sticker içinde sponsor bulunabilir ya da siteye reklam verilebilir..Ercan abinin yokoluşuna aklım ermiyor..bir kere bile girmedi mi yahu haber alsak nerden yaptırdı vs..
Printable View
sticker içinde sponsor bulunabilir ya da siteye reklam verilebilir..Ercan abinin yokoluşuna aklım ermiyor..bir kere bile girmedi mi yahu haber alsak nerden yaptırdı vs..
Ercan Abi haziran sonuna kadar yok...
Murat abi sende kaç tane var...
ona göre sayı belirleyip yaptırabiliriz.
izmirde var bir miktar
100 istanbul 100 ankara uygunmu
abi ben de yaptırabilirim ama yazı karakterleri büyük çıkıyor şahsen benimki öyle
sayı 300e çıktı istanbul ankara ve diğer iller için.
Arkadaşlar isteyen şehirler buraya yazsın herkese tek tek değilde her şehirden bir kişiye göndereyim o orada dağıtım yapsın istanbul harici olacak istanbul 100 adet gönderiyorum size şimdi isteyen ler adreslerini yazsın :):):)
mehmet abi şu 1 temmuz gibi olacak konya buluşmasına 8 9 tane konyaya yetişirimi?
yetişir yetişir
abicim adres vemeniz lazım ve kaç tane istediğinizi yazın
arkadaşlarım, birşey rica edeceğim.
stickerleri ercan abinin yaptırdığı yere yaptırırsanız iyi olur.
oranınkiler canavar gibi.
stickeri ne kadar oldu cama yapıştıralı hatırlamıyorum ama hala taş gibi.
bir de büyük illere gönderilecek sticker sayısının biraz daha fazla tutulmasını rica edeceğim.
zira bu yaz boyu bayağı buluşma yapılacağa benziyor :D
şimdiye kadar ücret alınmadı stickerlerden.
bundan sonra da alınmayacak.
olur mu öyle şey barış.
ne ücreti , aşkolsun ;)
Eldeki Para ile şimdilik 300 yaptırılacak. 100 İstanbul için şimdilik tatminkar bi rakam bence. Zaten buluşmaya gelen araçların çoğunda olacak sticker. Ercan Abi yaptırdığı yerin adresini vermemiş. Hatır gönül işi için yapmış adamlar. Sanırım bu işin ticaretini yapmıyorlar. Yada zahmetli olduundan uğraşmak istemiyorlar. O yüzden Femoli kendisi yaptıracak. Benim önerim ilk partinin kalitesine bakıp sonrakileri öyle bastırmak.
abilerim bn femoli(mehmet)abiye özelden msj attım.adresi adeti.başkasına bildirmem gerekiomu?
beyler ücret yok sadece adres gönderin yeter birde kaç adet olacağı stickerlear basıldı yarın dağıtım başlıyacak iatanbulu sanamı göndereyim adres verirsen sevinirim
sen öyle diyorsan tamamdır mehmet.
sorun yok o zaman.
;)