Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
127 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Yeni Punto, Evo'dan güzel diyen var mı?

Can Aşan
    can-asan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 314

yeni puntonun evodan tek farkı su, evo tamponlardaki ekleri macunlayıp gövde rengine boyamışlar benim arabam siyah olduğu için pek belli olmuyor tampondaki ekler o yüzden benim açımdan bir sıkıntı yok he birde koltukları değiştirmişler onu beğenmedim.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı waffen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır, maddiyat ve fanatiklikle alakası yok (yaş itibariyle futbol fanatiği tadında hırslarımı geride bıraktım) sonuçta aynı markanın araçlarını kullanıyoruz evo ya veya başka bir üst segment araca çok şükür ulaşabilecek durumum var ama "gereği yoktu" ve estetik açıdan daha çekici gelmişti...sizi aracın (evo) görünüşü hususunda dalga geçermiş gibi bir izlenim verip kızdırdıysam kusura bakmayın
    kesinliikle yanlış anlamadım sonuçta ben aarcımı sewiyorum herkezde görüntüsünü sevmek zorunda değil zevkler ve renkler tartışılmaz
    örneğin ben GP nin iç görünüğünü hiç beyenmiyorum evo çok daha üstün

ama anlatmak istediğim şey evo 33000Tl
    ona emsal özellikte
    GP 36000 TL olsa kaçtane GP ci arkadaş GP yi tercih ederdi

Bazen dizeli ve LPG yi eleştiriyoruz(sesli çalişiyor,performans düşüyor,kalorifer geç ısınıyor vb.) acaba benzinli-LPg takılı-dizel punto nun sıfır fiyatları eşit olsa kaçımız benzinliyi tercih ederdik....

Yada galariye gidip GP alan arkadaşlar ın kaç tanesi galariye gittiğinden GP evodan 3 bin TL pahalıysa gidipte GP alırdı ?

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Pahalısını bilmiyorum evo tercih ederdim GP pahalı olsaydı ama aynı para olsaydı aynı donanımla GP tercih ederdim.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Yeni Punto bence en güzeli
    GP nın içi eleştirildi ve Fiat Evoyu çıkardı.Bunun da dışı eleştirildi ve Fiat Evonun içini Grandenin dışıyla birleştirerek ''Mükemmel Punto'' ya ulaştı

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

2 ay sonra ön tamponları sürekli kıran Yeni Puntocuları görmemize az kaldı.

MURAT ERDOĞAN
    murat26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 96

Bence böyle bir değişime gerek varmıydı yoktu tabiki süreç grande punto ve punto evo diye giderken bence olmamış bizim alıştığımız actve,dynamic gibi gibi donanımlar varken şimdi yeni donanımları öğrenmeye çalışacağız bence gereksiz

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pahalısını bilmiyorum evo tercih ederdim GP pahalı olsaydı ama aynı para olsaydı aynı donanımla GP tercih ederdim.
    İşte Yiğit bey aynı fiyatta değiller evo GPden 2-3 bin tl pahalı

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

içi olsun dışı olsun her yeriyle Evo,Gp den alımlı ve önde. Arkadaşların bazıları GP lerin önden görünüşünün daha iyi olduğunu iddia etmişler ama piyasada şirket araçları hariç ön görünümüyle oynanmamış GP görmek çok nadir olsa gerek...yani kanaatimce agresif görünüşlü Gp yoktur, ona agresiflik katan Gp sahipleri vardır

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aytek aydın
    Araba Hastası AYTEK AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 171

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni Punto bence en güzeli
    GP nın içi eleştirildi ve Fiat Evoyu çıkardı.Bunun da dışı eleştirildi ve Fiat Evonun içini Grandenin dışıyla birleştirerek ''Mükemmel Punto'' ya ulaştı
    işte bu işin özeti bencede bu. yeni punto son zamanların en iyisi.
    FIAT LINEA 1.3 EASY

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinliikle yanlış anlamadım sonuçta ben aarcımı sewiyorum herkezde görüntüsünü sevmek zorunda değil zevkler ve renkler tartışılmaz
    örneğin ben GP nin iç görünüğünü hiç beyenmiyorum evo çok daha üstün

ama anlatmak istediğim şey evo 33000Tl
    ona emsal özellikte
    GP 36000 TL olsa kaçtane GP ci arkadaş GP yi tercih ederdi

Bazen dizeli ve LPG yi eleştiriyoruz(sesli çalişiyor,performans düşüyor,kalorifer geç ısınıyor vb.) acaba benzinli-LPg takılı-dizel punto nun sıfır fiyatları eşit olsa kaçımız benzinliyi tercih ederdik....

Yada galariye gidip GP alan arkadaşlar ın kaç tanesi galariye gittiğinden GP evodan 3 bin TL pahalıysa gidipte GP alırdı ?

Yazımda da belirttiğim gibi çok şükür ki evoyu veya daha üst segment aracı almak hususunda (kendi açımdan diyorum) "duygusal" olarak bir sıkıntı yoktu...ama almadım, dediğiniz gibi zevk meselesiydi...zevk meselesi ve kişisel görüş- tercih hususunda Muhammedçelik kardeşimiz "şirket aracı" genellemesiyle kişiselden çok, fanatizm standartında yeterince görüş vermiş...oda bir düşünce, saygı duyulur

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı waffen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazımda da belirttiğim gibi çok şükür ki evoyu veya daha üst segment aracı almak hususunda (kendi açımdan diyorum) "duygusal" olarak bir sıkıntı yoktu...ama almadım, dediğiniz gibi zevk meselesiydi...zevk meselesi ve kişisel görüş- tercih hususunda Muhammedçelik kardeşimiz "şirket aracı" genellemesiyle kişiselden çok, fanatizm standartında yeterince görüş vermiş...oda bir düşünce, saygı duyulur

Sayın Sami kardeşim sanırım yazdığım yorumdan sadece ''şirket aracı'' ibaresini okuyup yorum yapma ihtiyacı duymuşsun.Yazımın genelini okursan vede konu başlığına bakarsan ortada 2 model arasında kişilerin yorumlarının sorulduğunu vede benim marka kötülemekten ziyade 2 model arasında kıyas yaptığımı açıkça görebilirsin.Kusurları da olsa Araçlarımız kendi sınıfında çok üstün araçlar 2004 eski kasa puntomdan sonra gidip Evo almam sanırım fanatizm olsa gerek saygılarımla...

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

Bugün Kartal'da yanımdan geçti siyah bir Punto. Gider halde baya bir inceledim aracı,gayet güzel göründü gözüme. Yalnız Fiat sitesine baktığımda bir eksiklik farkettim T-Jet yok. Sanırım T-Jet istiyorsak ya GP ya da Bravo alacağız.

Grey Goose ...

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hertürlü evo diyorum ön tamponda arka tamponda cok guzel kuzguna yawrusu güzel gelirmis dıyenler olabılır tamamen zewk meselesi. Punto yu yakından ınceledim bir evo kadar cekıcı olmadgnı duşunüyorum
    Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Objektif yorum yapmak gerekirse olmadı. Grandeci arkadaşlar habire evo nun önü olmadı vs dese de evo gerek iç dizayn gerek dış dizayn olarak grandeden üstündü.

Gündüz farı olsun, dönüşlerde yanan sis farları olsun hoş bir araçtı evo. Yeni punto mu, bilemem ben soğudum. Bir daha punto almam, hatta fiat'a da temkinli yaklaşırım. Bu kadar çabuk kasa değiştirirmez. Yalama yaptılar hepten. Fiat'ta zaten kalıcı kalan model var mı ayrı. Bu sene bravo da gidiyormuş. Yeni isimle başka araç çıkarsınlar onun tanıtımını yapana kadar onuda üretimden kaldırırlar.

İşte bu yüzden Fiat, bir Toyota olamaz.
    Alıntı bozo114 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle yeni punto, evonun yanından geçemez. evo sahibi olarak grande puntoya hala hayranlıkla bakıyorum. skydomelu ve beyaz bir grande puntonun yerini bana göre diğerleri tutamaz. fakat sırf içine hayran kaldığım için evo aldım, pişman değilim aracımı çok seviyorum fakat bu araçların görünümü daha sportif ve agresif olmalı.
    Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence evo ile gp kıyaslanmaz bile..
    Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eklemek lazım evo'nun farları (ön-arka) gp'ye göre çok güzel.
    Alıntı mfnserim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Punto evo candır, karbon görünümlü tamponlar baştâcıdır. ( Yanlış anlaşılmasın, kendi arabam diye demiyorum )
    içi olsun dışı olsun her yeriyle Evo,Gp den alımlı ve önde. Arkadaşların bazıları GP lerin önden görünüşünün daha iyi olduğunu iddia etmişler ama piyasada şirket araçları hariç ön görünümüyle oynanmamış GP görmek çok nadir olsa gerek...yani kanaatimce agresif görünüşlü Gp yoktur, ona agresiflik katan Gp sahipleri vardır

zevk meselesı tamamen bencede evo hepsının onunde sıralayacak olursak ;

1-evo (beyaz)
    2-fun donanımlı grande punto(cok ıstedım nasıp olmadı)(bolero kırmızı)
    3-grande punto(beyaz)
    4-yenı punto (en kotusu beyazı)

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zevk meselesı tamamen bencede evo hepsının onunde sıralayacak olursak ;

1-evo (beyaz)
    2-fun donanımlı grande punto(cok ıstedım nasıp olmadı)(bolero kırmızı)
    3-grande punto(beyaz)
    4-yenı punto (en kotusu beyazı)
    evo beyaz ve siyahı 2 bayide aynı fiyata bulmuştum.siyah 300 tl pahalıydı.ama 10bin bakımını ücretsiz hediye ettiler.(kullanım sonucu oluşan ekstra masraflar hariç)

Çok tereddütte kaldım ama beyazı tercih ettim iykide etmişim.Keşke skydom da olsaydı

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

bence değişikliğe gerek yoktu. evo da iyi özellikle iç dizayn,
    ama yeni punto da çok hoş olmuş yakışmış doğrusu

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

Sayın Sami kardeşim sanırım yazdığım yorumdan sadece ''şirket aracı'' ibaresini okuyup yorum yapma ihtiyacı duymuşsun.Yazımın genelini okursan vede konu başlığına bakarsan ortada 2 model arasında kişilerin yorumlarının sorulduğunu vede benim marka kötülemekten ziyade 2 model arasında kıyas yaptığımı açıkça görebilirsin.Kusurları da olsa Araçlarımız kendi sınıfında çok üstün araçlar 2004 eski kasa puntomdan sonra gidip Evo almam sanırım fanatizm olsa gerek saygılarımla...

Neyse ben anlatmak istediğimi yeterince ifade edemedim heralde, gereksiz bir yazışma olmaması için herkese araçları hayırlı olsun kazasız belasız ve "tercihinden memnun" olarak huzurla binmek nasip etsin diyerek bitireyim...Saygı bizden, sağolun.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Zevk ve tercih meselesi herkesin görüşüne saygı duyarım ama Evo bence Puntonun en güzel serisi. Yeni punto farklı bir kasa ve daha yüksek donanımla çıkmalıydı. (polo ibiza gibi muadil segmentlerine göre) Yeni punto bence olmamış.

Mustafa Akar
    oxite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    39NT977
    Edilen teşekkür: 24

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Bence 2011 evolar daha iyi,Fotoğraflarda gözüken aracım 2011 haziran Çıkışlı My Life 1.3 Multijet 75 HP dir ve Bugünkü Easy 1.3 Multijetin Modelinin Akranıdır...Görüldürğü gibi tamponlar gövde rengidir,artı gövde rengi metaliktir,Start&Stop özelliklidir,Park Sensörü vardır,185/65/15 lastik kullanımı ve stepne mevcuttur,Perde Hava Yastıkları Vardır,Blue Me özeliklidir ve TomTom Navigasyon Ön Hazırlıklıdır...Ancak Bugünkü akranı olan modelinde ise bu özellikler yoktur dolayısı ile bence 2011 daha iyidir..) Hesap ortada

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı oxite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bence 2011 evolar daha iyi,Fotoğraflarda gözüken aracım 2011 haziran Çıkışlı My Life 1.3 Multijet 75 HP dir ve Bugünkü Easy 1.3 Multijetin Modelinin Akranıdır...Görüldürğü gibi tamponlar gövde rengidir,artı gövde rengi metaliktir,Start&Stop özelliklidir,Park Sensörü vardır,185/65/15 lastik kullanımı ve stepne mevcuttur,Perde Hava Yastıkları Vardır,Blue Me özeliklidir ve TomTom Navigasyon Ön Hazırlıklıdır...Ancak Bugünkü akranı olan modelinde ise bu özellikler yoktur dolayısı ile bence 2011 daha iyidir..) Hesap ortada
    evo yu anladımda neden 2011 evolar 2012 evolarin başı kelmi

Mustafa Akar
    oxite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    39NT977
    Edilen teşekkür: 24

tabiki değil ama özellikleri tırpanlamış fiat..

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon