Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
133 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: En kalitesiz Alman Opel mi???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 25/08/2012, 02:42

Sebep
    gerginlik yaratan mesaj

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

2011 Almanya otomobil satış rakamları
    Ww golf,passat,Polo 1.2.3 sirada(adı üstünde halk arabası)
    Opel astra 4.
    Opel corsa 6.
    Fiat punto 37. Sırada
    2012 ilk 6ay
    1,2,3,4,6 aynı
    Punto 38. Sirada
    Opel Almanya'da satmıyor demek doğru değil
    Tabi ülkemizdeki gibi fluance,lınea, accent satacak hali yok Almanya'da
    Opel Almanların en ucuz aracı olabilir ancak bu fiattan daha kaliteli olduğu gercegini değiştirmez, bu benim şahsi görüşüm ,herkese saygilar...
    Kaynak: selling car blog

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Opel iyi diyenler gidip aracını satıp corsa alsınlar.Zaten eskisi gibi punto ile corsa lar arasında fiyat farkı yok.Hatta punto daha pahalı denebilir.Bu forum gerçekten bir acayip.Bir kısım insanlar gidip başka marka araç alıyor sonra forumu seviyorum burada kalacağım diyor ama her açılan konuda kendi aracını yükseltip fıat'a taş atıyor.Bir kısım var;punto kulllanıyor gidip corsa veya polo almıyor ama sürekli puntoyu eleştiriyor.Bir kısım var;ya aracını satmış ya da hiç fıat aracı olmamış ama gelip forumda almanları ya da japonları yüceltip fıat'ı yerin dibine sokuyor.Konu başlığı altında bir sürü mesajın silinmesine sebep olanlar da bunlar zaten.İnanın bu üç kısım forumda hiç yazmasa daha iyi olur bence.Fıat'a kalitesiz diyen gitsin başka marka araç alıp burada acitasyon yapmasın.Ben puntomdan memmunum kullanmaya devam edeceğim.

Hüseyin Özden
    ozdkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 71

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel iyi diyenler gidip aracını satıp corsa alsınlar.Zaten eskisi gibi punto ile corsa lar arasında fiyat farkı yok.Hatta punto daha pahalı denebilir.Bu forum gerçekten bir acayip.Bir kısım insanlar gidip başka marka araç alıyor sonra forumu seviyorum burada kalacağım diyor ama her açılan konuda kendi aracını yükseltip fıat'a taş atıyor.Bir kısım var;punto kulllanıyor gidip corsa veya polo almıyor ama sürekli puntoyu eleştiriyor.Bir kısım var;ya aracını satmış ya da hiç fıat aracı olmamış ama gelip forumda almanları ya da japonları yüceltip fıat'ı yerin dibine sokuyor.Konu başlığı altında bir sürü mesajın silinmesine sebep olanlar da bunlar zaten.İnanın bu üç kısım forumda hiç yazmasa daha iyi olur bence.Fıat'a kalitesiz diyen gitsin başka marka araç alıp burada acitasyon yapmasın.Ben puntomdan memmunum kullanmaya devam edeceğim.
    ++100000 ne güzel yazmış şair derler bu söze

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

En kötü Alman aracının Opel olduğu anlaşılıyor..... Opeldende vazgeçtim......
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Opelin 4. 6. lıktaki satışı kaliteli olduğu anlamına gelmez.Genelde birçok ülkede düşük fiyatlı araçlar daha çok satılır.
    Benim kalitedeki sıralamam.
    1-AUDİ, MERCEDES, BMW
    2-VOLSWAGEN, TOYOTA, SUBARU
    3-HONDA, NİSSAN, SEAT, VOLVO, OPEL(ASTRA'SIYLA), FORD(FOCUS'LA)
    4-FİAT, MAZDA, MİTSUBİSHİ,
    5-HYUNDAİ, CİTROEN, CHEVROLET
    6-RENAULT,
    7-PEUGEOT, KİA,
    8-DACİA

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opelin 4. 6. lıktaki satışı kaliteli olduğu anlamına gelmez.Genelde birçok ülkede düşük fiyatlı araçlar daha çok satılır.
    1-AUDİ, MERCEDES, BMW
    6-RENAULT,
    7-PEUGEOT, KİA,
    8-DACİA
    Fiatı bazı arkadaşlar küçümsemesin arkadaşlar.Araçlarımız eskisi gibi güvenlikten sağlamlıktan o kadar yoksun değil, b sınıfındaki araçlarda genel sıralama yapılsa puntolar ilk 3 te olur bence,,, yukarıdada opel astrası ile ford focus ile fiattan burun farkıyla önde sayılır...reno ve pejo makyajlandığı kadar kaliteli araçlar değiller bence....

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-AUDİ, MERCEDES, BMW
    6-RENAULT,
    7-PEUGEOT, KİA,
    8-DACİA
    hyundai-kia ve peugeot citroen arasında kalite farkı olması garip
    Keyif BMW'Dir...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

sağlamlıkta genel olarak durum şudur..Alman arabaları en sağlam fransız araçları zayıf italyan ve japon ise bu ikisinin arası derler.. ben Toyotanın kasa sağlamlığını şahsen beğenmiyorum..arkadaşım sıfır corolla aldı kasasının durumu hiç hoşuma gitmedi..şahsen kendi aracım bana çok güven veriyor..puntolarımız da gayet güvenli güvensiz bir araç olsaydı dünyanın kabul ettiği testlerden 5 yıldız almazdı..

10. Bu mesajı için 2 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

bugün konya yolundakş opelde bizim dobloyu gördüm. sadece logo opel. Bu şimdi alman malı mı oldu?

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün konya yolundakş opelde bizim dobloyu gördüm. sadece logo opel. Bu şimdi alman malı mı oldu?
    Hocam fiat şu anda opel citroen gibi markalara ticari araç üretimi yapıyor.. Çoğu kişi bilmez ama bir çok araç birbirleri ile işbirliği içersinde parça vs üretimlerini yapıyorlar...

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam fiat şu anda opel citroen gibi markalara ticari araç üretimi yapıyor.. Çoğu kişi bilmez ama bir çok araç birbirleri ile işbirliği içersinde parça vs üretimlerini yapıyorlar...
    Aynen öyle yani onlar vurgunu vururken bizler .........

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle yani onlar vurgunu vururken bizler .........

Hocam parayı götürenler onlar... Mesela mjet motoru fiatta olunca mjet şöle kötü böle kötü ama opel takınca o motor şöle iyi böle iyi... Ama aynı motor... Platform olarak da bir çok araç aynı fabrikadan çıkıyor... A markasının fabrikasından B,C,D markalarına karasor, şase vs üretiliyor... Ama sorsan A markası 5 para etmez deniyor...

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam parayı götürenler onlar... Mesela mjet motoru fiatta olunca mjet şöle kötü böle kötü ama opel takınca o motor şöle iyi böle iyi... Ama aynı motor... Platform olarak da bir çok araç aynı fabrikadan çıkıyor... A markasının fabrikasından B,C,D markalarına karasor, şase vs üretiliyor... Ama sorsan A markası 5 para etmez deniyor...
    Dayılarım sağolsun gavelerde sigara içip araba muhabbeti yapmaktan bıyıklarının rengi solarsa.... Fiatta en keriz (mübalağa) pazar olarak Türkiyeyi görüp zırtdanak fabrika kurarsa değeri bilinmez.... Ver dedikodunun gözüne.

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

İbrahim Hocam Demir cevheri nerden çıkıyorsa bence oranın malı :=)) Sac olarak nereyi tercih ediyorlar acaba ? Rusya nın mı, ABD nin mi ? TR nin mi ? Uzak doğunun mu?

:=))

Araç yerli ama yakıtı yerli olmadıktan sonra anlamı kalmıyor bugün aytemiz 4.63 diyor 95 oktana :=)) BP 4.60

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

kimse kusura bakmasın opel, fiattan dizel motor almaya devam ettiği sürece (1.7 dizelleri isuzunundur) benim gözümde fiat'tan yüksek değeri olmaz. sınıfındaki araçları karşılaştırırsak corsa - punto, astra - bravo aralarında çok fark olmadığını görürsünüz. Opelin kapısı tok kapanır, konsolu janjanlıdır ama bana teknik kaliteyi sunamıyorsa (elektirik, mekanik araştırırsanız görürsünüz opelin durumunu) hiç bir işe yaramaz.

Ağır dizeller ve günümüz binek araçları içinde en kaliteli motoru sunan Fiat'tır. Bmw falan diye gelmeyin Common Rail kullanıyor bu motor ve CR sistemi kim bulmuş, uygulamış bakın Bmw'nin, mercedesin aktarması daha iyi olabilir ancak bunlarla Fiat'ı aktarmayı karşılaştırmak için Alfa Romeo, Ferrari, Maserati gibi firmalara bakmak gerekir.

Fiat markası altında satılan araçlar alt sınıf araçlardır. Tıpkı Audi - Vw gibi. Audi ile Vw aynı kalitede olmadığı gibi Alfa ile fiat aynı kalitede olmaz. Alfa julyet, Bmw 1 seri kadar yol tutuşu ve dinamiği sergilemekte.

Neyse uzatmaya gerek yok. İnternette fiat grup bünyesindeki araçları araştırırsanız demek istediklerimi anlarsınız. Opelin kullandığı dizel motorun, fiatın dizel motorundan daha iyi olduğunu söyleyen, kahve ağzı ile yorum yapan yurdum insanlarına kulak asmayın.

19. Bu mesajı için 5 kişi Du Hast'ye teşekkür etti:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse kusura bakmasın opel, fiattan dizel motor almaya devam ettiği sürece (1.7 dizelleri isuzunundur) benim gözümde fiat'tan yüksek değeri olmaz. sınıfındaki araçları karşılaştırırsak corsa - punto, astra - bravo aralarında çok fark olmadığını görürsünüz. Opelin kapısı tok kapanır, konsolu janjanlıdır ama bana teknik kaliteyi sunamıyorsa (elektirik, mekanik araştırırsanız görürsünüz opelin durumunu) hiç bir işe yaramaz.

Ağır dizeller ve günümüz binek araçları içinde en kaliteli motoru sunan Fiat'tır. Bmw falan diye gelmeyin Common Rail kullanıyor bu motor ve CR sistemi kim bulmuş, uygulamış bakın Bmw'nin, mercedesin aktarması daha iyi olabilir ancak bunlarla Fiat'ı aktarmayı karşılaştırmak için Alfa Romeo, Ferrari, Maserati gibi firmalara bakmak gerekir.

Fiat markası altında satılan araçlar alt sınıf araçlardır. Tıpkı Audi - Vw gibi. Audi ile Vw aynı kalitede olmadığı gibi Alfa ile fiat aynı kalitede olmaz. Alfa julyet, Bmw 1 seri kadar yol tutuşu ve dinamiği sergilemekte.

Neyse uzatmaya gerek yok. İnternette fiat grup bünyesindeki araçları araştırırsanız demek istediklerimi anlarsınız. Opelin kullandığı dizel motorun, fiatın dizel motorundan daha iyi olduğunu söyleyen, kahve ağzı ile yorum yapan yurdum insanlarına kulak asmayın.
    Doğru söylüyorsun. Yarın opelin yeni combosunu fiatın doblosundan daha iyi olduğunu iddia eden bir sürü adam çıkar.
    Konu ibrahim06 tarafından (26/08/2012 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Doğru söylüyorsun. Yarın opelin yeni combosunu fiatın doblosundan daha iyi olduğunu iddia eden bir sürü adam çıkar.
    onda şüphe yok derler birde hocam.

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

usta konunun başlığı konudan biraz uzak gibi geldi bana ? en kalitesiz alman opelmi ? kalite verdiğimiz paraya göre aldığımız lükslüktür , bence opel heleki 2010 yılından sonra muazzam bi atak yaptı ! bu kanıya nerden vardım , öncelikle en basit örnek biz 2.0 motorlarımızla 250'yi zor görürken adamlar 1.6 180beygir motorla 262km rahatca uzuyor bence kaliteyse kalite işte budur benzinli motorlar için konuşuyorum şu anda turbo benzinli araçlarda opel dünyadaki çoğu motordan daha üstün performans sağlıyor diğer konulardada opel kendini çok geliştirmiş bir firma iç dizayn olsun fren performansı olsun motor ve şanzuman performansı veyahut sorunları olsun bence gayet kaliteli araclar acıkcası , aynı segmentteki diğer araçlara bakarsak gene insigniadan örnek vereyim insignia - passat - mondeo bunların kıyaslamasını yapalım motor olsun yol tutuşu olsun frenleri olsun performansı olsun dış yapı ve iç yapısı olsun bence gayet kaliteli araç ki fiyatlarıda bence cuk yerinde gidip bi passat alacağıma opel insignia alırım yada bravo 1.4 tjet 120 alacağıma gider astra 1.4 t 140 'lık alırım iç kalitesi olsun dış kalitesi olsun opel şu anda benim gözümde ve fiyatlarda gayet iyi , corsa ile punto kıyaslamasına gelince 1.3ecoflex 95 beygirlik bi corsa cok rahat bi sekilde 1.3multijet 95beygirlik dualogicin eline verir (her konuda) ben motor konusunda neden fiatı bu kadar övdüğünüzü anlamadım ? ikiside aynı silindir hacminde bi motor ve opelin fiyatı bence kullanmış olduğu şanzumana göre daha iyi tamam bende bi fiat kullanıcısıyım ancak yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim opelle fiat kıyaslanamayacak seviyede araçlar ama şunuda unutmamak lazım FIAT otomobil firmasının teknolojisi en üst düzeydedir , istenirse fiatta bi c5884080 amg yapar ama KIM ALIR ? bu yüzden opelle fiatı karşılaştırmak doğru olmaz konunun ana temasına gelince kalite olarak bence opel 2010 yılından sonra muazzam bi atağa kalkmıştır bence bi opel bayisine gidilip araca dokunmak ve aracı hissetmek ne kadar kaliteli olup olmadığını ortaya cıkarır..
    Konu dicaser tarafından (26/08/2012 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.

Kubilay REİS
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta konunun başlığı konudan biraz uzak gibi geldi bana ? en kalitesiz alman opelmi ? kalite verdiğimiz paraya göre aldığımız lükslüktür , bence opel heleki 2010 yılından sonra muazzam bi atak yaptı ! bu kanıya nerden vardım , öncelikle en basit örnek biz 2.0 motorlarımızla 250'yi zor görürken adamlar 1.6 180beygir motorla 262km rahatca uzuyor bence kaliteyse kalite işte budur benzinli motorlar için konuşuyorum şu anda turbo benzinli araçlarda opel dünyadaki çoğu motordan daha üstün performans sağlıyor diğer konulardada opel kendini çok geliştirmiş bir firma iç dizayn olsun fren performansı olsun motor ve şanzuman performansı veyahut sorunları olsun bence gayet kaliteli araclar acıkcası , aynı segmentteki diğer araçlara bakarsak gene insigniadan örnek vereyim insignia - passat - mondeo bunların kıyaslamasını yapalım motor olsun yol tutuşu olsun frenleri olsun performansı olsun dış yapı ve iç yapısı olsun bence gayet kaliteli araç ki fiyatlarıda bence cuk yerinde gidip bi passat alacağıma opel insignia alırım yada bravo 1.4 tjet 120 alacağıma gider astra 1.4 t 140 'lık alırım iç kalitesi olsun dış kalitesi olsun opel şu anda benim gözümde ve fiyatlarda gayet iyi , corsa ile punto kıyaslamasına gelince 1.3ecoflex 95 beygirlik bi corsa cok rahat bi sekilde 1.3multijet 95beygirlik dualogicin eline verir (her konuda) ben motor konusunda neden fiatı bu kadar övdüğünüzü anlamadım ? ikiside aynı silindir hacminde bi motor ve opelin fiyatı bence kullanmış olduğu şanzumana göre daha iyi tamam bende bi fiat kullanıcısıyım ancak yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim opelle fiat kıyaslanamayacak seviyede araçlar ama şunuda unutmamak lazım FIAT otomobil firmasının teknolojisi en üst düzeydedir , istenirse fiatta bi c380 amg yapar ama KIM ALIR ? bu yüzden opelle fiatı karşılaştırmak doğru olmaz konunun ana temasına gelince kalite olarak bence opel 2010 yılından sonra muazzam bi atağa kalkmıştır bence bi opel bayisine gidilip araca dokunmak ve aracı hissetmek ne kadar kaliteli olup olmadığını ortaya cıkarır..
    Biz ne öldürdük nede hak yedik Erhan bey sadece Alman araçlarının içerisinde en kalitesiz Alman Opel miydi? sorumuz... Hissetmek önemli tabiki.... Ancak Sizin aracınız gp olduğundandır bence bu serzenişiniz.... Fiatta son 2 yıldır büyük atağa kalkmıştır.... Evo yada yeni puntonun rahatlığı ve ergonomisi hangi opel aracında (B seg.) vardır.... Realite yapmamızı istiyoranız kimi sizin gibi dokunarak araba tercih edecektir. Kimiside 101 noktadan haberdar olmak isteyecektir. Hayırlı Forumlar....

25. Bu mesajı için 2 kişi biancoangelo'ye teşekkür etti:

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon