Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1.2 tdi 75 bg 5 ileri manuel bir aracı 1.3 95 bg 6 ileri triptronic bir araçla karşılaştırıyorsunuz bu sefer de polonun 1.4 ü yok ancak motor gücü olarak şu modelle kıyaslamanız lazım bana sorarsanız:

Polo 1.6 TDI 90 PS Tiptr. DSG Comfortline 45.800,00 TL ki donanım bakımından eksik evo ya göre ... klima manuel, sis farları bile yok ki viraj içini aydınlatanlar olsun, start&stop sistemi yok(işe yaramıyo demeyin kullanmasını bildikten sonra çok işe yarıyo ve fiyatı da arttırıyo doğal olarak), ASR, ESP yok, hillholder yok... bu araca 45.800 verilir mi sizce ?

bravo ya gelince 45.000 civarına t-jet benzinli (güzel bir motor da olsa eski teknoloji) dualogic ya da 1.6 multijet manuel alabiliyorsunuz... yani karşılaştırmalar aynı donanım ve benzer teknik özelliklerle yapılırsa sevinirim sırf fiat ı kötülemek için konu açılmasın bence hoş bir tartışma ortamı oluşsun ve benzer araçlarla kıyaslayarak yorum yapalım.

iyi akşamlar
şimdi bu boyle uzayıp gıtmesın dıye kısa kesecem. aracları kabaca kıyaslayın sadece 45000 tl punto evo ıcın fazla. 40000 tl lık evo 1.3 dızel dynamıc ıle polo blue motıon aynı fıyat. kasıt bu . aracı kotulemıyorum.
bizim balıkesırın ovakoylerınden kız alırken taktıgın altının haddı hesabı yoktur. neden bılııyormusun baba zengın dıye. ama benım garıp ılcem balya dan 4 bılezıge rahat rahat olay bıter neden bılıyormusun....vw amcam ovakoyde kız babası fıat balyada 45000 e ayrıca 1.4 multıaır dynamıc plus alabılıyoruz ..... bravoda ben asalında konuyu benzer aracları kıyaslayarak acmadım fıyat endekslı actım... konuyu lutfen buraya surmeyın cunku benım konu acma amacıma ters dusuyor ve hatırlatırım son uc aracımın ıkısı fıat maksat kotuleme degıl.... uc metre kostek otuz bılezık takılacak bır kızda degıl evo... gercekte budur.