+15000-20000 tl
Printable View
bravo konfor ve donanım olarak sınıfının üstü bir araç ama toplumdaki kuş önyargısı doğana 50000 tl mi verirlir dedirtiyor......
inanın i20 alıyordum kuzen tutturdu punto da punto dedim oğlum tenekeye o paramı verilir arabaya bir oturdum aldım ve çıktımmmm.evomdan memnun kalırsam bravo alıcammm
yanlış olurdu bence :(
kıyaslama yanlış ww ile fiat. ancak brawo bencede pahalı o paraya yeni astra var golf var ben o parayı brawo ya vermem. ancak 40 lira verip evo aldım. çünki 15 değerindeki 15 araç ile kıyasladım evo çok daha ağır bastı. ama c segmenti alsaydım astra yada golf alırdım.
ayrıca konu fiattın kronik sorunlarının çözülüp çözülmediği idi yeni evolarda, bence çözülmüş gibi duruyor.
haklısın bende motor delisine inat gittim o yüzden :)
ama 2.el alcıak olsam kesinlikle bravoyu seçerim çünkü golf değer kaybetmiyor en azından diğer araçların kaybedeceği oranda kaybediyor.ama bravoalrın 2.eli dip..
bahsettiğim golfu kullandım inanki motoru hariç evo dan kat ve kat üstün biraraç değil...eğer evo fiatın değilde vw e ait olsa +10000 tl den aşaği olmazdı fiyatı.
inanınki almanyadaki akrabam bile evo iyi seçim burdada seviliyor güvenli araç dedi.
avrupada bile ön yargı yokken burdaki durum farklıı
tabiki 2. eli gayet mantıklı brawoların uzun süre satmayıp kullanılacaksa
bende şu konuya vurgu yapayım.peug. ve hyun. ile chevrol. ler bizim 1.nesil motorları kullanıyorlar.1. nesil motorlar bi piston hareketinde 3 kere yakıt püskürtüyor.şimdi kullanılanlar ise 5 defa püskürtüyor.eğer e5 motorunuz varsa 8 kere yakıt püskürtüyor.buda daha az yakıt ve daha çok performans demek malum...kronik sıkıntılar ile beraber paramızın karşılığını en çok fiat tan alıyoruz bence..:)
fıat iyi veya kötü sonuçta burada tartışıyorsak bence başarılı bir firma.
Yav herkes beni fiat düşmanı olarak gördü alt segmentte süper bir marka tabikide ama bravoya takmamın nedeni en lüksünü bravo olması vw den yola çıkarakta sonu yok demek istemem yani golf bravo classında bir araç ama yanı sıra scirocco r model lükste passat jetta jip desen var fiatta ne var bravo şimdi demek istediğimi anlamışsınızdır :)başlığa bakılınca geliştirme konusunda fiatın daha çok aşama kaydetmesi gerektiğini düşünüyorum :) vw de bir örnektir buna ford opel vs de elenebilir. Ama classmanına göre bende puntodan memnunum 2012 evom da var hatta :)
Eskiye göre çok çok daha iyi hemde
Sevgili arkadaslar. Fiat bildiginiz gibi tek marka arac uretmiyor. Fiat catisi altinda Alfa Romeo ve Ferrari'de var bildiginiz gibi. Fiat orta sinifa hitap ediyor. Alfa ise ust orta ve luks segment. Ferrari zaten supercars sinia.
E opelin'de yaridan fazlasinin Fiat oldugunu dusunursek. Fiat'in C segmentinden sonra gecisi Alfa'da. Bence bu politika cokta yanlis degil bu acidan bakilirsa.
Sent my GT-I9100
arkadaşlar eğer 2012 evolarda city ve duaologic arzası devam etseydi bence baaşrısız bir firma olurdu.çünkü argeye önem vermeden kasayı makyajla sat gitsin mantiği olurdu ama sorunların giderilmesi,yeni donanım ve güvenlik pakaetlerinnin eklenmesi olumlu bir gelişim.ayrıca son 2 yılıdr sürekli artan bir ivmeyle hemde çok dik bir iğmeyle fiyatlarını artırması kendi sınıfında adından söz ettirdiğinin ispatidir.2 yıl önce b segmenti diğer araçlarla fiyat farkı çok yüksekken şuan bu fark epey azalmiş durumda bugun ortalama 1500-2000 l zam geldi
Bravo mutliair motor kaputunu kaldırıp incelediğinizde parçaların çoğunun üzerinde Alfa yazdığını görürsünüz. Hatta Evo'da emniyet kemeri uzantısında bile Alfa yazısını rahatlıkla görebilirsiniz. Benzer şekilde beğenmeyip mukaise bile etmem dediğiniz opel corsanın veya astra classıc üzerindeki dizel motorun fiat imzalı olduğunu bilmekte yarar var. Yine beğenmediğiniz multijet motor kendi segmentinde 2 sene en iyi motor seçilirken, multiair ise 2011 yılında ödüle layık görülmüşken biz hala neleri tartışmak ya da kimleri ikna etmek zorunda kalıyoruz :) Tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi ne zaman bizde takım tutmadan, teknik verileri ve ödülleri baz alarak, başka markaların daha iyisini üretemediğinden fiat motorunu kullandığı gerçeğini hazmedebilirsek belki bir arpa boyu yol almış oluruz diyorum. Saygılar...
berk bey neyi savunuyorsun ne anlatmaya çalişiyorsun anlamadım.madem opel corsaya fln okdar düşkünsün sat evonu al corsayı bukadar basit.
tabiki ferarri ile fiatin kalitesi aynı değil ama firma fiat-alfa-ferrari-massaretii vb araçların sahibi olan bir firma....
ben cevep vereyım 70 bın tl ye satılırdı!!!!
kı ıster forumdan uzaklastırılayım ne olursa olsun mılletımızde manyakca vw sapkınlıgı oldukca daha coook araba ıtelerler..farkındayım argo konusuyorum ama gercekten anlamak boyle ınsanları guc!!! allah askına o berbat polo nun ıc tasarımı falan hıcbır ozellık yok ama 40 kusurlerde...ıkıncı el polo alıyorsunz 36 bın tlye dızel olanı ve araba bombos!!! ve bana gore ıc mekan kalıtesı cok ıyı degıl...ama mılletım ıste AVRUPA araba al der hep!! sankı FIAT TAYLAND malı!! allah akıl fıkır versın ne dıyım!