ümit Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,kazadan sonra memleketime gittim kafamızın dağılması için, konuyu yeni gördüm,konu açmaya da elim varmadı doğrusu,bekir sağol konu açtığın için, gp coşkun, ümit güvenç diye üyemiz yok demiş evet soyisim gövenç olduğundan görünmüyor sanırım,... kazaya gelince ölüdenizde tatilimizi bitirip burdur uşak kütahya istikametinden istanbul a dönmek istiyorduk, kısmet olmadı, fethiye antalya yoluna yeni çıkmıştım ki karşıdan gelen ford transit in benim gidiş şeridime göre sağımdaki emniyet şeridimden geldiğini gördüm, double yol çalışmaları vardı, yol aniden 2 şerit gidiş gelişe düştü,benim gidişim karşı tarafın gelişi, emniyet şeridim benim gidiş şeridim yapılmış, kazanın olduğu bölgede hiçbir işaret ve levha huni vs. aklınıza ne geliyorsa, ne yavaşla işareti, ne hızını azalt yada çalışma var gibi uyarı levhalarının hiç biri yoktu, sağolsun müteahhit ve karayolları çalışanları gerek görmemişler, Allah a emanetsiniz yani, o anda double şeritte idim, diğer araç gidiş geliş kısımda ve benim emniyet şeridimde üzerime doğru geliyordu ben yavaşlayıp emniyet şeridime girdim o panikleyip hakimiyeti kaybetti gidiş geliş in hala devam ettiğini sanmış işaretleme olmadığından, farlarıma kilitlenmiş yolu fark edememiş, sağlı sollu slalom yapmaya başladı, zaten birkaç saniye içinde olay gerçekleşti, aracını kaydırıp sol arka kısmıyla bana kafadan vuracaktı ki son hamle ile sağa kırdım, solumdan bana girdi, kemerlerimiz hayatımızı kurtardı eşim arkada kemer takmamıştı çarpmanın etkisiyle kafasını koltuk başlığının demirine çarparak kaşı kafasına kadar açıldı, ufaklığı eşim tutmasa camdan fırlayacaktı belki, bizlerde ufak tefek yaralanmalar oluştu, airbag lerin gazı idi sanırım kollarımızı yakan, diğer araçta kol kırılmaları vs var, suç tamamiyle önce müteahhit ve karayollarının sonra tabiki karşı tarafın, şoförü 18 yaşında fethiye esenköy ün yerlisi bir arkadaştı, o yolları herkesten daha iyi bilen tecrübeli birisi ama dedim ya işaretleme yapılmadığından kaza kaçınılmaz oldu, bizden önce ölümle sonuçlanan kazalarda olmuş, bizim araçlar daha yeni kaldırılmışti ki aynı yerde yine bir kaza ucuz atlatıldı, devamında polis jandarma kasko ve yetkili servis süreçler derken kaderimize yazılan bir musibeti yada uyarıyı yaşamış olduk, hepimiz iyiyiz araçlar pet canımız sağolsun, tekrar teşekkürler arkadaşlar, herşeyden sakındığım masraflar ettiğim puntomun gözlerimin önünde pert oluşu bana çok koydu, daha 2 ay ertelenmiş bakım borcu duruyor, ooff off... artık grande puntom pert...
Yer imleri