yaw bunu dısarıdan yapıstırcaz ama cabuk eskimezmi bu
Konu AMG tarafından (18/04/2007 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.
:ok: AMG:ok:
Elimde 6-7 tane kaldı![]()
sana adresimi vermiştim eğer duruyorsa banada gönderebilirmisin teşekkürler
benim arabamda grandepuntotr.com yapışkanı yoq bende istiyom yaaa nasıl alabilirim??
:bigdance2: :bigdance2: 8P
Emre bende de yok hala.. meletiyolar sanırım vermek için..prosedür herhalde şöyle; anahtarlık ve sticker istiyorum diye 40 farklı topicde 42 defa beyanat yaparsan, turu tamamladığında eve kargoyla geliyo herhalde :p
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Valla karaborsaya düştüğü için şu anda sıkıntılarımız var bu konuda.
En son ankara buluşmasında elimizde kalan tüm stickerlar dağıtıldı. Yenilerini yaptırma işlemi ile Ercan Abi ilgileniyordu oda bu aralar işleri nedeniyle siteye vakit ayıramıyor. Bu yüzden şuanda stickerımız yok.
Ama elbet yenisi basılacaktır ve stickersız tüm üyelere dağıtılacaktır. Biraz daha sabır diyorum..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bilmeyenler için, "searcandrescue" yaptırıyordu en son ancak 1 aydır forumda göremiyorum anlamış değilim..istanbulda yönetimden birilerinde elinde kalan varsa gönderir adresinize ancak kalmadı sanırım kimsede.
her neyse.. teşekkür ederiz İbrahim ve Emre bilgi için..
bende istiyorum..
forum içerisinde sticker dosyasının orjinaL haLi mevcut dosyayı kaydedip.. herhangi bir rekLamcıya kestirtebiLirsiniz. maLiyeti 1-2 miLyon biLe tutmaz.
dipnot oLarak iLeteyim dedim.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Searchandrescue ortalarda yok bu aralar işleri nedeniyle! Kendisine ulaşmaya çalışacağım. Gerekirse yaptırdığı yerde yeniden bastırır dağıtımını yaparız... Biraz sabır:ok:
Kaan Eroğlu sen izmirdesin buluşmaya gelirsen sana bitane bulabiliriz![]()
Konu Linos tarafından (29/04/2007 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Bende de kalmadı hiç. Özelden isteyen bi çok arkadaşa yolladım sonra da İst. buluşmasında bitti hepsi. Burda bi iki yere sordum ama kalitelerine güvenemedim. Yapışkanı özel demişti ercan abi. Buluşmada hatalı basılan bi sticker ı arabamın lastiğine yapıştırmıştı Vadi (Bildiğiniz lastiğin yanağına) 3 kere basınçlı suyla yıkadım hala duruyo yarısı lastikte. Çok sağlam yapıştırıcısı. Ercan Abinin yaptırdığı yere bi posta daha yaptıralım. Arkadaşlar Ercan Abiye bi ulaşın. Ankara Tayfası ? Haberleşelim.,
Mevzuyu Sticker mevzuuna dahil ediyorum.
Benimkide sizlere ömür.Yıldıray Abi buluşmada yapıştırmıştı.Geçen hafta Ayvalıkta bi sivri zeka bazı harfleri sökmüş aklı sıra eglenmiş bende cıkarmak zorunda kaldım![]()
bu orj yapıştırma nerde tam olarak site içinde yerini söyleyn de ben yaptıraym burda
!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri