Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 34 EM 7902 Ümit Güvenç Fethiye'de Kaza yapmış

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

Alıntı ümit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,kazadan sonra memleketime gittim kafamızın dağılması için, konuyu yeni gördüm,konu açmaya da elim varmadı doğrusu,bekir sağol konu açtığın için, gp coşkun, ümit güvenç diye üyemiz yok demiş evet soyisim gövenç olduğundan görünmüyor sanırım,... kazaya gelince ölüdenizde tatilimizi bitirip burdur uşak kütahya istikametinden istanbul a dönmek istiyorduk, kısmet olmadı, fethiye antalya yoluna yeni çıkmıştım ki karşıdan gelen ford transit in benim gidiş şeridime göre sağımdaki emniyet şeridimden geldiğini gördüm, double yol çalışmaları vardı, yol aniden 2 şerit gidiş gelişe düştü,benim gidişim karşı tarafın gelişi, emniyet şeridim benim gidiş şeridim yapılmış, kazanın olduğu bölgede hiçbir işaret ve levha huni vs. aklınıza ne geliyorsa, ne yavaşla işareti, ne hızını azalt yada çalışma var gibi uyarı levhalarının hiç biri yoktu, sağolsun müteahhit ve karayolları çalışanları gerek görmemişler, Allah a emanetsiniz yani, o anda double şeritte idim, diğer araç gidiş geliş kısımda ve benim emniyet şeridimde üzerime doğru geliyordu ben yavaşlayıp emniyet şeridime girdim o panikleyip hakimiyeti kaybetti gidiş geliş in hala devam ettiğini sanmış işaretleme olmadığından, farlarıma kilitlenmiş yolu fark edememiş, sağlı sollu slalom yapmaya başladı, zaten birkaç saniye içinde olay gerçekleşti, aracını kaydırıp sol arka kısmıyla bana kafadan vuracaktı ki son hamle ile sağa kırdım, solumdan bana girdi, kemerlerimiz hayatımızı kurtardı eşim arkada kemer takmamıştı çarpmanın etkisiyle kafasını koltuk başlığının demirine çarparak kaşı kafasına kadar açıldı, ufaklığı eşim tutmasa camdan fırlayacaktı belki, bizlerde ufak tefek yaralanmalar oluştu, airbag lerin gazı idi sanırım kollarımızı yakan, diğer araçta kol kırılmaları vs var, suç tamamiyle önce müteahhit ve karayollarının sonra tabiki karşı tarafın, şoförü 18 yaşında fethiye esenköy ün yerlisi bir arkadaştı, o yolları herkesten daha iyi bilen tecrübeli birisi ama dedim ya işaretleme yapılmadığından kaza kaçınılmaz oldu, bizden önce ölümle sonuçlanan kazalarda olmuş, bizim araçlar daha yeni kaldırılmışti ki aynı yerde yine bir kaza ucuz atlatıldı, devamında polis jandarma kasko ve yetkili servis süreçler derken kaderimize yazılan bir musibeti yada uyarıyı yaşamış olduk, hepimiz iyiyiz araçlar pet canımız sağolsun, tekrar teşekkürler arkadaşlar, herşeyden sakındığım masraflar ettiğim puntomun gözlerimin önünde pert oluşu bana çok koydu, daha 2 ay ertelenmiş bakım borcu duruyor, ooff off... artık grande puntom pert...
    arkadaşım cok cok gecmıs olsun Allah beterınden esırgesın kaza yaptıgın yolu bılıyorum temmuz ayının basında fethıyedeydım bekırın yanında gıdıp gelırken yolların cok temız oldugunu cok sakın oldugunu gorup sasırmıstım ama kaza gelıyorum demez yasanmıs Rabbım bırdaha yasatmsın ınsallah buyuk gecmıs olsun.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

sağolun arkadaşlar, yine punto alırmısın deseler düşünmem alırım, kazadan sonra birkaç farklı araç kullandım, inanın puntonun yerini tutamadılar, yol tutuşu konforu bir başka puntolarımızın, şu bagaj sorunu olmasa... bu arada kasko bedeli 24000 tl poliçede, 1,3 75 bg 2008 için şu an kasko bedeli 25300 e yükselmiş,acenteye baktırdım, poliçedeki bedelin tamamı bana ödenir mi acaba, kasko şirketim dubai group sigorta, aracı pert olmuş bu süreci yaşayan yada bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? Benim araştırmam kasko aracı satışa çıkarıp,(sondaj süreci) istersen aracını sana bırakıyor tamir ettirip biniyorsun, yada araç satılana kadar sana ödeme yapmıyor ve burası önemli kasko poliçende yazan tutarı değil piyasayı araştırıp aynı km de modelde yaş ta bir kaç fiyat alıp sana ortalamasını ödüyormuş, nedir bu işin türkçesi, sigorta şirketi bayramdan önceki son iş gününde arefe günüydü sanırım araç için pert kararı verilmiş sistemde bunu gördüm, kaskonun bana ödemesi öyle aylarca sürermi acaba, birde kazada karşı taraf suçlu olduğundan kasko karşı tarafın sigortasından pert bedelini tazmin edeceğini göz önünde bulundurduğumuzda süreç uzar mı? Benim düşüncem kasko beni mağdur etmeden kriterleri neyse bana ödemeyi yapar ondan sonra karşı tarafın sigortası ile hesaplaşır (bunun bir adı vardı unuttum)... bilgilerinizi paylaşır mısınız?
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

TOLGA TACALOGLU
    Ulş.Er silentscream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Plaka
    FJ 7600
    Edilen teşekkür: 187

Çok geçmiş olsun .. Emniyet kemeri hayat kurtarıor gercekten . Ancak yaşamış olduğunuz bu kazada da görüldüğü gibi arka koltukta oturanların da kesinlikle emniyet kemeri takmaları gerektiği ve çocukların bebek koltugunda oturturmaları..Çok geçmiş olsun Allah sizi ailenize , ailenizi size bağışlamış..Tekrarını hiçbir arkadaşımızın yaşamaması dileğiyle..

Saygılar.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bulent ozdemir
    safety car evoefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06 EPP 95
    Edilen teşekkür: 371

allah daha beterınden korusun cana gelecegıne mala gelsın....

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

çok geçmiş olsun Allah ım daha beterlerinden saklasın.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Bekir Şahin
    Backer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 147

Ümit abicim tekrar tekrar geçmiş olsun sizde birşey olmaması gerçekten çok iyi Aracı görünce inan içim cız ettin Allah beterinden saklasın...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

Sayın Ümit,büyük geçmiş olsun.
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

çok geçmiş olsun...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ONUR ACARARICAN
    onurciko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 ENS 97
    Edilen teşekkür: 199

Büyük geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin
    2002 ALBEA
    2011 BRAVO T-JET
    2008 GP T-JET
    2011 ALFA ROMEO MİTO QV

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı ümit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,kazadan sonra memleketime gittim kafamızın dağılması için, konuyu yeni gördüm,konu açmaya da elim varmadı doğrusu,bekir sağol konu açtığın için, gp coşkun, ümit güvenç diye üyemiz yok demiş evet soyisim gövenç olduğundan görünmüyor sanırım,... kazaya gelince ölüdenizde tatilimizi bitirip burdur uşak kütahya istikametinden istanbul a dönmek istiyorduk, kısmet olmadı, fethiye antalya yoluna yeni çıkmıştım ki karşıdan gelen ford transit in benim gidiş şeridime göre sağımdaki emniyet şeridimden geldiğini gördüm, double yol çalışmaları vardı, yol aniden 2 şerit gidiş gelişe düştü,benim gidişim karşı tarafın gelişi, emniyet şeridim benim gidiş şeridim yapılmış, kazanın olduğu bölgede hiçbir işaret ve levha huni vs. aklınıza ne geliyorsa, ne yavaşla işareti, ne hızını azalt yada çalışma var gibi uyarı levhalarının hiç biri yoktu, sağolsun müteahhit ve karayolları çalışanları gerek görmemişler, Allah a emanetsiniz yani, o anda double şeritte idim, diğer araç gidiş geliş kısımda ve benim emniyet şeridimde üzerime doğru geliyordu ben yavaşlayıp emniyet şeridime girdim o panikleyip hakimiyeti kaybetti gidiş geliş in hala devam ettiğini sanmış işaretleme olmadığından, farlarıma kilitlenmiş yolu fark edememiş, sağlı sollu slalom yapmaya başladı, zaten birkaç saniye içinde olay gerçekleşti, aracını kaydırıp sol arka kısmıyla bana kafadan vuracaktı ki son hamle ile sağa kırdım, solumdan bana girdi, kemerlerimiz hayatımızı kurtardı eşim arkada kemer takmamıştı çarpmanın etkisiyle kafasını koltuk başlığının demirine çarparak kaşı kafasına kadar açıldı, ufaklığı eşim tutmasa camdan fırlayacaktı belki, bizlerde ufak tefek yaralanmalar oluştu, airbag lerin gazı idi sanırım kollarımızı yakan, diğer araçta kol kırılmaları vs var, suç tamamiyle önce müteahhit ve karayollarının sonra tabiki karşı tarafın, şoförü 18 yaşında fethiye esenköy ün yerlisi bir arkadaştı, o yolları herkesten daha iyi bilen tecrübeli birisi ama dedim ya işaretleme yapılmadığından kaza kaçınılmaz oldu, bizden önce ölümle sonuçlanan kazalarda olmuş, bizim araçlar daha yeni kaldırılmışti ki aynı yerde yine bir kaza ucuz atlatıldı, devamında polis jandarma kasko ve yetkili servis süreçler derken kaderimize yazılan bir musibeti yada uyarıyı yaşamış olduk, hepimiz iyiyiz araçlar pet canımız sağolsun, tekrar teşekkürler arkadaşlar, herşeyden sakındığım masraflar ettiğim puntomun gözlerimin önünde pert oluşu bana çok koydu, daha 2 ay ertelenmiş bakım borcu duruyor, ooff off... artık grande puntom pert...
    Bununla geçmiş olsun.bol bol sadaka verin

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sercan YILMAZ
    kitanotr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Edilen teşekkür: 51

Çok geçmiş olsun...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

çok geçmiş olsun

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ERSOY BAYDEMİR
    MRFEE mrfee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 100

büyük geçmiş olsun kardeşim.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ismail DEMİRCİ
    Bravo07 style07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 ACY 50
    Edilen teşekkür: 188

Büyük geçmiş olsun sanırım aracınızda çocuk koltuğu yoktu allah korusun eşiniz tutmasaymış daha kötüsü de olabilirmiş (eğer yoksa) en yakın zamanda bir oto koltuğu almanızı tavsiye ve rica ediyorum herşeyden önce çocuklarımızın sağlığı gelir bizim hatalarımızdan yada ihmalkarlıklarımızdan onlar zarar görmemeli tekrar geçmiş olsun.
    SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre B.
    cute.poison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 39

Öncelikle çok geçmiş olsun...Bende geçen hafta kaza geçirmiş biri olarak derdinizi anlıyorum...Aynı süreçteyiz hemen hemen...Aracınız kaskonuz tarafından perte ayrıldıysa bir kaç fiat bayiinde sizin aracınızın piyasasını araştıracaktır...poliçede 24bin yazıyorsa ve şu aralar piyasası 25 bin civarında ise 24-25 arası bi rakam ödenecektir size...aracınızın piyasası araştırılırken modeline (2008 multijet dynamic 75hp) ve eşdeğer km lerde benzerlerine bakıyorlar...

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKİF CEYLANER
    #radyasyon alanı# macsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 284

tatil dönüşü ümitle görüşmüştüm, haberim vardı ama konu açmak uygun olurmu bilemedim,fotolar durumun ciddiyetini gösteriyor, tekrardan geçmiş olsun.

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

teşekkürler arkadaşlar, canımızın sağolması en büyük tesellimiz, canı malı veren Allahıma binlerce şükür hayattayız hayat devam ediyor bir mal gider diğeri gelir ama bir uzvumuz kopsaydı zarar görseydi ne yapardık, Allah ailemi ve canımı bana bağışladı çok şükür,

evet akif sen noa city hotelde tatiline başladığında ben azraillle boğuşuyordum ne acayip değil mi dünya, kadere bak...

Emre sana da büyük geçmiş olsun sizin bir şeyiniz yok inşallah, aracın pert mi? Bilgilerin için teşekkürrler inşallah dediğin gibi iyi rakam öderler yoksa bir darbe daha yiyeceğiz felekten... bu arada sokakta gördüğüm her puntoya bakıp bakıp puntişimi özlüyorum punto aşkı bu olsa gerek, başka araç pert olsa bu kadar koymazdı bana...
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

33. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

çok şükür ki canınız sağ inşallah daha çok içinize sinen bir aracınız olur. Allah bir daha böyle üzücü bir olay yaşatmasın insallah size de hiç kimseyede.

35. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Geçmiş olsun.. Bence de bol sadaka verin.. Bir gp gider diğeri gelir.. Size ya da ailenize en ufak kalıcı bir şey olmamış ya önemli olan o..

37. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Şükrü EYİGÜNLÜ
    efe mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 22

Büyük geçmiş olsunn.

39. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon