Du Hast Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bence siz bazı ayrımları yapamıyorsunuz.
1.6 180 hp insigna nerde 262 km/h hız yapıyor Allah aşkına?
Chip'li 2007 model (yaklaşık 275 hp) 3.0 TDI quattro A6 almanya otobanında GPS ile 261 km hızı geçemedi.
Bayır aşağı ben 75 hp punto ile 200 yapıyorum siz insigna ile yokuş aşağı 262 km/h hız yapınca olmuyor işte. 1.6 180 hp insignanın fabrika verisi 223 km/h. B sınıfı punto 220'de giderken elbette güvensizlik verir, insigna 220 de giderken daha fazla güven verir çünkü birisi b sınıfı diğer d sınıfı araç. Önce araç sınıflarının ayrımını yapalım. 1.6 180 hp insigna'nın yakıt tüketiminden herkes şikayetçi. Açın bakın forumlara millet neler yazıp çiziyor. Kaldıki Vw'nin 122 hp tsi motorlu golf'u, astradaki 140 hp'lik turbo motoru alt ediyor, onu geçtim 1.4 tjet bravo bile 140 hp'lik astrayı geçiyor. bu ne demek opelin aktarması rezalet demek. Aktarması rezalet olması ne demek fazla yakıt tüketimi demek, daha az performans demek.
Vag grubu çoğu araçta hız sınırlaması vardır 250'yi geçmez zaten.
Opel her zaman sınıfındaki benzinli araçlar arasından en az performans gösteren, çok yakan aracı olmuştur. İnsigna sizi büyülemiş olabilir ama işin aslı öyle değil işte.
Bunlar benim bakış açım değil, kullanıcıların yazdıklarının dışında teknik veriler ile karışılaştırmalarımdır. İsterseniz sizde karşılaştırın, araştırın, videoları izleyin. Ototest işi içinde olduğumdan hergün onlarca aracı dibine kadar zorluyoruz, görüyoruz, aktarma organlarında kayıpları görüyoruz. Opel bu konuda hiç bir zaman iyi olmadı.
Yer imleri