Sayfa 1/7 12345 ... SonSon
121 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Standart Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Araştırma yaparken bir yazı buldum.Fiat yeni tasarım punto için yani allayıp pullayıp , ısıtıp önümüze koyduklarından değil yepyeni bir Punto için çalışmalara başlamış.Segmentindeki rakip araçlarla yarışabilecek bir model yaratmaya çalışıyorlarmış. Hitap ettiği kullanıcı kesimin her ihtiyacına cevap verebilecek , şık bir model çıkaracaklarmış. 3 ve 5 kapı modellerin yanında bir de 3 kapı Abarth olacakmış.Yeni Puntonun öncelik olarak Brezilyada üretilebileceği yazıyor. Ayrıca ben pek istemem , umarım olmaz ama iç tasarım olarak fiat 500 den çizgiler taşıyabileceği yazıyor.Yepyeni Puntonun 2014 sonu huzurlarımıza çıkabileceği söyleniyor.Yani bize ulaşma zamanı 2015 sonu belki 2016 olabilir.Piyasanın gerisinde kaldıklarını kendileri de itiraf ediyorlarmış ve yeni Punto beklediğimize değecekmiş.Hadi hayırlısı...

SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

2. Bu mesajı için 2 kişi lektonstar17'ye teşekkür etti:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

piyasanın gerisinde kaldık diyorlar ama yeni modeli 2015 de mi çıkarıyorlar?? enteresan..dalga geçiyorlar sanırım..bu 2 senede atı alan üsküdarı geçer..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Ne içmişlerse bizde içelim dertlerden kurtulalım hayatla dalga geçerek.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Evet anlaşıldı ki bir efsane daha bitiyor. Umutlu değilim açıkcası.
    biz gp'yi çok sevdik

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet anlaşıldı ki bir efsane daha bitiyor. Umutlu değilim açıkcası.
    Belki iyi bişey çıkartırlar. Bi görelim, ömrümüz yeterse inşallah.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

City arızasıda olacakmış, ön göğüsten çıtır çıtır ses gelecekmiş, Servisler aracın yüzüne bakmayacakmış, her kapı açısımızda gıcırtı olacakmış, arka süspansiyon bütün olacakmış, motor gücü 0.1 turbo bilmem ne olacakmış, sabahları zor çalışacakmış, kapı gergileri akordiyon havası yaratacakmış, akvaryum hortumu ile izolasyon yapılacakmış, bilmem kaç milyar verdiğin arabada karter muhafaza denen basit bi parça sonradan takılacakmış, direksiyondan hafif kasislerde tıkırtı gelecekmiş, araç yıkanırken motorun içi çamur dolacakmış, 3000 deviri geçince traktör dadı verecekmiş, yağmur sensörü çok yağmurda yavaş devirde çalışacakmış, egzos orta kısmından 1500 devirde hafif zırıltı gelecekmiş..... mış, miş, muş, müş ......

Bu sorunlar olmazsa ben yokum arkadaş. Arabaya bindiğimi anlayamam küserim valla.

Aracımı herşeye rağmen seviyorum. Hatta aşığım çok ciddiyim. Yukarıdakiler amaan canım sende zaten orta kesim kullanıcısının sürekli her markada karşılaştığı sorunlar.
    Konu biancoangelo tarafından (07/03/2013 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

fake bir fotoğraf kesinlikle, punto asla sedan bir araç olarak piyasaya çıkmaz.

Kia bile marka imajını tasarım ve kalitesini arttırarak kırdı diyebilirim. Artık piyasada kia ceed deyince oo çok güzel araba cümlesi geçer oldu eskiden bu yoktu ve kullanıcılarda gayet memnun. Fiat puntoyu naparsa yapsın bence belli bir kaliteyi aşamaz hep bişeyler eksık kalır yapsada o aracı tr ye getirmez.
    Konu motor delisi tarafından (07/03/2013 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Standart Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kia bile marka imajını tasarım ve kalitesini arttırarak kırdı diyebilirim. Artık piyasada kia ceed deyince oo çok güzel araba cümlesi geçer oldu eskiden bu yoktu ve kullanıcılarda gayet memnun. Fiat puntoyu naparsa yapsın bence belli bir kaliteyi aşamaz hep bişeyler eksık kalır yapsada o aracı tr ye getirmez.
    Gerçekten Kia ve Hyundai büyük atılım yaptılar bu tartışılmaz ama kesinlikle onlarda sorunsuz markalar değil.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten Kia ve Hyundai büyük atılım yaptılar bu tartışılmaz ama kesinlikle onlarda sorunsuz markalar değil.

Sent my iPad using
    bence sorunsuz bir marka yok. Bizim patron q5 aldı egsoz ucundaki sensör 600 km deyken arızalandı ve garanti karşılamadı audi servisi 3750tl+kdv fatura keserek egsozu değiştirdi. Fakat kia ve hyundaı de hiç bir şekilde sıkıntı yaşamamışlar 1 sene boyunca nette bu ara çok araştırdım baya iyiler. Özellikle yalıtım konusunda başarılılarmış yol sesi ve motor sesi içeriye 140 dan sonra anca geliyormuş yüksek hızlarda dahi motorun tepkimeside iyiymiş. 130 hp dizel sonuçta, kendi aracıma baktığımda 2012 evo kapıdan içeri alan rüzgardan dolayı 7 kez servise gitmeme rağmen işlem çözülemedi artık böyle kabullendim çin malı araç gibi heryerınden ses alıyor ve sürücü koltuğu gıcırdıyor, dedim servisten çıktım 90 da ses almaya başlıyor ve motorsesinden müzik dinlenmiyor. kia ve hyundai bence şuanlık fiat marka araçlardan daha iyi kalitede gidi görünüyor.Pro ceed i dört gözle bekliyorum gelir gelmez alabilirim 1.6 dizel 128ps otomatik en fullu 63000 tl miş fiyatına göre özellikleri müthiş ayrıca bakımlarıda çok uygunmuş.

Ümit AKDENİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888

Bildiğiniz gibi Ceed ve İ 30 aynı banttan çıkıyor. Araçlar çok ses getirmiş olabilir ama onlar da sorunsuz değil. Hyundai amerikada mahkemelik oldu. Araçları belirtilenden çok daha fazla yakıt harcayınca kullanıcılar markayı mahkemeye verdi. Ayrıca bu araçlar örnek olarak verilse de farklı bir segmente aitler. Yeni çıkacak punto ne kadar harika da olsa bu araçlarla karşılaştırmak doğru olmaz.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ne yalan söyleyeyim italyanlar araba yapıyor arkadaş, yoksa insanlar neden b segmenti punto ile c segmenti i30 ve ceed'le karşılaştırsınlar ki

zaten c segmenti dizel araçların hemen hemen hepsi en fullü 60-65 bin fiyat aralığında seyrediyor ortalama.

ne kadar ekmek o kadar köfte, sultanahmet köftecisinde köfte yiyip sonra müşteri hizmetlerine gidip köftenizi beğenmedim nusr'et'in köftesi daha güzel demek gibi bişey

varsayım üzerine iddiada bulunmasak çevremizdeki insanları daha doğru yönlendirmiş oluruz diye düşünüyorum, zira şirketin arabası mini var, 95 bin tl verilip alındı, gözümde 50 bin lira bile ederi yok (fazla sert araba, her tarafından tak tuk sesler geliyor) e ne diyeyim bende şimdi mini araba üretemiyor, at arabası gibi deyip kötüleyeyim mi?

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

boşversene kia nedir ya daha dünkü .ok afedersin ayrıca punto ile ceed neden kıyaslıyorsun punto nun rakibi rio dur ve bence punto rio dan çok daha güzel bir araç.Ayrıca rakip firma araçlarını buraya sorunsuz diye yazmayın açın kia forumuna bakın o övdüğünüz tenekelerin ne arızaları var o zaman görün.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

kia ile hyundai ye sorunsuz süper araç yapıyor diyen arkadaşlara gülerim sadece dandik ötesi araçlar sadece tiplerini biraz şekil yapınca herkes sorunsuz araç mercedes le bir tutmaya başladı günümüzde sorunsuz araç yoktur.Ayrıca punto b sınıfı bir araç kalkıp c segmentiyle neden bir tutulup duruyor çözemedim.

Ziyaretci035
    Ziyaretçi Ziyaretci035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ynt: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Şirkette sadece benim kullandığım Getz var, 80000km de, kapı içi döşemeleri yerinden çıktı koltuk yamuldu, direksiyon soyuldu, motor kulağı kırıldı.

Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca punto b sınıfı bir araç kalkıp c segmentiyle neden bir tutulup duruyor çözemedim.
    üşenmeyip çapraz kuru araştırdım, 1 euro : 1,415 krw (south korean won) yapıyormuş

yani 1 italyan arabası (yaklaşık) 1,5 güney kore arabası yapıyor diye tahmin ediyorum

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı ilkerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirkette sadece benim kullandığım Getz var, 80000km de, kapı içi döşemeleri yerinden çıktı koltuk yamuldu, direksiyon soyuldu, motor kulağı kırıldı.

Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
    bizdede getz var 110binde sizin söylediklerinizin hiçbiri bizde olmadı 1.4 dohc 16valf 100 (73.3kw) olanından var bizdede 2 kere servis yüzü gördü oda fren balataları için , yağını kendimiz değiştiriyoruz..

ve hor kullanılmasına rağmen bişey olmadı , heleki o bahsettiğiniz iç deformasyonun başlangıcı bile bizde olmadı bugun temizlesem yarın fotosunu koysam bu araba yeni dersiniz demekki kullanımdan kullanıma fark var..

Hyundai markasının diğer araçlarını bilmem ancak "getz" modeli Hyundai'n en yumuşak sürüşlü , en dinamik ve en sağlam arabalarından biriydi.. dizel modellerini bilmem ancak benzinlisi harkulade bir araba.. bizde en boşu mevcut o bile bir aileye fazla fazla yeterli
    Konu dicaser tarafından (07/03/2013 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    City arızasıda olacakmış, ön göğüsten çıtır çıtır ses gelecekmiş, Servisler aracın yüzüne bakmayacakmış, her kapı açısımızda gıcırtı olacakmış, arka süspansiyon bütün olacakmış, motor gücü 0.1 turbo bilmem ne olacakmış, sabahları zor çalışacakmış, kapı gergileri akordiyon havası yaratacakmış, akvaryum hortumu ile izolasyon yapılacakmış, bilmem kaç milyar verdiğin arabada karter muhafaza denen basit bi parça sonradan takılacakmış, direksiyondan hafif kasislerde tıkırtı gelecekmiş, araç yıkanırken motorun içi çamur dolacakmış, 3000 deviri geçince traktör dadı verecekmiş, yağmur sensörü çok yağmurda yavaş devirde çalışacakmış, egzos orta kısmından 1500 devirde hafif zırıltı gelecekmiş..... mış, miş, muş, müş ......

Bu sorunlar olmazsa ben yokum arkadaş. Arabaya bindiğimi anlayamam küserim valla.

Aracımı herşeye rağmen seviyorum. Hatta aşığım çok ciddiyim. Yukarıdakiler amaan canım sende zaten orta kesim kullanıcısının sürekli her markada karşılaştığı sorunlar.
    yazdığın sorunlar bence saçma

city arızası 2006 sonrasın tek tük çıkıyor , ön göğüsten ses gelmesi herzaman olmaz ayrıca araç b sınıfı renault un 60 satılan fluence inde bile daha fazla var,kapı gıcırtısı punto da hiç görmedim palio da vardı o sorun,arka süspansiyon bütün olması daha iyi ,3000 devri geçince hangi dizel ses vermez ki bu konuda multijete kimse laf edemez,araç yıkanırken kaputun çamur dolması komik bir mazeret,egzoz da dediğin sorun benim araçta olmuyor bizzat denedim.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizdede getz var 110binde sizin söylediklerinizin hiçbiri bizde olmadı 1.4 dohc 16valf 100 (73.3kw) olanından var bizdede 2 kere servis yüzü gördü oda fren balataları için , yağını kendimiz değiştiriyoruz..

ve hor kullanılmasına rağmen bişey olmadı , heleki o bahsettiğiniz iç deformasyonun başlangıcı bile bizde olmadı bugun temizlesem yarın fotosunu koysam bu araba yeni dersiniz demekki kullanımdan kullanıma fark var..

getz bugüne kadar gördüğüm en teneke araç iğrenç ötesi palio ile getz e vurmuştum aracın ne radyatörü ne kaput ne tampon kalmıştı benim emektar palio nun ise sadece sol far ve tampon hasar gördü kaza burun buruna 30-35 km hızla olmuştu benim palio 2000 model getz ise 2006 modeldi.

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    getz bugüne kadar gördüğüm en teneke araç iğrenç ötesi palio ile getz e vurmuştum aracın ne radyatörü ne kaput ne tampon kalmıştı benim emektar palio nun ise sadece sol far ve tampon hasar gördü kaza burun buruna 30-35 km hızla olmuştu benim palio 2000 model getz ise 2006 modeldi.
    bizim getzede fiorino vurdu fiorunu çekiciyle götürdüler bizim far ve tampon değişti , napalım şimdi fiorinoya kötümü diyelim

he bu arada şuda aklıma gelmişken söyleyeyim bizim getz 2009 model istersen 2000 lik palioyla bi tokuşturalım bakalım hangisi darma duman oluyo getzi bilmediğiniz belli bence bu konuyu uzatmayalım çünkü yanlış tespitlerde bulunuyorsunuz
    Konu dicaser tarafından (07/03/2013 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Biraz sakin arkadaşlar. İki araba için burda birbirimizi kırmaya gerek yok. Herkesin başka fikirleri olabilir.

Sayfa 1/7 12345 ... SonSon