Alıntı mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hangi ev o kadar yakın yola analayamadım??Yüksek sesli müzikten rahatsız olacak kadar yakınsa yola zaten sürekli yoldan geçen arabaların sesi yüzünden o evdeki hasta uyuyamaz müzik olmasa bile.Bu söylediğiniz çok saçma
Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.
1-) Ben burada şikayetçi olduğum hususlardan bahsediyorum, eğer bunları kendim YAPIYOR olsam herhalde buraya yazamazdım diymi arkadaşım? Ne demek sen sanki yapmıyormusun? Evet yapmıyorum, trafikte aracı dinlemek, çevreyi dinlemek için müzik sesini belirli bir yükseklikten çok açmamak gerekir.
2-) Bu ev yola yakın uzak muhabbeti ile nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Herhalde çevre yolunda giderken sesi açmayın demedim ben size. Modifiye araç sahipleri sonuçta şehir içinde ara sokakta geziyor dimi kardeşim? İllaki evde hasta biri olması gerekmiyor, sokakta yürüyen, bankta oturan, evde oturan balkonda oturan...

Diğer insanları rahatsız edecek her türlü davranışta bulunmaya ben karşıyım. Benim için düğün konvoyu ile dat dat korna çalanlarda aynı kefededir, yok benim zevkim bu diye güm gün woofer açanlarda aynı kefededir kimse kusura bakmasın...

Kişisel zevkler diğer insanların haklarına zarar veriyorsa, hatalıdır...