Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: evo 43000 kusur olmus

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

devir ekonomi devri, kompakt araçlar ş.içi için en ideal araçlar. aracı sadece kısa mesafelerede kullanacaksak neden 2,0 benzinli veya büyük hacimli 4*4 alalımki.
    tabi parasal problemi olmayan ve zevkine düşkün kimler için durum farklı.

artık en çok B segmenti araç satıyor, çünkü EKONOMİK.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

g.punto ve evo dış boyut olarak c sınıfı hathcbaklar e göre biraz küçük olsa da iç mekan genişliği olarak c sıbıfı hathcbaklerle arasında pek fark yok gibi.Onun için bence i c sınıfı hathcbak araç almaktansa c sınıfı iç mekan genişiğine en yakın olan punto evo tercih edip ekonomi yapmak daha mantıklı.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    g.punto ve evo dış boyut olarak c sınıfı hathcbaklar e göre biraz küçük olsa da iç mekan genişliği olarak c sıbıfı hathcbaklerle arasında pek fark yok gibi.Onun için bence i c sınıfı hathcbak araç almaktansa c sınıfı iç mekan genişiğine en yakın olan punto evo tercih edip ekonomi yapmak daha mantıklı.
    kökten karsı oldugum cruze bıle hb versıyonunun dolusu 37000 tl c segment. ayrıca evo ya gore cok genıs. ayrıca cok opsıyonlu... yakıt ve guvenılırlık konusu harıcınde kıyaslama yaparsak evo cok ucuk oluyor

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Sorun evo'nun kötü yada bu paraları haketmeyen bir araç olmasından kaynaklanmıyor. Sorun geçen sene Ekim-Kasım-Aralık aylarında evo'yu çok ucuza sattıklarından kaynaklanıyor. 27000TL ye evo satan bayiler oldu. Hal böyle olunca araç normal fiyatı olan 35000 TL lere gelince tepki çekti.

Evoyu benim gibi ilk yılında alanlar zaten 30.000TL nin üstünde para ödedi. Polo 40000TL ediyorsa evo'nun ortalama fiyatının 35000TL olması normal. Beğenmeyen almasın zorla satmıyorlar.

Fiyatların yüksek olmasını ben açıkçası destekliyorum. Hem her köşebaşında evo görmeyiz ayağa düşmez, hemde ikinci el de prim yapar.

erkan e
    rational - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 27

VW GOLF 1,4 TSI 122 ps başka birşey istemem o fiyatı fiata vermektense...

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Alıntı rational Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW GOLF 1,4 TSI 122 ps başka birşey istemem o fiyatı fiata vermektense...

Ona da zam yakındır merak etme

Fiat Türkiye, dediğim gibi 2010 nun sonlarında fiyatları çok aşağı çekti. Gel görki Punto İtalya da üretilen bir araç döviz kur'u nedeniyle mecburen zam yaptılar.

İyi oldu fiat'a. Bize zamanında 30.000TL lere sattılar arabaları sonra çektiler 27-28.000 TL lere. İkinci eli öldürdüler. Şimdi birazda fiat düşünsün.

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

28 ekim 2010 da 1.4 dynamic start sop+dualogic+assist kit+sykydom lu evoyu 31.800 e aldım kasko da dahil üstelik.şimdi nerede ise 39.000 tl olmuş vay be.....30-31.000 tl aralığında babamın oğluna satarım bu halde
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

servet erdogan
    servt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 28

arkadaşlar beğenmeyen almasın yada zevk işi dersek o arbalar 40 da olur 50 de. acaba aynı fiyat politikaları yurt dışında da böylemi merak ediyorum. ayrıca kim ne dersin bana göre bu arabalar 30 dan fazla etmez.bütün araçlarda fiyatlar arttı diyosunuz doğrudur ama hiç biri fiat kadar artmadı.

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

birde şunu ekleyeyim arabalara fiat mı bu kadar zam yapıyor zannediyorsunuz? fiyat 1000 tl zam yapıyor devlet bir o kadar da üzerine vergi koyuyor. zaten yakıt vergisinde dünyada 1 numarayız , birde araç vergisinde ilk 10 dayızdır kesin. bizim araçlar zaten 20-25.000 TL ki fiyatı. geri kalanı zibil gibi vergi. biz daha ççoookkk 5 kuruşluk araca 10 kuruş veririz.

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

Elma ile elmayı karsılastırın derim ve biraz dolaşın fiyatlar ucmus durumda. ben 2 hafta once opel, vw, seat, peugeot, ford ve fiatı gezdim. Donanım/fiyat performansı olarak 95hp dualogic+skydome+evo kitli evoda karar kıldım. Fiyat gercekten fazla ama diger araclara gore kıyaslayınca donanım/fiyat olarak bence anormal bir durum yok Evo fiyatında
    Bravo HGTurbo
    Kaan

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    44600 tl te cıvıc premıum alınabılırken 95 ps evo da 43000 tl ye cıkmıs...bıde skydome varsa 45000 aman allahım.45000 e yenı jetta alınabılıyor.44500 e skoda yetı alınabılıyor.45000 e yenı focus alınabılıyor. 45000 e dıesel yenı c4 alınabılıyor...fıtaın fıyat abartısını berbat buldum... hondada mayısta baktıgım cıvıce 1500 tl zam gelmıs... fıatta mayıstakı evo 3000 tl...
    en bos grande punto dızel 34000 olmus....
    49000 e juke dızel alınabılıyor .....evo yu fıat sanırım gözünde cok buyutuyor...yada 40000 verıp almaya cesaret edenlerde cok buyutuyor.
    Hocam evo dizel otomatik full 41,720(2011),jetta dizel otomatik comfortline 65.000,yeti ambition otomatik(dizel yok) 53.000,yeni focus style dizel (otomatik yok) 54,690.Evo bu parayı etmeyebilir ama kıyaslama doğru değil.

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam evo dizel otomatik full 41,720(2011),jetta dizel otomatik comfortline 65.000,yeti ambition otomatik(dizel yok) 53.000,yeni focus style dizel (otomatik yok) 54,690.Evo bu parayı etmeyebilir ama kıyaslama doğru değil.
    kıyaslama dızeller arasında ıse eger bakınız blue motıon dızel polo ya... yukarda yazdıgım kıyaslama aracları, tamamen fıyat endeksı u<erındendır. yakıt husususnda haklısınız . aslında benım konuyu , arac almıs arkadaslarım acaba bu fıyatlarla tekrar sans verılseydı aynı aracı alırlarmı olmalı? dur bı konu acayım...

Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıyaslama dızeller arasında ıse eger bakınız blue motıon dızel polo ya... yukarda yazdıgım kıyaslama aracları, tamamen fıyat endeksı u<erındendır. yakıt husususnda haklısınız . aslında benım konuyu , arac almıs arkadaslarım acaba bu fıyatlarla tekrar sans verılseydı aynı aracı alırlarmı olmalı? dur bı konu acayım...
    1.2 tdi 75 bg 5 ileri manuel bir aracı 1.3 95 bg 6 ileri triptronic bir araçla karşılaştırıyorsunuz bu sefer de polonun 1.4 ü yok ancak motor gücü olarak şu modelle kıyaslamanız lazım bana sorarsanız:

Polo 1.6 TDI 90 PS Tiptr. DSG Comfortline 45.800,00 TL ki donanım bakımından eksik evo ya göre ... klima manuel, sis farları bile yok ki viraj içini aydınlatanlar olsun, start&stop sistemi yok(işe yaramıyo demeyin kullanmasını bildikten sonra çok işe yarıyo ve fiyatı da arttırıyo doğal olarak), ASR, ESP yok, hillholder yok... bu araca 45.800 verilir mi sizce ?

bravo ya gelince 45.000 civarına t-jet benzinli (güzel bir motor da olsa eski teknoloji) dualogic ya da 1.6 multijet manuel alabiliyorsunuz... yani karşılaştırmalar aynı donanım ve benzer teknik özelliklerle yapılırsa sevinirim sırf fiat ı kötülemek için konu açılmasın bence hoş bir tartışma ortamı oluşsun ve benzer araçlarla kıyaslayarak yorum yapalım.

iyi akşamlar

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 tdi 75 bg 5 ileri manuel bir aracı 1.3 95 bg 6 ileri triptronic bir araçla karşılaştırıyorsunuz bu sefer de polonun 1.4 ü yok ancak motor gücü olarak şu modelle kıyaslamanız lazım bana sorarsanız:

Polo 1.6 TDI 90 PS Tiptr. DSG Comfortline 45.800,00 TL ki donanım bakımından eksik evo ya göre ... klima manuel, sis farları bile yok ki viraj içini aydınlatanlar olsun, start&stop sistemi yok(işe yaramıyo demeyin kullanmasını bildikten sonra çok işe yarıyo ve fiyatı da arttırıyo doğal olarak), ASR, ESP yok, hillholder yok... bu araca 45.800 verilir mi sizce ?

bravo ya gelince 45.000 civarına t-jet benzinli (güzel bir motor da olsa eski teknoloji) dualogic ya da 1.6 multijet manuel alabiliyorsunuz... yani karşılaştırmalar aynı donanım ve benzer teknik özelliklerle yapılırsa sevinirim sırf fiat ı kötülemek için konu açılmasın bence hoş bir tartışma ortamı oluşsun ve benzer araçlarla kıyaslayarak yorum yapalım.

iyi akşamlar
    şimdi bu boyle uzayıp gıtmesın dıye kısa kesecem. aracları kabaca kıyaslayın sadece 45000 tl punto evo ıcın fazla. 40000 tl lık evo 1.3 dızel dynamıc ıle polo blue motıon aynı fıyat. kasıt bu . aracı kotulemıyorum.
    bizim balıkesırın ovakoylerınden kız alırken taktıgın altının haddı hesabı yoktur. neden bılııyormusun baba zengın dıye. ama benım garıp ılcem balya dan 4 bılezıge rahat rahat olay bıter neden bılıyormusun....vw amcam ovakoyde kız babası fıat balyada 45000 e ayrıca 1.4 multıaır dynamıc plus alabılıyoruz ..... bravoda ben asalında konuyu benzer aracları kıyaslayarak acmadım fıyat endekslı actım... konuyu lutfen buraya surmeyın cunku benım konu acma amacıma ters dusuyor ve hatırlatırım son uc aracımın ıkısı fıat maksat kotuleme degıl.... uc metre kostek otuz bılezık takılacak bır kızda degıl evo... gercekte budur.

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

hocam wolkswagwn polo comfortline 1,6TDİ,otomatik,sis farı,otomatik klima ,çok fonksiyonlu deri direksiyon,16 inch jant,metalik siyah,park sensörü:50.715 TL!!!!(eylül 2011),
    4 ay önce niyeti bozup dizel otomatik polo almaya karar verdim, Ankara doğuş otoyu aradığımda en az 6ay beklemem gerektiği söylendi,bende vazgeçtim.Bu arabalar bu paraları etmez ama almaya kalkıncada bulunmuyor malesef, talep çok fazla.
    Ben arabayı aldığımda 35.000TL(tofaş indirimiyle) idi.Bu fiyatlar fazla yıl sonunumu beklesek diye düşünüyorduk, araç her ay zamlandı oldu 43.000.Dövizin yükselmesi çok zıplattı fiyatları ancak hala satıyor arabalar,satmayada devam edecek.Tabiki polo kalitesinde olmasada donanımına göre fiyatı uygun araç seçeneklerinden biridir evo.
    Sonuç olarak evoya 42 lira vermek ne kadar mantıklıysa, poloya 52 vermek o kadar mantıklıdır.
    Herkese kazasız yolculuklar
    Saygılar.

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Sizin yazdığınız rakamlarla hesaplarsak dediğiniz doğru çıkar.Ancak toplumda şöyle genel bir kanı vardır,bende bu işin uzmanı olduğum için zaten bişeyler söylemek istedim;mesela sigaraya zam gelir,bi çok insan düşünür ki,bu bakkal bu sigaraları aldığında atıyorum sigara 6 TL'idi,şimdi 7 TL oldu,adam havadan 1 TL fazla kazanıyor.Ama işin doğrusu öyle değildir,bu adam 6 TL ye sattığı sigarayı 5.50 den alıyor diyelim. 7 TL olunca da 6.50 den alacak olsun.Eğer ben bunları zamsız fiyattan vereyim derse,evet yine satarken 5.50 ye aldığı için kazancı olur,fakat yerine koyacağı malı 6.50 den alacağı için zarar burda ortaya çıkar.

Yani bayii,elinde 4 aydır duran aracın etiketi sürekli oynarken alış fiyatıyla arasındaki fark açılırken kazanır bu doğru, ancak iş elindekini sattıktan sonra, yeni alacağından düşük fiyata satmışsa, bu noktada bayii zarar eder. Bu hesapta bir yanlışlık olma ihtimali yok, dediğim gibi 7 yıldır akademik düzeyde uğraşıyorum bu işlerle. Daha ayrıntılı hesap analizleri için burada yerimiz yok,bu yüzden hesabın doğruluğuna güvenip güvenmemek tamamen size kalmış
    Konu SteinGP tarafından (10/09/2011 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin yazdığınız rakamlarla hesaplarsak dediğiniz doğru çıkar.Ancak toplumda şöyle genel bir kanı vardır,bende bu işin uzmanı olduğum için zaten bişeyler söylemek istedim;mesela sigaraya zam gelir,bi çok insan düşünür ki,bu bakkal bu sigaraları aldığında atıyorum sigara 6 TL'idi,şimdi 7 TL oldu,adam havadan 1 TL fazla kazanıyor.Ama işin doğrusu öyle değildir,bu adam 6 TL ye sattığı sigarayı 5.50 den alıyor diyelim. 7 TL olunca da 6.50 den alacak olsun.Eğer ben bunları zamsız fiyattan vereyim derse,evet yine satarken 5.50 ye aldığı için kazancı olur,fakat yerine koyacağı malı 6.50 den alacağı için zarar burda ortaya çıkar.

Yani bayii,elinde 4 aydır duran aracın etiketi sürekli oynarken alış fiyatıyla arasındaki fark açılırken kazanır bu doğru, ancak iş elindekini sattıktan sonra, yeni alacağından düşük fiyata satmışsa, bu noktada bayii zarar eder. Bu hesapta bir yanlışlık olma ihtimali yok, dediğim gibi 7 yıldır akademik düzeyde uğraşıyorum bu işlerle ve yakın zamanda uzman sıfatını kazanıcam inşallah.
    yeni aldıgı malı alıs fıyatından pahalıya sattıgı surece kar eder. eldekını de karlı sattı yenı gelenı de . unvanınıza saygım sonsuz ama eldekı mal daıma alıstan daha pahalıya musterı buldugu surece bunun adına zarar dıyemem ben. akademık durumda nasıl denır bılmem ama bence boyle.

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

bende burayı punto ruhuna sahip insanların dolastıgı bir site sanıyordum megerse yanılmsım neler varmıs burda neler

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende burayı punto ruhuna sahip insanların dolastıgı bir site sanıyordum megerse yanılmsım neler varmıs burda neler
    Yani diyorsunuz ki,
    Takım tutar gibi araba alın...
    Yedek parça,fiyat/performans,2. el satışı...Hepsi önemsiz ayrıntı...

Punto forumu,
    Bir nevi ''ya sev ya terket''
    Vay be...

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani diyorsunuz ki,
    Takım tutar gibi araba alın...
    Yedek parça,fiyat/performans,2. el satışı...Hepsi önemsiz ayrıntı...

Punto forumu,
    Bir nevi ''ya sev ya terket''
    Vay be...
    şimdi terk mi etmemiz gerekiyor. üye olduysak illa da cok sevecegiz diye bi önyargı var herhalde.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon