Arabam olmadan önce, trafikte sinirlenen, kavga eden insanları gerçekten anlamıyordum.
Şöför olduktan sonra, Türkiye’de araba kullanmanın ne kadar zor, ne kadar riskli, ne kadar şansa bağlı olduğunu daha iyi anladım. İçimi boşaltacağım J

1-) Sarı ışık hareket ışığı değildir. Sarı ışık, vitesi geçirip kalkmaya hazırlanma içindir. Sarı ışık yandığında kornaya basan, selektör yakan, bilinçsiz insanlardan NEFRET ediyorum.
2-) Şehir içinde, trafik ne kadar akıcı, hızlı olursa olsun, eğer trafik levhasında hız limiti 70 yazıyorsa, ben sol şeritten 70 ile giderken, arkamdan selektör yakan, korna çalan, sıkıştıran hem benim hem kendi canını tehlikeye atan insanlardan NEFRET ediyorum.
3-) Sol’a yada sağ’a dönüş için ayrılan şeritte kuyrukta beklerken, kuyruğa girmemek için son anda zorlayarak diğer şeritten dönmeye çalışan saygısız insanlardan NEFRET ediyorum.
4-) Müziğin sesini sonuna kadar açarak, üstüne bir de aracın camlarını açarak çevresindeki insanların dikkatini çekmeye çalışan, aklı sıra hava atan görgüsüz insanlardan NEFRET ediyorum.
5-) Mahalle arasında, 60-70 km. hıza çıkan, karşısına bir çocuk çıkarsa ve ona çarparsa hayatı boyunca bunun acısını yüreğinde hissedecek olduğu bilmeyen bilinçsiz insandan NEFRET ediyorum.

OH be rahatladım