Erman, GP ye de kötü deme ama :) Hele bir de t-jet sport ise Türkiyeye gelmiş -belki de gelecek- en iyi model ;) :)
Printable View
Doğru düzgün lpg takılamayan bir motor benim için yılın motoru değildir.çift turbolu karmaşık bir motorun 10 yıl sonraki arızalandığı durumlarda kullanıcılarına neler yaşatacak acaba bilmiyorum.Bu benzin zamları ile doğru düzgün lpg takılamayan tsı motorlar 5-10 yıl sonra ne olacak acaba onu merak ediyorum.Yine de haksızlık etmeyim de Vw nin tsı dışında hiçbir motoru fıatın motorundan üstün değil bana göre.
Vw 1.6 105 hp -TDI - 240 NM TORK
Fıat 1.6 105 hp multijet-290 NM TORK
Bu bile bişeyler anlatıyor insana.
Bugün evomu aldım gene bi kusur buldum dünya para verip 0 aldık deli oldum Allah belasını versin Fiatın hala geliştirilmişmi diye laf dönuyor bi ay kullanıp pert edicem arabayı kaskodan parayı alıp gidip 2.el başka araba alıcam fiata verdiğim tüm paralar haram olsun:realmad:
Yunus, zaten dizelde Fiat dünyanın en tecrübeli üreticilerinden.Turbo dizel dünyasına kazandırdığı bir çok yenilik var.1000cc-1600cc arasındaki en iyi motorlar 1.3mjtd, 1.6 Hdi-Tdci ve 1.6 mjtd.VW de verimsiz pompa-memeden vazgeçip common-raile döndü.Yeni dizel üniteleri fena değil.Tabi tork ve bg olarak rakiplerinin biraz gerisinde.Renault nun da yeni 1.6 dci 130bg i çok iddaalı.Bunun bir de 1.6 dci 160bg i çıkacak sanırım yakında :)
resimlerde bir adet tren var modeli mt 5700 markası fıat.
bir adet iş makınası var markası hıtacı motoru fiat.
bir adet motor var (eskihisar-topçular arabalı vapurun)marksı fıat.
daha bir çok yüksek tork ve ivmelere sahip ulşım araçlarına motor yapmış bir firma. opeli tatası vs vs motor almışsa bana göre geliştirmemiş kendini aşmış bir firmadır.
İMZAMDAKİ RESİMDEDE BİR PANDA VAR 2004 YILINDA 56 KİŞİLİK JURİDEN 53 KİŞİDEN TAM NOT ALMIŞ CAR OF THE YEAR 2004 ÖDÜLÜ VAR:D
VAR DA VAR....
1.2 tdı bluemotıon sanırım 41000 e alınabılıyor... ve sanırım 1.3 mulltıjet dynamıc ıle fıyatları aynı...aralarında bırbırlerıne ustunluksaglasyan yonlerı var... polo da sogutmalı torpıdo lastık basınc uyarısı gıbı mesela... otomatıgı kıyaslamamız dogru olmaz... vw da otomatık ıcın fıyatlar ucuyor... secım kullanıcıya kalmıs 45 500 e 1.3 95 bg otomatık evo alınabılırken 47000 e 1.4 180 ps dsg sanzımanlı gtı polo alınabılıyor ... fıat yada dıgerlerının bırbırınden asagı kalır yanı yok bu segmentte onceden de cok bahsettıgım gıbı fıyat opsıyon yararlılık yonunde en ıyı arac 1.3 95 ps otomatık mıtsubıshı colttur.32000 tl ye alınabılıyor ve gercekten cok dolu....
medıa tuşuna basınca aux yazısı gelmıyor no souce diyor araçta yazılım eksik yazılım atın diyorum atmıyolar. Vites otomatik sorunlu şuanda sürdüm araba giderken dat dat ötüyo 1 e geçmiyo anlamadım gitti deliricem ya lanet olsun pert olur inşallah fiatı kınıyorum şikayette edeceğim bunedir böyle ya
sayfalarca yorum var hepsinden tek bi sonuç cıkıyo isim ve marka değeri..
biz istiyoruz ki istediqimiz fiyat istediqimiz donanım olsun oda kolaydı zaten. tek bi sonuc var ortada. yüzlerce forum var girip bakın bizim kadar aracını severek fotograflarını ceken camına kus pislediqinde araçtan inip yolun ortasında elinde bezle dolasan bi topluluk var mı? araçlarımız güzel fiyatına göre üst donanıma sahip göze hitap ediyor daha ne istiyoruz ki. resmen bindiqimiz dalı kesmek istiyoruz...
Saygılar..
[QUOTE=uzuncocuk;618903]1.2 tdı bluemotıon sanırım 41000 e alınabılıyor... ve sanırım 1.3 mulltıjet dynamıc ıle fıyatları aynı...aralarında bırbırlerıne ustunluksaglasyan yonlerı var... polo da sogutmalı torpıdo lastık basınc uyarısı gıbı mesela... otomatıgı kıyaslamamız dogru olmaz... vw da otomatık ıcın fıyatlar ucuyor... secım kullanıcıya kalmıs 45 500 e 1.3 95 bg otomatık evo alınabılırken 47000 e 1.4 180 ps dsg sanzımanlı gtı polo alınabılıyor ... fıat yada dıgerlerının bırbırınden asagı kalır yanı yok bu segmentte onceden de cok bahsettıgım gıbı fıyat opsıyon yararlılık yonunde en ıyı arac 1.3 95 ps otomatık mıtsubıshı colttur.32000 tl ye alınabılıyor ve gercekten cok dolu....[/QUOTeşimden dolayı düz değil otomatik almak zorundaydım sonuçta emsal özellikte 2 otomatiği kıyasladim.dikkat ettiyseniz polonun orta konforlu comfprt paketi ile dymc evo yu değil my life ı kıyasladim.. ..emin ol 8bin tl fiyat farkına rağmen evo mylife çok daha dolu.....2.si kasası benziyor diye golfle poloyu bir tutma çok kalas kullanımı can sıkıcı bir araç pola 2010 modelini kullandım odun gibi araç
ümit bey birde colt u almak üzereydim ama emin olun 2.eli enaz bravolar kadar ölü...evoların ve gplerin 2.eli tartışmaya bile gerek yok.colt un tek özel yanı sorunzu yarı otomatik şanzımanı ama coltun kendi dorumlarına firersen iç donanımın çok kalitesiz plastikten yapıldığından şikayetçi...bence colt aynı bravo gibi 2.el alınacak bir araba
önce yol tutuşu becersinler...
Colt nedir ya araba mi..
Araca Colt diye isim koydun mu, mermi gibi arac yapmalisin kanimca :)
Bir de su vw golf, polo neyse ikinci eline bir bakar misiniz kac tane pert olmayan arac var :D
Sent my GT-I9100