Alıntı Denizzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kullandığım kelimeleri biraz daha hafifleterek yeniden yazıyorum !!!

hareket halinde olsun ya da olmasın, hiç kimsenin camlarını açıp bangır bangır müzik dinleme hakkı yoktur...bu tip insanlar kanımca incelikten nasibini almamış, görgüsüz kişilerdir ve çoğu da kişiliğini bulma sürecinde kaybolmuş gençlerimizdir...

ben de gencim...yaşım 20...ama bir defa olsun camları açıp da müzik dinlememişimdir son ses...bunun tek bir nedeni yok...

en başta insanları rahatsız etmek istemiyorum...bir evin yola çok yakın olması, o evdekilerin yolda seyir halinde olan arabalardan rahatsız olacakları anlamına gelmez...çadırda yaşamıyoruz sonuçta...ancak müzik son ses açılırsa, o zaman işler değişir...yatan hasta olabilir, uyuyan bebek olabilir, gece vardiyadan gelmiş çalışan olabilir...bunların hiçbiri olmasa dahi, camları açıp son ses müzik dinleyenin insan olması gerekir...

hiç kimseyi rahatsız etmeyecek dahi olsam, ben bunu yapamam...utanırım, sıkılırım, ezilirim, büzülürüm...yapılan şey çünkü gerçekten de, yani bunu ifade etmeye kelime bulamıyorum...buluyorum da buraya yazamıyorum...

bence övünecek, kendini gösterecek başka hiçbir şeyi olmayan insanların yaptığı bir davranış bu...biraz dikkat çekmek...azıcık da egoyu tatmin etmek...
Kendimiz kusursuz olsaydık başkalarının kusarını araştırmaya bu kadar meraklı olmazdık.(Voltaire)

İnsanlar başkalarının kusurunu görme konusunda kartalllar kendi kusarını görme konusunda köstebeklere benzerler.

Demin de belirttiğim gibi ben yüksek sesle müzik dinleyen birisi değilim.Ama bir kişi rahatsız olup olmamam önemli değil onların yaptığı görgüsgzlük diyorsa yani kendini rahatsız etmeyen birşeye kızıyorsa ben burda dayak yiyen bir bağcı görürüm.Ben her insan gibi kendim kusarı olan bir insan olduğumun farkında olarak bana zararı olmayan şeyleri görmem.Herkesin kendi zevkidir isteyen dinler istemeyen dinlemez.Kimseyi de rahatsız edeceğini sanmıyorum.

mesela rahatsız eden birşey varsa arabaların gaza kökleyip ses çıkartmalarıdır.Asıl görgüsüzlük odur.