Alıntı blgtlg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben aracımı alalı neredeyse 2 hafta oldu 2008 model 23binde güzel bir araç aldığımı düşünürken ki gerçekten direksiyon yumşaklığı bir bayan için en önemli şey bence, bayırdaki kavraması vs... herşeyi çok iyi derken, bu forumda gp ler için hiç iyi şeyler söyleyen olmadığından neredeyse aracımı satsammı acaba düşüncesine kadar geldim, foruma üye olduğumdan beri ne zaman direksiyonum kitlencek korkusu ile arabaya biniyorum, bagajdan içeri su geliyormuş bir yerde su birikintisi oluyormuş acaba benim bagajımda su içinde kalıcakmı vs vs.... motoru çok kötüymüşş bana göre gayet seri, sollamalarsa olsun, kalkışta beni tatmin ediyor fakat kullanıcıların yorumlarından çok etkilenmiş bir durumdayım eğerki aracımı almadan önce okusaydım bu forumda yazanları kesinlikle almazdım.....psikolojik olarak inanılmaz etkilenmiş bir durumdayım ama ailemin motivasyonu ile araca gönül rahatlığı ile binebiliyorum ancak...
merak etmeyin dünyanın en güzel aracından birisine biniyorsunuz. Fiatı kurtaran bir araçtır gp. bizim sitemize de bilgi kirliliği bulaştı maalesef.GP sini satıp acı içinde kıvranan bazı kişiler zamanında övgü düzerken şimdi ciğer kedi misali oldular.