Arkadaşlar isteyen şehirler buraya yazsın herkese tek tek değilde her şehirden bir kişiye göndereyim o orada dağıtım yapsın istanbul harici olacak istanbul 100 adet gönderiyorum size şimdi isteyen ler adreslerini yazsın![]()
Arkadaşlar isteyen şehirler buraya yazsın herkese tek tek değilde her şehirden bir kişiye göndereyim o orada dağıtım yapsın istanbul harici olacak istanbul 100 adet gönderiyorum size şimdi isteyen ler adreslerini yazsın![]()
mehmet abi şu 1 temmuz gibi olacak konya buluşmasına 8 9 tane konyaya yetişirimi?
yetişir yetişir
Ne Mutlu Türküm Diyene!
abicim adres vemeniz lazım ve kaç tane istediğinizi yazın
arkadaşlarım, birşey rica edeceğim.
stickerleri ercan abinin yaptırdığı yere yaptırırsanız iyi olur.
oranınkiler canavar gibi.
stickeri ne kadar oldu cama yapıştıralı hatırlamıyorum ama hala taş gibi.
bir de büyük illere gönderilecek sticker sayısının biraz daha fazla tutulmasını rica edeceğim.
zira bu yaz boyu bayağı buluşma yapılacağa benziyor![]()
şimdiye kadar ücret alınmadı stickerlerden.
bundan sonra da alınmayacak.
olur mu öyle şey barış.
ne ücreti , aşkolsun![]()
Eldeki Para ile şimdilik 300 yaptırılacak. 100 İstanbul için şimdilik tatminkar bi rakam bence. Zaten buluşmaya gelen araçların çoğunda olacak sticker. Ercan Abi yaptırdığı yerin adresini vermemiş. Hatır gönül işi için yapmış adamlar. Sanırım bu işin ticaretini yapmıyorlar. Yada zahmetli olduundan uğraşmak istemiyorlar. O yüzden Femoli kendisi yaptıracak. Benim önerim ilk partinin kalitesine bakıp sonrakileri öyle bastırmak.
abilerim bn femoli(mehmet)abiye özelden msj attım.adresi adeti.başkasına bildirmem gerekiomu?
beyler ücret yok sadece adres gönderin yeter birde kaç adet olacağı stickerlear basıldı yarın dağıtım başlıyacak iatanbulu sanamı göndereyim adres verirsen sevinirim
sen öyle diyorsan tamamdır mehmet.
sorun yok o zaman.
![]()
arkadaşlar oracal marka folyoların (transparanları hariç) iki kalite seçeneği var.
bunlar 641 ekonomik seri
numarasının bilemediğim yüksek seri denilen kaliteli serisi
dıştan yapıştırma yapılacağı için ercan abinin yaptırdıkları gibi yüksek seri seçilmeli bence
Sanıırm basıldı bile.
gokhan ben bulusmada alırım senden yada geldiğinde bir ahber verirsin uğrarım bu sefer bulacağım ama![]()
stickerlar basıldı ercan abinin aynı marka yapıldı 641 serisi yaw bunların kalitesi güzel daha fazla iyi kötü muhabbeti olmasın ya iyi olmasa yaptırmam zaten geçelim artık bunu ..
eril bursa 15 adet gönderildi
mehmet özsu konya 15 adet gönderildi
cihan culha adana 20 adet gönderildi
İstanbul 100 adet gönderildi
isteyen arkadaşlar özelden ulaşsınlar
Konu femoli tarafından (30/05/2007 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.
ee Gökhan Yaşdal 100 adet gönderildi nerde?Eline sağlık Mehmet.
hehehe yarın gönderecem kardeş önce ufaklıkları bir hallediyimde dedim ok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri