B segmenti gerçekten çok fırladı ama otomobil firmalarınada pek bişy diyemiyorum euro 2 den 2,5 oldu %20-25 gibi bi artış var bunu mecburen yansıtıcak yerli malı deilki olan yine bize olur allhtan arabam war![]()
B segmenti araçların fiyatları çok fazla abartıldı.
B segmenti gerçekten çok fırladı ama otomobil firmalarınada pek bişy diyemiyorum euro 2 den 2,5 oldu %20-25 gibi bi artış var bunu mecburen yansıtıcak yerli malı deilki olan yine bize olur allhtan arabam war![]()
Geçen nissana gittim juke 1.5dci tekna dizel 48600 tl dediler test sürüşüne çıktık araç fena değil donanımı esp li olması ile birlikte arka park sensörünü hediye ederim dedi sunroof yok yağmur sensörü yok benim 2011 evo yu da 28600 tl ye saydılar anlaşamadık % 80 ine kredi kullandırsanız alırım dedim şimdi beklemedeyim eşimlede konuştuk kendisi arabadan pek anlamaz benim tecrübemden ve söylediklerimden yola çıkarak şöyle bir şey söyledi; evo dan bir sıkıntımız yok donanımı juke dan daha iyi e o zaman neden evo yu verip juke alıcaz bu şartlarda kalsın dedi. bende onunla hem fikirim...
Aracınızın ikinci eline takasta bugünki fiyatının 10.000 tl altını teklif etmişler. Firmalarda galeri oldu nede olsa 2.elden de kazanmalıBu şartlarda yazık olur bencede değişim gereksiz. Üstelik nissan da parça fiyatları,bakım bedeli,kasko bedeli,ikinci elde zayıf satış,servis...vs düşünüldüğünde takas olmadan satış yüzdeleri bile düşük...
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
ben geçen aralıkta anlaştım 29500'e aldıktan sonra bu fiyatlar evo için çok uçuk geliyor, hayatta vermem
araç eder fiyatına gelmiş, aynı segmennteki diğer arabalardan daha dolu daha iyi fiyatta normal.
c segmennteki diğer araçların fiyatına yaklaşmış diyenler için de aynı donanımı ekleyince fiyat farkının fazlaca açıldığını göreceksiniz. zaten boş c almaktansa dolu b almayı her zaman tercih ederim.
fiyat artışları sadece evo'ya özgü değil, kurdaki, artışa paralel olarak bütün markalarda yüksek fiyat artışları var maalesef.
ben arcımı 2009 aralık ayında 19,400'e almıştım.(engelli aracı olarak)
şimdi aynı aracı 25,000-26,000'e zor alırım herhalde, bu kadar para etmez bence.
b segmenti c sedanları solladı galiba fiyat uçmuş resmen
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Ford Fiesta – Güncel Fiyat Listesi
fiesta'nın da fiyatları uçmuş.33,205 den başlıyor.
burda nerden bakmak istersek orası haklı..... şu bir gerçek b segmentindeki bir aracı c segmentindeki bir araç fiyatına alınıyorsa düşünmek lazım, ama kişilerin tercihidir onada saygı duymak lazım.
şahsen b segmentindeki bir araca o kadar para vereceğime c segmentinde bir araç düşünürdüm ama şu an 2 . el temiz beyaz evo dynamıc bulursam gp değiştirmeyi düşünüyorum buda benim tercihim.
herkes bir düşünse hayat ne kadar çekilmez olurdu......![]()
hakkaten çılgınlık ya ya dayak yemediler ya sayı yamayı bilmiyolar..45bin ne demek bi evo için yuh!!
45binde 2.el 2010-2011 dizel golf,leon yada c5 alınır bee..anlamak mümkün değil bu fiyatları..
fiestanın full ü 42.500 lira civarı ayrıcaoda şaka gibi...
devir ekonomi devri, kompakt araçlar ş.içi için en ideal araçlar. aracı sadece kısa mesafelerede kullanacaksak neden 2,0 benzinli veya büyük hacimli 4*4 alalımki.
tabi parasal problemi olmayan ve zevkine düşkün kimler için durum farklı.
artık en çok B segmenti araç satıyor, çünkü EKONOMİK.
Geçen aralık ayında evo dynamıc multijet hediye assist kit li 400 TL olan modeli 31000 TL anlaşmıştım, ödemeler yüzünden vazgeçtim, sonra pişman oldum kendimi zorlasaymışım şimdi internet liste fiyatı 38.800 assist kit hariç .... şu an bu parayı vermem mümkün diil hem madden hem mantıken 35-40 bin makasında temiz 2. el 2010-2011 c segmenti araçlar var full donanımlı focus titanyum örneğin
g.punto ve evo dış boyut olarak c sınıfı hathcbaklar e göre biraz küçük olsa da iç mekan genişliği olarak c sıbıfı hathcbaklerle arasında pek fark yok gibi.Onun için bence i c sınıfı hathcbak araç almaktansa c sınıfı iç mekan genişiğine en yakın olan punto evo tercih edip ekonomi yapmak daha mantıklı.
Sorun evo'nun kötü yada bu paraları haketmeyen bir araç olmasından kaynaklanmıyor. Sorun geçen sene Ekim-Kasım-Aralık aylarında evo'yu çok ucuza sattıklarından kaynaklanıyor. 27000TL ye evo satan bayiler oldu. Hal böyle olunca araç normal fiyatı olan 35000 TL lere gelince tepki çekti.
Evoyu benim gibi ilk yılında alanlar zaten 30.000TL nin üstünde para ödedi. Polo 40000TL ediyorsa evo'nun ortalama fiyatının 35000TL olması normal. Beğenmeyen almasın zorla satmıyorlar.
Fiyatların yüksek olmasını ben açıkçası destekliyorum. Hem her köşebaşında evo görmeyiz ayağa düşmez, hemde ikinci el de prim yapar.
VW GOLF 1,4 TSI 122 ps başka birşey istemem o fiyatı fiata vermektense...
Ona da zam yakındır merak etme
Fiat Türkiye, dediğim gibi 2010 nun sonlarında fiyatları çok aşağı çekti. Gel görki Punto İtalya da üretilen bir araç döviz kur'u nedeniyle mecburen zam yaptılar.
İyi oldu fiat'a. Bize zamanında 30.000TL lere sattılar arabaları sonra çektiler 27-28.000 TL lere. İkinci eli öldürdüler. Şimdi birazda fiat düşünsün.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri