Sayfa 6/15 İlkİlk ... 2345678910 ... SonSon
285 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı unreal123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece çeyrek depoyla istanbuldan ankarayamı geldiniz ? pek inanasım gelmiyor yada yanlış anladım
    onu bilmiyorumda 400 km yol ort.hız 72 km 5.2 ortalamayla gıttım aynı yolu dizel fluenceyle gittim 120 tl mazot 800 kden bıraz fazla yol yaptım sadece 10 km fark var ondada ort hız 82 gosterıyodu dusun artık

Serkan elik
    srknsrkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

Bende bu milletin ağzında dolaşan laflardan biraz tedirgin olmuştum ama, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum.20 bin liraya 1.3 vergi avantajlı ,dizel ,konforlu ,yakışıklı ,parçası bol ,saglam ve 2. el piyasası olan bi arabadan daha ne beklenebilirki?

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı harikeyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6500 de kmde 10,5 gosteriyor yol bilgisayarı 1.4 fire valla fire
    kardeş sen nasıl araç kullanıyorsun.....?
    benim ortalama 6.5'idi hatta 6.0 a kadar indi bir ara.buaralar hava çok soğuk ve trafikte kullandım 7.30
    şuan 260 km..

Okan V.
    justneedyou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    34 JN ...
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ortalama 6.5'idi hatta 6.0 a kadar indi bir ara.buaralar hava çok soğuk ve trafikte kullandım 7.30
    şuan 260 km..
    istanbulun neresi? trafik yoğunluğu, yol mesafesi, rampa/eğim bu tür faktörler göz önünde olduğu zaman araba 6.0'da olabilir 14'de olabilir

ben rekora koşuyorum bu konuda 14.4

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

14.4 mü abi naptın

Okan V.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    34 JN ...

Alıntı byspayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14.4 mü abi naptın
    evle iş arası 4 km sabah motor ısınana kadar işe geliyorum rampada çok dur kalk oluyor nişantaşı taksim trafiği mağlum zaten
    ama uzun yolda bir harika 5,7

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı justneedyou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evle iş arası 4 km sabah motor ısınana kadar işe geliyorum rampada çok dur kalk oluyor nişantaşı taksim trafiği mağlum zaten
    ama uzun yolda bir harika 5,7
    taminmce eco mod kapalı ve yüklenerek kullanıyorsunuz.
    kartaldan üskdüra kadar dur kalk şeklince gittim nerdeyse 8-8,5 üstünü görmedia araç

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı justneedyou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulun neresi? trafik yoğunluğu, yol mesafesi, rampa/eğim bu tür faktörler göz önünde olduğu zaman araba 6.0'da olabilir 14'de olabilir

ben rekora koşuyorum bu konuda 14.4
    Şaka falan değil haa..

Geçen hafta soğun da etkisiyle. 30km ortalamam 13.0lt idi.

Gece hastane ve nöbetçi eczane oalyları, 700mt dur kalk 1300mt dur kalk 1300mt eve gir çık 2600mt eczaneden ilaç al, 700mt anneme iyneyi vurdur, ordan 2500mt eve dön. (14lt ortalama )

Sabahtan kargoya git,1000mt stop- taşınmış yerinden :s eve dön 1000mt telefon no yeni adres bilgisi al. 2500mt bşka bir iş+durmadan 2000mt yeni kargo(kargo işlerini hallet)+2000mt geri git. Orda epeyce bir kaldıktan sonra 2500mt eve dön.

bi 5-10km de bu şekilde devam etti . 30km ortalaması 13lt

Bu gidip geldiğim güzergah bilenler için söyliim, yenibosna, siyavuşpaşa arası, 2 tane dere yolu inip çıkıyor araç. Bol yokuş olduğu için de Eco kapalı.

Bir de Yokuş inerken de manuel müdehale ile 2-3. viteste gaz vermeden iniyorum!! Buna rağmen.

Kısa mesafe gitcem diye dizel almadım(Dizel de çok yakar kısa mesafede diye) ama dizel bu şartlarda taş çatlasın 10 lt yakar!! her türlü kar! Düz yolda, uzun yolda yakıt farkı zaten malum, bir de üstüne bastımı gidiyor(1.4 de gidiyor ama benzini içerek gidiyor!)

Ah ulan 2-3 BIN

Bu arada 20km ve üzeri gittiğimde, ve SAKİN gittiğimde yol bilgisayarımda 6.7 görüyorum buna hiçbir lafım yok
    Ama diğer durum da ortada.

deniz şahingöz
    harikeyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06d*7**0
    Edilen teşekkür: 4

şuan 260 km..
    illkez araç kullanmıyoruz.şu benım arabayı veriyimde sehir içi bi 6,5 yaktır bakalım nasıl oluyo bu iş

Okan V.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    34 JN ...

Alıntı harikeyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illkez araç kullanmıyoruz.şu benım arabayı veriyimde sehir içi bi 6,5 yaktır bakalım nasıl oluyo bu iş
    sizin kaç litre yakıyor?

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

forumda açılan 1,4 fareler kötü konusu yüzünden dengem bozuldu yanımda biri durup arabama alaylı bakınca sinirlerim tavan yapıyor asılıyorum bir daha gaza. az önce cdti bi corsa yeni kasa adam şöyle bi baktı alaylı alaylı bende kalkışta verdim vites kolunu eline yanımdan geçerken şaşkın şaşkın bakıyordu. o yüzden ben ş.içinde aracımdan ekonomi bekleyemiyorum. şuan 8,5 9 larda geziyor ortalamam. ama sakinde kullansam 7nin altına ineceğini sanmıyorum havalarr çok soğuk

mstf ergl
    unreal123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu bilmiyorumda 400 km yol ort.hız 72 km 5.2 ortalamayla gıttım aynı yolu dizel fluenceyle gittim 120 tl mazot 800 kden bıraz fazla yol yaptım sadece 10 km fark var ondada ort hız 82 gosterıyodu dusun artık
    işte bende ona takıldım ortalama 90 110 arası gittigimde ben 100 lira felan yakıyor eger ceyrek depoyla 1.4 benzinli araç gittiyse ben bu multijet i yakarım valla. Not: ben kötüleme taraftarı felan degilim arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen. şimdiki düşüncem olsa active dizel alana kadar 1.4 fire yada multiair dynamic alıp tüp taktırıp binerdim multijet den de az yakardı kesin.

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

ankara istanbul arası zaten 450 km fire uzun yolda 5.2 yaktığını varsaysak arkadaşın tarifeden 20.8 lt yakar o da 90 tl yapar(4,36dan). yaklaşık 21 lt benzin zaten fire in yarım deposuna tekabul ediyor 45 lt depoda. arkadaşın bi yanlışı olsa gerek tahminimce. yarım depoda iken yol bilgisayarından kontrol ettiğimde 520km yol yapar gibilerinden gösteriyordu aracı sakin kullanırken tabi ama okadar yol da yapmıyor yani depoda 1000km gibi.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara istanbul arası zaten 450 km fire uzun yolda 5.2 yaktığını varsaysak arkadaşın tarifeden 20.8 lt yakar o da 90 tl yapar(4,36dan). yaklaşık 21 lt benzin zaten fire in yarım deposuna tekabul ediyor 45 lt depoda. arkadaşın bi yanlışı olsa gerek tahminimce. yarım depoda iken yol bilgisayarından kontrol ettiğimde 520km yol yapar gibilerinden gösteriyordu aracı sakin kullanırken tabi ama okadar yol da yapmıyor yani depoda 1000km gibi.
    Yedegi unutmayalim. Ceyrek gormus olabilir dogrudur 20lt civarinda.Sicaklik vs faktorude var.

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

yedek depo da olsa en az çeyrekle yarım depo arasına düşer yani depo fullken yukardan aşağı 3 çizgi iner. 471 km yolda yarımla son çeyreğin arasında kalıyordu ibrem. şimdiyi sormayın benzin almayı unuttum lpgden dolayı. ağustos 15te 80tl benzin aldım yarımın bi çizgi üstündeydi şuan çeyreğin üstündeki çizginin biraz altında
    her çeyreği 11 lt kabul etsek fulden aşağı 2 çeyrek iner bu araç yani yaklaşık yarım depo eder.

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

şuan 260 km..
    walla hoca senı kutlamak lasım sakın dızele bınme bence 2.0 ortalama yakalarsın!!!

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım yalnız ortalama hızın 72 ve bu uzun yol verısı gıbı bırsey olmus...sehırıcı verısı degıl gıbı...

M K
    mahhony06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 29

Hem konforlu hem ekonomik Dualogic çok rahat. Karma tüketim şuanda 6.2 gösteriyor. Focus otomatik şuan karma tüketim 10.5 gerisini siz düşünün.

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

evet engın abı ıstanbuldan bandırmaya gemı kullanmadan korfezde donuste ıstanbula yetısmem gerektı 120 altına dusmeden geldim istanbul girişindeki mehmetcik opete zar zor attım aracı uzun kullanımlar sonucu sunu tespıt ettımkı 110-130 kmlik hız bandında bu araçtan daha az yakabilecek benzinli bir 1,4 yok maalesef.eger aracı mantıklı kullanırım dıyorsanız bıcılmıs kaftan fire motor yok ben duygularımla arac kullanırım dersenız secenekler multiaire yonleniyor.

Sayfa 6/15 İlkİlk ... 2345678910 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri