Ben motordan fazla anlamam ama fire motor kullanıyorum ve 80-90'a kadar rahat çıkıyor sonrasında tıkanmaya başlıyor. Arkadaşım usta şoför o da 140'ı geçemedi yol yetmedi...
Bana göre 1.4 motora göre atak bir motor değil kesinlikle.Aldığıma da pişman değilim ne kadar ekmek o kadar köfte fazla hıza da gerek yok üç kuruşluk motordan beş kuruşluk performans beklemeye de gerek yok...
Çok doğru arabadan memnun değilsen, sattıysan hala ne diye sürekli punto forumuna girip kötülersin ki. Öyle şeyler yazıyorlar ki utanmasalar 80 model şahin daha iyi yazacaklar. Eleştirirsin, aracın sana göre eksik yanlarını sayarsın ama sırf kötülemek için yazı yazanlara artık bende dayanamıyorum.
insanları anlamak imkansız beyaz şahin mantığından kurtulamamış tiplerin zihniyetinden çıkıyo bu süper fikirliler
noone knows that except both of us
şurda yazılanlara çok hak verdim.
benim derdime değil ama ben en çok şuna kızıyordum,bir arkadaş misal 1.4 sıfır evo almış ilk atılan yorum "1 ay sonra satıcaksın" veya "1 ay sonra yardım diye başlıklar açıcaksın". Gereksiz bir ön yargı. Sıfır araba alan insanın hevesini kırmak değildir de nedir?
valla fire motoru bende seviyorum da işciliği kolay sorunsuz motor ömrü uzun multijet alıştığımdan beri yerini tutmuyo geçen bir arkadaşımın puntosuna bindim fire motor arabada bakımlı 2008 otobanda 5 vites 5000 devirde 160 yapıyo bağıra bagıra gittik benim arabaya bindim ardından dizel sesli derler 150 160 arası basıp geldim ses yok gidiyo ama birazda arabadan motordan ne beklediğinize bağlı...
Yaaav millet kurban olsun 1.4 puntişlere, gözünü seveyim ben bunların.
Çekemeyen anten taksın bence.
insanları anlamak mümkün değil belki adamın gücü benzinliye yetmiş hayatında belki ilk kez güzel bi arabaya biniyo ama her nedense sitede bazı insanlar milletin hevesini kursağında bırakmaktan bence artık vazgeçsin..kimse 1.4 fire motor süper mükemmel demiyo ama o kadar da berbat olduugnu sanmıyorum..işin ilginci laf atanlar habire gözü devir saatinde yakıt tasarrufunda olan tipler büyük ihtimal..şunu kafanıza sokun araba hem yakmayacak hem de uçacak yok öyle bişi..insanlar neyle mutlu oluyosa karışmayın
noone knows that except both of us
fire motoru kullananlar kötülüyor...herkes gitmediğinden 130 la giderken bağırdığından bahsediyor...
Keyif BMW'Dir...
evet ben sürerken bağirdi araç eco modda 2500-2600 devirde sakincene 80 km hızla giderken birranda gazı kökliyince araç bağirdi normal olarak
bakma sen atıp tutanlara aracı aldiğim ilkgün gürültüden duramassın araç gitmez sakın eco modu kullanma normal modda bile araç yürümüyor diyorlardı.
aracı aldiğimdan beri nerdeyse hiç eco dan hiç çıkmadım ve yakıt ortalamsı 6.5
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri