arkadaşım cok cok gecmıs olsun Allah beterınden esırgesın kaza yaptıgın yolu bılıyorum temmuz ayının basında fethıyedeydım bekırın yanında gıdıp gelırken yolların cok temız oldugunu cok sakın oldugunu gorup sasırmıstım ama kaza gelıyorum demez yasanmıs Rabbım bırdaha yasatmsın ınsallah buyuk gecmıs olsun.
sağolun arkadaşlar, yine punto alırmısın deseler düşünmem alırım, kazadan sonra birkaç farklı araç kullandım, inanın puntonun yerini tutamadılar, yol tutuşu konforu bir başka puntolarımızın, şu bagaj sorunu olmasa... bu arada kasko bedeli 24000 tl poliçede, 1,3 75 bg 2008 için şu an kasko bedeli 25300 e yükselmiş,acenteye baktırdım, poliçedeki bedelin tamamı bana ödenir mi acaba, kasko şirketim dubai group sigorta, aracı pert olmuş bu süreci yaşayan yada bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? Benim araştırmam kasko aracı satışa çıkarıp,(sondaj süreci) istersen aracını sana bırakıyor tamir ettirip biniyorsun, yada araç satılana kadar sana ödeme yapmıyor ve burası önemli kasko poliçende yazan tutarı değil piyasayı araştırıp aynı km de modelde yaş ta bir kaç fiyat alıp sana ortalamasını ödüyormuş, nedir bu işin türkçesi, sigorta şirketi bayramdan önceki son iş gününde arefe günüydü sanırım araç için pert kararı verilmiş sistemde bunu gördüm, kaskonun bana ödemesi öyle aylarca sürermi acaba, birde kazada karşı taraf suçlu olduğundan kasko karşı tarafın sigortasından pert bedelini tazmin edeceğini göz önünde bulundurduğumuzda süreç uzar mı? Benim düşüncem kasko beni mağdur etmeden kriterleri neyse bana ödemeyi yapar ondan sonra karşı tarafın sigortası ile hesaplaşır (bunun bir adı vardı unuttum)... bilgilerinizi paylaşır mısınız?
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Çok geçmiş olsun .. Emniyet kemeri hayat kurtarıor gercekten . Ancak yaşamış olduğunuz bu kazada da görüldüğü gibi arka koltukta oturanların da kesinlikle emniyet kemeri takmaları gerektiği ve çocukların bebek koltugunda oturturmaları..Çok geçmiş olsun Allah sizi ailenize , ailenizi size bağışlamış..Tekrarını hiçbir arkadaşımızın yaşamaması dileğiyle..
Saygılar.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
allah daha beterınden korusun cana gelecegıne mala gelsın....
çok geçmiş olsun Allah ım daha beterlerinden saklasın.
Ümit abicim tekrar tekrar geçmiş olsun sizde birşey olmaması gerçekten çok iyi Aracı görünce inan içim cız ettin Allah beterinden saklasın...
Sayın Ümit,büyük geçmiş olsun.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
çok geçmiş olsun...
Büyük geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
büyük geçmiş olsun kardeşim.
Büyük geçmiş olsun sanırım aracınızda çocuk koltuğu yoktu allah korusun eşiniz tutmasaymış daha kötüsü de olabilirmiş (eğer yoksa) en yakın zamanda bir oto koltuğu almanızı tavsiye ve rica ediyorum herşeyden önce çocuklarımızın sağlığı gelir bizim hatalarımızdan yada ihmalkarlıklarımızdan onlar zarar görmemeli tekrar geçmiş olsun.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Öncelikle çok geçmiş olsun...Bende geçen hafta kaza geçirmiş biri olarak derdinizi anlıyorum...Aynı süreçteyiz hemen hemen...Aracınız kaskonuz tarafından perte ayrıldıysa bir kaç fiat bayiinde sizin aracınızın piyasasını araştıracaktır...poliçede 24bin yazıyorsa ve şu aralar piyasası 25 bin civarında ise 24-25 arası bi rakam ödenecektir size...aracınızın piyasası araştırılırken modeline (2008 multijet dynamic 75hp) ve eşdeğer km lerde benzerlerine bakıyorlar...
tatil dönüşü ümitle görüşmüştüm, haberim vardı ama konu açmak uygun olurmu bilemedim,fotolar durumun ciddiyetini gösteriyor, tekrardan geçmiş olsun.
teşekkürler arkadaşlar, canımızın sağolması en büyük tesellimiz, canı malı veren Allahıma binlerce şükür hayattayız hayat devam ediyor bir mal gider diğeri gelir ama bir uzvumuz kopsaydı zarar görseydi ne yapardık, Allah ailemi ve canımı bana bağışladı çok şükür,
evet akif sen noa city hotelde tatiline başladığında ben azraillle boğuşuyordum ne acayip değil mi dünya, kadere bak...
Emre sana da büyük geçmiş olsun sizin bir şeyiniz yok inşallah, aracın pert mi? Bilgilerin için teşekkürrler inşallah dediğin gibi iyi rakam öderler yoksa bir darbe daha yiyeceğiz felekten... bu arada sokakta gördüğüm her puntoya bakıp bakıp puntişimi özlüyorum punto aşkı bu olsa gerek, başka araç pert olsa bu kadar koymazdı bana...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
çok şükür ki canınız sağ inşallah daha çok içinize sinen bir aracınız olur. Allah bir daha böyle üzücü bir olay yaşatmasın insallah size de hiç kimseyede.
Yer imleri