iyi ozaman al da izle usta
İnsignia 1.6 Turbo 0- 262 km/h akselerasyon - YouTube
he bu arada opelin zaten yazılarımdada görmüşünüzdür 1.4 140 beygirlik olanı fos dedim zaten onlar yeni nesle ayak uydurmak için tasarlanmış bildiğin gösteriş araçları bi astra opc ile bi vw gti kapışsı bakalım gti astra opc'nin arka fren lambalarını görebilecekminasıl aktarma dandik oluyor onu anlayamadım ? zaten 1.4tsi 122'likte 9,8 saniyede 0-100'ü buluyor astra 1.4 turboda 9,8 saniyede 0-100'ü buluyor , siz nerde test yapıyorsunuz nasıl bir ortam bilmem ama şu anda adamlar motor konusunda çıtayı aşmış durumdalar zaten kalite olarakta arda abinin söylediği gibi passat yada golf alacağıma gider insignia yada astra alırım gti alacağıma gider opc alırım her konuda yeni nesil opelleri tartışmasız savunurum çünkü karşısına çıkabilecek (o paraya) bi araç segmenti yok tabi bunlar benim fikrim
buda almanyadan çekilen bi insignia
https://www.youtube.com/watch?v=ZfZexwY9HS0
nasıl geçemiyor onu anlamadım hiç opele bindinmi acaba?
he bu arada performansı nasıl kötü onu anlamadım 1.6 motor 260 km yapan arac göster bana hemen bak ben video koydum kanıtladım sende bi video cıkar bende inanayım bu işte tek opel üstün değil diye
valla kusura bakma kardeş ama siz nerde araçları zorluyosunuz bilmiyorum ama bana pek inandırıcı gelmedi araçları zorladıgınızben şikayetçi değilim opelden hatta iddaa da ediyorum o paraya alınabilecek en iyi araçtır opel..
Konu dicaser tarafından (27/08/2012 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.
he bu arada insignia' nın opc'sinden hiç bahsetmedikzaten gerek yok karşılaştırılacak bi canavar bulamıyorum
![]()
Genç olanlar bilmez. Vakti zamanında Japon malları, Alman malları kalitesiyle ünlüydü... Sonra ucuz işçilik yapan ülkeler devreye girdi (Çin,Taiwan,Slav ülkeleri,İspanya vs) bütün mallar ucuzladı ve kalite de haliyle düştü...
Neticede alman almandır. Yalnız montaj yeri, parçalarının imal yeri vs de önemli. Misal Putomuz safkan italyan. Hindistanda üretilecek dendi. Eğer olursa kalite daha da düşer... Opel safkan almansa gözün kapalı alacaksın ama araştırmak lazım ...
iki gündür yazılanların sonucu ne acaba? opel en son hangi yıl ürettiği motorla ödül aldı bilen varmı?
Birde ilk video bant üstündemi çekilmiş acaba kamerayı tutanın kafası yansımada sürekli aşağıda hayret.
Konu VICEROY tarafından (27/08/2012 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
İşim gücüm yok yalan mı atıyorum size ototest işiyle uğraştığım hakkında? Ankara'da Mega plazaya gelin ağırlayım sizi. Ototestte ne yapıyor dyno'da arabanın motoru zorlanıyor değil mi? Dyno'nun ne olduğunu araştırın bir. Bursa şubemiz de var Ayhan beyi bulun gidip sorun beni. forumdan bir çok arkadaşın aracınad a baktık ettik test ettik, bilen bilir bizi.
gelin ben size 75 hp ile 190 yapan araba göstereyim: (kendi aracım kendi çekimim)
Grande Punto 1.3 Multijet 75 Hp 190 Km - YouTube
sizin mantığınla gidersek;
190 km/h hıza çıkıyorum 75 hp ile o. 180 - 75 = 105 hp fark var opelle. 75'lik puntonun fabrika verisi nedir? 75'lik ile 190 yapıyorsam 180'lik araçla 300 falan yapmam lazım değil mi? bayır aşağı vurunca her araba fabrika sınırlarını aşar. verdiğiniz video'da yolun düz olduğu belli mi?
Şimdi o kadar övdüğünüz opel ve opel mühendisleri her disiplinde mükemmel çalışmışlar ancak nedense aracın son hızını eksik yazmışlar 225 olarak. Herelde Türk'lere has düz yolda fabrika verisi üzerinde hız yapmak.
Bakın ben 260 yapmaz demiyorum bayır aşağı uygun bir yolda, 150 hp üzeri aero dinamisi uygun çoğu araç 250 km/h hızları görebilir. Sizin gelip 1.6 araç 260 yapıyor hahah diye övmeniz bazı konularda eksik olduğunuzu gösterir.
Zaten kendi kendinizi yalanlamış oldunuz 140 hp'lik araçla 122 hp'lik aracın hızlanma verileri aynı olmasıyla.
Neyse uzatmayın daha fazla isterseniz opele falan bindin mi diye kahve ağzı konuşmalarla. hem seviyeyi düşürüyorsunuz hemde piyasadaki her türlü araca binmiş olan benim karşımda saçmalıyorsunuz.
Edit: 1.4 tsi 122 hp golf 9.5 sn'de 0'dan 100 km/h hıza çıkmaktadır![]()
Konu Du Hast tarafından (27/08/2012 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.
usta ben 1.3 multijet 75 beygir 190 yapamaz demedimki sen bana insignia 262 yapamaz hatta 220 yapar dedinve ben video koyup kanıtladım
şimdi sana burda bize yalan atıyosun dedimmi ? ben sana yalancımısın dedim ? bana pek inandırıcı gelmedi araçları zorladıgınız dedim
ayrıca sen "Vag grubu çoğu araçta hız sınırlaması vardır 250'yi geçmez zaten" demişsin bende senin söylemine karşılık 2 video ile karşılık vermişim
TAMAM USTAT SEN KRALSIN SEN HAKLISIN (ADAMA BI ALKIS)![]()
Vag grubunun ne olduğunu bilmiyorken bana laf yetiştirmeyin. VAG grubu Volkswagen A.g.'dir. hani passat, golf, audi a6, seat leon üreten firma. o yüzden bir çok VAG grubu araçta hız sınırlandırıcısını yazılımsal olarak kaldırmadan 250 km/h hızın üzerini göremezsiniz dedim. fabrika verisi 225 dedim, buda düz yolda yapılan hızdır. olay orada 262 yapmak değil bayır aşağı 262 yapan aracı görüp süfer sanmanız![]()
e bende diyorumki adamlar geçmiş işte kardeşvag mag anlamam usta ben ben gittiğine bakarım zaten var yakınımda opeli olan rica edicem bas videoya çekeceğim diye kardeşi bizim 1.4tjetimiz bile 220 görüyorken istersen videoda yükleyebilirim
hatta dur yüklüyorum , adamlar 16 turbo ile 262 görmüş ! yok göremezmişte yok şöyleymişte bırak bu tavır takınmaları ha tabi senki piyasadaki tüm araçları görmüş biri olarak bizden daha iyi bilirsiniz zaten oto test işi ile uğraşıyormuşsunuz , başarılar ve bol kazançlar
![]()
Arkadaşlar aranızda anlamsız ve okuyanlara kazanım vermeyen bir yazışma var.
Araç satın alırken ve ya değerlendirirken kriter son hızmı? Nerede ne zaman yapılacak son hız?
Varsa bilginiz opelin en son hangi ürettiği motor hangi yılda ödül aldı ve 100.000 km testini en az kayıpla kapattı onu paylaşında opelin kıymetli olup olmadığını ondan sonra değerlendirelim.
usta benim meselem biri ile tartışmak değil zaten arda abi ile konuşurkende bu son hız , motor , performans ,frenleme konusu konuşuldu bende opelin bu parçalarını geliştirdği ve işte videolar ve teknik verilerle resmi olarak kanıtlanmış şeylerden bahsettip opc yada gti gibi kıyaslama yaptık , ben zaten herkesin fikrinin başka olacağı yönündeki yazımı yazdım kimi rover75 araç kullanmıştır ahşap gemi döşemesine bayılır opeli sevmez kimide benim gibi motoruna bakar sever , ama böyle yok yapamaz edemez gibi tavırlara gelemiyorum , hee oldu yalan atıyorum ben burda zaten ; video attım hala adam inanmıyor daha ne yapayım sen kralsın dedim kestirip attım en sonunda daha ne yapayımki ?
Bende onu diyorum. Uzlaşamadığınız noktada kabullendirmeye zorlamanın gereği yok.
Paylaştığınız videolar resmi değil sonuçta kişisel çekimler,modifiye varmı yokmu belli değil. Dolayısıyla iknaya zorlamak da anlamsızlaşıyor.
Opelin iyi ya da kötü olup olmadığının en net sorusunu sordum aslında üst mesajda.
Opelin en son hangi yılda hangi motoru ödül aldı ve 100.000 km testi yapan yerli ve yabancı dergilerde bu testi minumum zararla geçebilen bir motorunu duydunuzmu acaba?
Bu soruların cevabı varsa 2 gündür tartışılan topik anlamlı hale gelebilir yoksa gerisi takım tutmak gibi havada kalır. Haksızmıyım?
%1000000 haklısın ama ben bu konu başlığı altında başka biri ile opelin 1.6 motorunu konuşurken ordan seçme cümlelerle bana yapamaz edemez gibi laf gelirse bende kendimi savunmam için bi kanıt sunmam gerekti bende video koydum , dayatma yapmadım kabul eder etmez benide zaten ilgilendirmez.. söylediğiniz gibi opel en son hangi yılda motor ödülü aldı nelerle öne çıktı bunlara bakmak lazım.. bunlar içinde konuşacağımız şeyler var ama saolsun arkadaşlar seçme cümlelerle bir anda pörtleyiverince konu dağıldı! bu arada motor olarak opelin "opc" en son 2011 yılında subaru ile birlikte aldığı Nürburgring pist ve lap / km ödülü bulunuyor..
"Opel Insignia OPC Sports Tourer, Alman otomobil dergisi Auto Bild’in kardeş kuruluşu olan Auto Bild SportsCars tarafından Cuma günü düzenlenen ödül töreninde station wagon kategorisinde “Yılın En İyi Spor Otomobili” ödülüne layık görüldü.
Auto Bild’in yaklaşık 51,000 okuyucusu ve editörleri, 300’ün üzerinde aracın katıldığı kategoride en beğendikleri araç için oy kullandılar. Alman yayın evinin belirttiğine göre, Opel Insignia OPC Sports Tourer station wagon kategorisinde oylamayı açık ara önde tamamladı. Audi S4 Avant oylama sonucunda ikinci sırada yer aldı. Mercedes C63 AMG T-modeli ise oylamayı üçüncü sırada tamamladı. Ödülü kazananlar Essen Motor Show’un etrafında düzenlenen geleneksel Yarış Gecesi sırasında ilan edildi.
Opel Türkiye genel Müdürü Özcan Keklik düşüncelerini şu cümlelerle dile getirmiştir " Muhteşem bir onur, Muhteşem bir otomobil. Bu araç, Nürburgring pistlerinde yetişmiş bir otomobildir. Yüksek kalite ve heyecan verici sürüş özellikleri sunmak için tasarlanmış ve üretilmiştir.”
Yeni Insignia OPC’de bulunan 2,8 litre V6 Turbo motor, 239 kW/325 beygir gücü ve 435 tork değeri ile bu güne kadar bir Opel aracında görülen en güçlü motor olma özelliğine sahip. FlexRide özellikli daha alçak, yeniden tasarlanmış mekatronik bir şasi, elektronik bir arka sınırlı kayma oranlı diferansiyele (eLSD) sahip Adaptif 4x4 şanzıman ve özel olarak tasarlanmış Brembo frenler gibi ileri teknoloji unsurları 1530 litre yük kapasitesine sahip station wagon işlevselliği ile tamamlanmıştır. "
BUDA OPELIN KALITELI ARAC OLDUGUNUN RESMI GOSTERGESIDIR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri