bence sorunsuz bir marka yok. Bizim patron q5 aldı egsoz ucundaki sensör 600 km deyken arızalandı ve garanti karşılamadı audi servisi 3750tl+kdv fatura keserek egsozu değiştirdi. Fakat kia ve hyundaı de hiç bir şekilde sıkıntı yaşamamışlar 1 sene boyunca nette bu ara çok araştırdım baya iyiler. Özellikle yalıtım konusunda başarılılarmış yol sesi ve motor sesi içeriye 140 dan sonra anca geliyormuş yüksek hızlarda dahi motorun tepkimeside iyiymiş. 130 hp dizel sonuçta, kendi aracıma baktığımda 2012 evo kapıdan içeri alan rüzgardan dolayı 7 kez servise gitmeme rağmen işlem çözülemedi artık böyle kabullendim çin malı araç gibi heryerınden ses alıyor ve sürücü koltuğu gıcırdıyor, dedim servisten çıktım 90 da ses almaya başlıyor ve motorsesinden müzik dinlenmiyor. kia ve hyundai bence şuanlık fiat marka araçlardan daha iyi kalitede gidi görünüyor.Pro ceed i dört gözle bekliyorum gelir gelmez alabilirim 1.6 dizel 128ps otomatik en fullu 63000 tl miş fiyatına göre özellikleri müthiş ayrıca bakımlarıda çok uygunmuş.
Yer imleri