sağolun arkadaşlar, yine punto alırmısın deseler düşünmem alırım, kazadan sonra birkaç farklı araç kullandım, inanın puntonun yerini tutamadılar, yol tutuşu konforu bir başka puntolarımızın, şu bagaj sorunu olmasa... bu arada kasko bedeli 24000 tl poliçede, 1,3 75 bg 2008 için şu an kasko bedeli 25300 e yükselmiş,acenteye baktırdım, poliçedeki bedelin tamamı bana ödenir mi acaba, kasko şirketim dubai group sigorta, aracı pert olmuş bu süreci yaşayan yada bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? Benim araştırmam kasko aracı satışa çıkarıp,(sondaj süreci) istersen aracını sana bırakıyor tamir ettirip biniyorsun, yada araç satılana kadar sana ödeme yapmıyor ve burası önemli kasko poliçende yazan tutarı değil piyasayı araştırıp aynı km de modelde yaş ta bir kaç fiyat alıp sana ortalamasını ödüyormuş, nedir bu işin türkçesi, sigorta şirketi bayramdan önceki son iş gününde arefe günüydü sanırım araç için pert kararı verilmiş sistemde bunu gördüm, kaskonun bana ödemesi öyle aylarca sürermi acaba, birde kazada karşı taraf suçlu olduğundan kasko karşı tarafın sigortasından pert bedelini tazmin edeceğini göz önünde bulundurduğumuzda süreç uzar mı? Benim düşüncem kasko beni mağdur etmeden kriterleri neyse bana ödemeyi yapar ondan sonra karşı tarafın sigortası ile hesaplaşır (bunun bir adı vardı unuttum)... bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Yer imleri