uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı
bayıye gırdım.... en sagda albea,yanında safelıne doblo yanında mecburı panda, yanında doblo ve bayııı olaraktan 4 aydır satamadıkları bravo..
fıat kendını gelıstırememıstır... hala ust segment sedan yok...gelısım varsada bu sadece tıcarıdedır...stılo bravo olmus tek fark bu... motor olarak coooook onde olan fıat maalesef gorsellık olarak bı kıa kadar olamadı....onlar gıbı cag atlayamadı..
ww group aatıfta bulunmus bazı arkadaslar....fıatın bunyesınden bahsetmısler... skoda seat ww ------- fıat,alfa,maseratı ferrarı... maseratı ve ferrarıyı zaten alamıyoruz:) elde var fıat alfa... karsında seat skoda ww .... gulıatta mıto 159 bravo,lınea,doblo---- superb,octavıa,yetı,leon,altea,exeo,golf,jetta,pas sat,amarok,transporter,carawelle,pheaton,touareg,c addy schrıcco,belkıde unuttuklarım vardır ıkı taraftan... ya bırakın artık ww group a kafa tutmayı...fıatın 500 fırın ekmek yemesı lazım yetısmek ıcın ...alt modellerı yazmadım ıkı taraftan da bılerek.bende bır bravo hastasıyım kabul...159 a bayılıyorum kabul... ama hıcbırı bır scrhocco,bır superb tdı,bır leon fr olamaz....o yuzden ww a camur atarak fıatcı olunmaz...