Nerde bu dosya bana yollarmısın volkancoban@hotmail.com
Barış çizdirmene gerek yok dosya zaten forumda var onu götürceksin sadece basıcaklar 1-2 ytl tutar
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Nerde bu dosya bana yollarmısın volkancoban@hotmail.com
Malesef dosya serverdan ve rapidden silinmiş
Ne Mutlu Türküm Diyene!
basılabilir versiyon linki. Tekrar koydum nete. Rengini söylüyorsunuz reklamcı çıkarıyor.
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere Ankara buluşmasına gelmiştim. Fakat yoğun kalabalık ve ürün eksikliğinden ötürü site ile ilgili sadece antene taktığımız bayrak ve reklam kartlarından alabildim.
Adana bölgemde en azından kendi aracımla ve diğer üye arkadaşlarımla reklam yapma isteğim olduğundan elinde olan arkadaşlardan sticker in bir resmini veya örneğini, hatta mümkünse bir tane sticker i da adresime göndermelerini rica ediyorum.
Bir tanede bana lütfen![]()
ben forumun gırısındekı logoyu cekıp reklamcıda cızdırdım yapıstırdım ama bıraz farklı oldu bır tanede ben alabılırmıyım![]()
Konu TEZEL PUNTO 45 tarafından (26/05/2007 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
yapıştırma olmaz. herkes kendi aracına yapıştıracak sadece. haddimizi aşmayalım.
kesiNLIkLE sitenın tanınması için stıcker gerekıo! arkadaŞlar! bırLIkte bi çözum buLALım!
forumu biraz araştıralım. Bu konu var. Konuları birleştiriyorum.
https://forum.grandepuntotr.com/show...?t=2433&page=6
Bu arada arkadaslar sticxkerlar aynı yerden olsun lütfen.Abi bi atma olmadı ya süper yani![]()
izmirli arkadaşlar için elimde 15 20 adet sticker var stickerı olmayan izmirliler özelden mesaj atabilirler...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
abi ya hep bu hizmetler ankara istanbul izmiremi erzurumda bulunan bu kardeşinizede gönderin bi tane sticker yaa ayrıca neden burada da bi buluşma yapmıyosunuz görülecek gezilecek burada çok yer var 400.000 nüfusluk erzurumda 170 tane punto var ayrıca
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ankaradaki akadaşlar. Search le konuşup yaptırdığı yerle bi konuşsanız. Sitede para olacaktı. hemen yaptıralım.
ewet katılıyorum abı sagolsun search abı cok saglam yaptırmıs bı sene de basına hıc bısı gelmedı
beyler 100 adetini 95 ytl ye yapayım aynı kalitede folyoya ayrıca cizime para vermeyelim oklenirse ozzy benimle irtibata geç
FEmoli; Ercan Abiyle bi bağlantıya geçip ayrıntıları al istersen. Folyo malzemesi çok kritik değil sanırım ama yapıştırıcı için özel bir reçine den bahsediyordu. Ortalama zaten o fiyatlara yaptırıyoduk. Fiyat ok'dir yani. Şu andaki sıkıntı sadece aynı kaliteyi tutturabileceğimiz yönündeki sıkıntıları aşmakta. Yapabilirim diyorsan hemen araştırmalara başlayalım. Benden çok fazla sticker isteyen oluyor.
bana güvenin abi bu malzemenin en kalitelisi oracal bu kalite de yapılacak bu önce ki malzemeyle aynı altındaki yapıştırma malzemesi recineli zaten aynı kalite bana acil haber veririseniz yada ozzyle görüşelim kaç adet isterse çıkarıyım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri