Ynt: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba
Alıntı:
dicaser Nickli Üyeden Alıntı
bizim getzede fiorino vurdu fiorunu çekiciyle götürdüler bizim far ve tampon değişti , napalım şimdi fiorinoya kötümü diyelim :)
he bu arada şuda aklıma gelmişken söyleyeyim bizim getz 2009 model istersen 2000 lik palioyla bi tokuşturalım bakalım hangisi darma duman oluyo :) getzi bilmediğiniz belli bence bu konuyu uzatmayalım çünkü yanlış tespitlerde bulunuyorsunuz :)
Tamam getz mekanik ve şase olarak gerçekten sağlam araç. Aracı sıkıştırarak kullanmama rağmen motor ve alt takımda en ufak bi problem olmadı. Ama iç trim Punto ile kıyaslanamaz bile gerçekten uyduruk.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Bu arada benzinli getzlerin direksiyonu çok sert.
Benim şirket aracımda 1.4 otomatik. Yedek parça sıkıntısıda var. Tamam orijinal parça serviste var ama oem parça yok.
Örneğin puntonun orijinal fren balataları serviste 160 tl kutudan bosch balata çıkıyor. Ama parçacıdan bosch kutusunda balatayı 35 tl ye alıyoruz. Araç kore olduğu için yan sanayisi ya çin yada taiwan malı. Avrupa parça yok.
Alıntı:
erenemre Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım bana getz i öğretme tamam senin aracın olabilir kazasız belasız kullan ama çok kötü bir araç zaten hyundai marka imajını düzeltmek için getz leri kaldırıp yerine i20 yi koydu onlarda biliyorlar getz in kötü bir araç olduğunu getz palio ile eş değer bir araçtır punto ilede i20 eşdeğer diyebiliriz.Getz i çok kullandım palio çarpışma örneği sadece bir örnek olarak verdim çok kalitesiz yol tutuşu zayıf oldukça düşük bir araç palio ile kıyaslansa ben palio yu seçerdim.Herkesiz görüşü değişebilir ...
Ama şimdi yalan yok. Punto kadar olmasada getz in yol tutuşu paliodan symbolden iyidir. Kolaylıkla arkayı bırakmaz.
Alıntı:
dicaser Nickli Üyeden Alıntı
getzle palio eşdeğer araçmı :) tamam usta sen haklısın :)
bende tjet var annemde getz var ikisinede aktif olarak biniyorum getzin eşdeğeri puntodur i10'un eşdeğeride paliodur :) getzi kaldırıp yerine i20'yi koydular onunda eşdeğeri puntodur , i30'un eşdeğeride bravodur..
dediğim gibi lütfen marka fanatikliği yapmayalım benim nişanlımın babası 25 yıldır fiatta ben bile fiatı bukadar savunmuyorum , ki fiata binmeme rağmen :)
Getz in eşdeğeri bence grande punto değil. Eşdeğeri ezik punto (mk2b)