Sayfa 2/14 İlkİlk 123456 ... SonSon
287 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Alıntı blgtlg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben aracımı alalı neredeyse 2 hafta oldu 2008 model 23binde güzel bir araç aldığımı düşünürken ki gerçekten direksiyon yumşaklığı bir bayan için en önemli şey bence, bayırdaki kavraması vs... herşeyi çok iyi derken, bu forumda gp ler için hiç iyi şeyler söyleyen olmadığından neredeyse aracımı satsammı acaba düşüncesine kadar geldim, foruma üye olduğumdan beri ne zaman direksiyonum kitlencek korkusu ile arabaya biniyorum, bagajdan içeri su geliyormuş bir yerde su birikintisi oluyormuş acaba benim bagajımda su içinde kalıcakmı vs vs.... motoru çok kötüymüşş bana göre gayet seri, sollamalarsa olsun, kalkışta beni tatmin ediyor fakat kullanıcıların yorumlarından çok etkilenmiş bir durumdayım eğerki aracımı almadan önce okusaydım bu forumda yazanları kesinlikle almazdım.....psikolojik olarak inanılmaz etkilenmiş bir durumdayım ama ailemin motivasyonu ile araca gönül rahatlığı ile binebiliyorum ancak...
    merak etmeyin dünyanın en güzel aracından birisine biniyorsunuz. Fiatı kurtaran bir araçtır gp. bizim sitemize de bilgi kirliliği bulaştı maalesef.GP sini satıp acı içinde kıvranan bazı kişiler zamanında övgü düzerken şimdi ciğer kedi misali oldular.
    Gezgin Gp.

Bilge Ö.
    blgtlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak etmeyin dünyanın en güzel aracından birisine biniyorsunuz. Fiatı kurtaran bir araçtır gp. bizim sitemize de bilgi kirliliği bulaştı maalesef.GP sini satıp acı içinde kıvranan bazı kişiler zamanında övgü düzerken şimdi ciğer kedi misali oldular.
    İnşallah öledir...görsel olarak ve kullanım olarak benim sıkıntım yok...umarım bundan sonrada hiçbir konuda olmaz.

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Ben motordan fazla anlamam ama fire motor kullanıyorum ve 80-90'a kadar rahat çıkıyor sonrasında tıkanmaya başlıyor. Arkadaşım usta şoför o da 140'ı geçemedi yol yetmedi...
    Bana göre 1.4 motora göre atak bir motor değil kesinlikle.Aldığıma da pişman değilim ne kadar ekmek o kadar köfte fazla hıza da gerek yok üç kuruşluk motordan beş kuruşluk performans beklemeye de gerek yok...

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok doğru arabadan memnun değilsen, sattıysan hala ne diye sürekli punto forumuna girip kötülersin ki. Öyle şeyler yazıyorlar ki utanmasalar 80 model şahin daha iyi yazacaklar. Eleştirirsin, aracın sana göre eksik yanlarını sayarsın ama sırf kötülemek için yazı yazanlara artık bende dayanamıyorum.

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

insanları anlamak imkansız beyaz şahin mantığından kurtulamamış tiplerin zihniyetinden çıkıyo bu süper fikirliler
    noone knows that except both of us

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

şurda yazılanlara çok hak verdim.
    benim derdime değil ama ben en çok şuna kızıyordum,bir arkadaş misal 1.4 sıfır evo almış ilk atılan yorum "1 ay sonra satıcaksın" veya "1 ay sonra yardım diye başlıklar açıcaksın". Gereksiz bir ön yargı. Sıfır araba alan insanın hevesini kırmak değildir de nedir?

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

valla fire motoru bende seviyorum da işciliği kolay sorunsuz motor ömrü uzun multijet alıştığımdan beri yerini tutmuyo geçen bir arkadaşımın puntosuna bindim fire motor arabada bakımlı 2008 otobanda 5 vites 5000 devirde 160 yapıyo bağıra bagıra gittik benim arabaya bindim ardından dizel sesli derler 150 160 arası basıp geldim ses yok gidiyo ama birazda arabadan motordan ne beklediğinize bağlı...

orkun krc
    orkun09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 97

Yaaav millet kurban olsun 1.4 puntişlere, gözünü seveyim ben bunların.

Çekemeyen anten taksın bence.

9. Bu mesajı için 5 kişi orkun09'ye teşekkür etti:

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı orkun09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaaav millet kurban olsun 1.4 puntişlere, gözünü seveyim ben bunların.

Çekemeyen anten taksın bence.
    puntişler he hehehe çok güzel espri olmuş anten tebrik ederim o resim ne öyle ya haha

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

insanları anlamak mümkün değil belki adamın gücü benzinliye yetmiş hayatında belki ilk kez güzel bi arabaya biniyo ama her nedense sitede bazı insanlar milletin hevesini kursağında bırakmaktan bence artık vazgeçsin..kimse 1.4 fire motor süper mükemmel demiyo ama o kadar da berbat olduugnu sanmıyorum..işin ilginci laf atanlar habire gözü devir saatinde yakıt tasarrufunda olan tipler büyük ihtimal..şunu kafanıza sokun araba hem yakmayacak hem de uçacak yok öyle bişi..insanlar neyle mutlu oluyosa karışmayın
    noone knows that except both of us

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı ultraslan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanları anlamak mümkün değil belki adamın gücü benzinliye yetmiş hayatında belki ilk kez güzel bi arabaya biniyo ama her nedense sitede bazı insanlar milletin hevesini kursağında bırakmaktan bence artık vazgeçsin..kimse 1.4 fire motor süper mükemmel demiyo ama o kadar da berbat olduugnu sanmıyorum..işin ilginci laf atanlar habire gözü devir saatinde yakıt tasarrufunda olan tipler büyük ihtimal..şunu kafanıza sokun araba hem yakmayacak hem de uçacak yok öyle bişi..insanlar neyle mutlu oluyosa karışmayın
    ben her iki puntomu da dynamic versiyon 1.4 fire 8v sıfır aldım ikincisini seri 2 üretime geçince değiştirdim. şimdi milletin ağzının suyu akıyor görünce. kardeşime de aynı motorun evo dynamic ini aldık. yani bağımlısı olduk bu motorun. ve tabi gp nin.
    Gezgin Gp.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

fire motoru kullananlar kötülüyor...herkes gitmediğinden 130 la giderken bağırdığından bahsediyor...
    Keyif BMW'Dir...

Okan V.
    justneedyou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    34 JN ...
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fire motoru kullananlar kötülüyor...herkes gitmediğinden 130 la giderken bağırdığından bahsediyor...
    bana göre tam şehir içi bir motor ancak şehir dışında da az kurnaz değil tek eksisi bence arabayla 190-200 yapınca çok fazla bağırıyor

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

evet ben sürerken bağirdi araç eco modda 2500-2600 devirde sakincene 80 km hızla giderken birranda gazı kökliyince araç bağirdi normal olarak
    bakma sen atıp tutanlara aracı aldiğim ilkgün gürültüden duramassın araç gitmez sakın eco modu kullanma normal modda bile araç yürümüyor diyorlardı.
    aracı aldiğimdan beri nerdeyse hiç eco dan hiç çıkmadım ve yakıt ortalamsı 6.5

ali yalçın
    alyalcn66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Standart eco mod

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ben sürerken bağirdi araç eco modda 2500-2600 devirde sakincene 80 km hızla giderken birranda gazı kökliyince araç bağirdi normal olarak
    bakma sen atıp tutanlara aracı aldiğim ilkgün gürültüden duramassın araç gitmez sakın eco modu kullanma normal modda bile araç yürümüyor diyorlardı.
    aracı aldiğimdan beri nerdeyse hiç eco dan hiç çıkmadım ve yakıt ortalamsı 6.5
    eco mod nedir bende yeni aldım my life .arababayada haftada 1 gün biniyorum daha çok eşim biniyor .bu yüzden eco modu bilmiyorum

erman arabacıoğlu
    ermana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 43

Alıntı alyalcn66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eco mod nedir bende yeni aldım my life .arababayada haftada 1 gün biniyorum daha çok eşim biniyor .bu yüzden eco modu bilmiyorum

aracınız otomatik vites mi?

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı alyalcn66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eco mod dualogic viteslerde düşük dev irde vites değişimi yaparak %10 civari yakıt tasarufu sağlayan bir sitem my life dualogicler de standart

erman arabacıoğlu
    ermana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 43

eco mod dualogic viteslerde düşük dev irde vites değişimi yaparak %10 civari yakıt tasarufu sağlayan bir sitem my life dualogicler de standart
    dynamic modellerinde de standart

ali yalçın
    alyalcn66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

yok düz vites. bz öyle alel acele aldık acaba dualogic alsaydık dahamı iyi olurdu.ama şu anda araç 300-320 krş yakıyor 800 km oldu. çok mu acaba

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

ben sivrihisar yolunda 190 basıyorum rahatsız etmiyor nasıl olacak şimdi?kişisel farklarda makinanın günahı ne?
    Gezgin Gp.

Sayfa 2/14 İlkİlk 123456 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri