile arasında 2-3 bin TL markasına göre daha fazla fiyat farkı vardı punto ile siğer araçlar arasında.Benim sahibi olduğum evonun donanım seviyesinde bi polo 37-38.000 TL ye geliyordu o zaman.Bende de sağ tarafda 70-80i geçince rüzgar sesi oluyor yapacak bir şey yok.60-70 binlik araçlarda bile var bu tip sıkıntılar.astra j kasa alanlar konsoldan bayağı şikayetçi.vw grubunda 80.000 Tl lik passatla polıda kullanılan malzemlerin tasarımı bile aynı.7 ileri DSG ler bir zamanlar şıngırtı problemi vardı.japonlarda zaten izolasyon denen şey yok gibi.
Aslında işini bilseler iyi yerlere gelirler de sürekli yapılan yanlış hamlelerle bir türlü fıat istenilen seviyeye gelemedi.Yoksa bu firmanın elindeki teknolojiler üst düzey bir b sınıfı araç yapmaya yeter de artar da.Hyundaı yi boşuna göklere çıkarmayın.Hyundaı sedece elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullandığı için bu duruma geldi.Yoksa ne motor teknolojisi ne sürüş potansiyeli gibi konularda teknoloji olarak fıat la boy ölçüşemez.
hyundai kia ya asla o paraları vermem 30-35 e kadar fiat alırım eğer daha yükseklere çıkma imkanım olsa gider volvo alırım hyundai ymiş kia ymış hepsi kore tenekesi bence herkes abartmış ayrıca yukarda bir arkadaş evo mun heryerinden ses geliyor demiş yahu benim 2008 model gp mde bile çıt ses yok rüzgar sesi tamam ama hiçbiyerinden gıcırdama duymadım böyle yorumlar okuyunca inanasım pek gelmiyor
hyundai aracının kalitesini tartışmanız saçma! gerek yok
otobanda 120 ile bi viyadüğe girin ayetelkürsiyi ezberletiyor insana
motoru iyidir ataktır ama söz konusu can güvenliği ...
ve bir hyundai ile fiatı asla kıyaslamam
Mesele kia, hyundai kalitesi vs. değil. ilk sayfada kia resmi koyan arkadaş, bu markalar bile kendilerini çok geliştirdiler diye emsal vermiş. haklıda bence. ha bende kia ve hyundai'ye 40-50 lira vermem o ayrı mesele.
Brezilyayı o kadar kötülemeyin. Ordaki puntoların harika göstergeleri yeter.
fazlasıyla katılıyorum bu cümleye, çok değil daha 15-20 sene önce sıradan bir afrika ülkesinden farkı yokmuş brezilyanın. zamanla ekonomilerini geliştirip bu güne gelmiştler, muhtemelen bugünün potansiyel araç alıcıları aynı zaman da o dönemi yaşadığından harcayacakları her bir real değerlidir. 20 yılda bu kadar ilerlemişlerse muhtemelen bir 20 sene sonra bugün içinde bulundukları durumun iki katına çıkabilirler.
bir arkadaşım orada yaşıyor, arabasının resmini arkadaş grubumuzda paylaştı, ilk önce gülmüştük ama sebebini şöyle izah etmişti "buralarda arabalara pek değer verilmez, en fazla bir yerden bir yere gidebilmek için kullanılacak araçtır, pekte öyle el üstünde tutulmaz, toplu taşıma tercih edilir, benimde zaten arabaya ihtiyacım yok, eşim bazen sağa sola gittiğinde kullanıyor" diye cevap vermişti, sahibi olduğu araç bu:
New Ford Ka Sport 2013 - Novos Carros - Ford Brasil
siz deyin fiesta çakması ben diyeyim ucube :)
fordun sitesine şöyle bir girip baktım, hala eski kasa focus satılıyor
Ford: Conheça nossos modelos de carros
Latin Amerika açılımı var sitede hayırdır işallah. Abi Hududu çok fazla geçmesek vakıf olamıyoruz konuyaa :D
Sizin begenmediginiz brezilya fiatin en buyuk 2. Argesi... baska firmalarda buyuk argelere sahip brezilyada...
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Cvp banaysa beğenmediğimi nerden çıkardınız. Ayrıca neden alındınız.
Brezilyadaki modelleri şimdi inceledim. Çok saçma modellerde var zaten gerek yok o modellerin Türkiyeye gelmesine.
Mılle (Hiç gelmedi o biçimsiz modele gerekte yok.)
Uno ( Panda varken lüzumsuz olur gelmesi keza brezilyadada panda yok )
Idea ( Dizayn olarak türkiye şartlarına uygun değil , Türkiyedeki potansiyel müşteri daha konforlu modelleri hak ediyo ve arzuluyor artık araç safari tarzı bu kadar safarı tarzını sevmez türkiye)
Sıena ( Tutulsaydı şimdi öldüm fiyatına gitmezdi 2. elleri....... Konforunu severim Sıenanın ayrı)
Strada ( Bu araçta pek tutmadı. )
Palio (Bilindiği gibi sadece experlerin vazgeçilmeziydi bi zamanlar ancak experlerde rakio firmaların daha yenilikçi modellerini tercih ediyor artık Fiesta gibi punto vs. Palio eskidi yani )
Diğer fiat modelleri zaten aynı hangi extrem durumu yaşıyoruz. Fiatın tüm modellerini satması demekki Brezilya piyasasının Fiatı sevmesi anlamına gelir. Ancak bu durum bizim açımızdan çok mu önemli Biz kendi sınırlarımız içerisindeki faaliyetine bakmalıyız. Biz burada kıçımızıda yırtsak mal firmada ülkeye sokacakta o bünyesinde bir sürü ekonomist muhasebeci ve bilim adamı olan bu tür firmaların satış politikalarına nasıl yön verebiliriz. Adamlar biz uyurken Puntoyu ülkemizden çeker. Rüyamıza bile malum olmaz. Vergi sisteminin etkiside cabası yani. Arge dediğimiz olay Türkiyedede yenir yutulur değil. Demek istediğim şey gereksiz bence bu tür karşılaştırmalar. Elimizdekine bakalım. Ortam germek için yazmıyorum. Lütfen niyetime uygun mesaj yazınız.
Daha önce bikaç kez paylaştık brezilya punto novoyu inceleyin yok böyle bir araç
https://carplace.virgula.uol.com.br/...eria-de-fotos/
https://carplace.virgula.uol.com.br/...to-2013-49.jpg
Brezilyaya lafımız yok. Ama halen teyp bile opsiyon ise Punto'da TOFAŞ'ı takip ediyor demekki.
ben öyle düşünmüyorum idea dediğimiz model scenic gibi bir modeldir safari için değil aile arabası olabilecek bir arabadır ancak türkiye de amerika daki gibi aile kavramı gelişmediği için hiçbir zaman aile arabası türkiye de satmaz ondan kaldırdılar palio ya gelince bütün yemek ve catering firmaları kullanıyor ayrıca brezilyadaki palio lara baktığımızda türkiyedeki çoğu üniversite öğrencisi onu ister diye düşünüyorum. siena da türkiye de neredeyse %60 taksi albea ve sienadır türkiyede albea olarak çıktı ancak yenileri gelse çoğu kişi chery vs kullanmak yerine tercih edebilir bence strada zaten pick-up bir araç onun için konfora gerek yok eğer mitsubishi pick-up lar gibi şehir içi ve arazide kullanılmayacaksa inşaatlara malzeme götürmek için idealdi türkiyede fena satılmadı zaten önü doblo olan yeni pick-up larda çıktı. brezilya daki argeye lafımız yok zaten punto evo nun tjet modeline baktıysanız fiat sayfasında abarth tamponlu bir önceki mesajımda da söyledim zaten o bile brezilya fiat ı sevmem için yeterli :)
aile aracı adı altında ticari araç görüntüsünde araç kullanmamak için olabilir mi?
idea tutar veya tutmaz onu tartışmıyorum kesinlikle ama sizin dediğiniz mantıkla da ford b-max ve c-max fuzuli oluyor ve custom modeli varken, insanlar neden meriva alır ki mesela, bir boy büyüğü zafira veya bir boy küçüğü doblo'su, pardon combo'su varken