Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok maviş.
bunlar searcandrescue dostumuzun hediyesi.
çok ısrar etmemize rağmen sağolsun bunlar benden diyerek hepimize abilik yaptı.
bir dahaki sefere de bizler yaptıracağız.
Burada yaptırmakla ilgil sorun var yalnız. Biz de çok düşündük o işi. Search'ün mesleği gereği bu işlere ayıracak zamanı olmuyor. Misal son gönderdiği parti için uykusuz bi gecenin sabahında uyumak yerine gidip etiketlerin başında durmuştu. Yalnız siz yeptırırsanız aynı kaliteyi sağlayamazsınız diyor. Yapıştırıcısı özel bir yapıştırıcıymış Yağmurdan silecekten falan etkilenmemesi için. Burada yaptırdıklarımız o kadar sağlıklı olmaz anlayacağınız. Her ne kadar search kabul etmesede bir sonraki parti için ona kasadan bir miktar para göndertmeyi düşünüyoruz. Bu işe zaman olarak fedakarlık yapması zaten yeterince bizi mahçup ediyorken birde cebinden para vermesi bizi iyice zor duruma sokuyor. Search sıkılıp da kendi isteğiyle etiket işini devretmedikçe toplu olarak bir iki kez daha etket yaptırabiliriz diye düşünüyorum.
gökhana katılıyorum.
bundan sonra yaptıracağımız stickerlerin masraflarını kasadan karşılamalıyız.

search hem abiliğini hem de gp kardeşliğini gösterdi.
sıra bizlerde...
güzel bir düşüncede bence bu konuda ona daha fazla yüklenmek olmaz
bize folyonun numarası ve adını verir bizde burda aynısını yada muadilini bulup yaptırırız
siz merak etmeyin ben bu sticker olayında diger sitede gündeme getirmistim ben yaparım diye ama sonra malum site degisikligi ve benim islerimden dolayı fazlaca ilgilenemdim
ama dedigim gibi ben bu işi istenen hangi kaliteyse o kalitede yaptırırım
neyse daha fazla uzatmiim çok sağol searchandrescue8O