Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1-opc motor diye birşey yoktur aslında opc yani opel performance center..burası isminden de anlaşılacağı gibi bir ar-ge servisi ve halihazırdaki motorlar geliştirilip satışa sunulur e tabi adından da anlaşılacağı gibi bu center opelin kendi malıdır..
2- bu test sırasında araçların 0-100,max hız,viraj kabiliyetleri gibi testler yapılacağını düşünüyorum çoook detaylı bilgim yok fikrimi söyledim..ayrıca yeni astra 2012 yılı en sorunsuz araç ödülü almıştır..
3- Her motorun ar-ge sırasında 100 bin testi yapılır bu motorunda mutlaka yapılmıştır fakat gazetelerde yada dergilerde daha çıkmadı yada çıkarılmıyor çoğu motorun çıkarılmadığı gibi..

OPC deyince çoğu modifiye meraklısı şöyle bir düşünür çünkü gerçekten bu zamana kadar mükemmel motorlar üretmiştir..opelin en kötü zamanında bence de çok vasat olan ecotec ten bile süper motorlar çıkarmıştır..şunu kabul etmek lazım ki opel 97-2008 arası ciddi bir şekilde bocalamıştır yinede astra g corsa c gibi çok satılan araçlar çıkarmıştır ama son 4 yıldır hem kasa olarak hem de motor olarak iyi seçimler yapmıştır..kendisi üretmesede belirli bir süre multijete katkı yaptığını hepimiz biliyoruz ve dizel motor olarak multijeti seçmesi güzel seçim ayrıca benzinli olarak turbolu ve twinport motorlar gerçekten başarılı..e sizde takdir edersiniz ki 4 yılda bu kadar uğraş bazı ödülleri getirir..
+100000000000000000000000000000000 her sözüne katılıyorum kardeş