yok maviş.
bunlar searcandrescue dostumuzun hediyesi.
çok ısrar etmemize rağmen sağolsun bunlar benden diyerek hepimize abilik yaptı.
bir dahaki sefere de bizler yaptıracağız.
yok maviş.
bunlar searcandrescue dostumuzun hediyesi.
çok ısrar etmemize rağmen sağolsun bunlar benden diyerek hepimize abilik yaptı.
bir dahaki sefere de bizler yaptıracağız.
Güncel liste
1-Oracle (Aldı)
2-Kadoku (Kargo)
3-Emre (Kargo)
4- Smtg (Kargo)
5-Ghost Rider (Kargo)
6-Vadi (Elden Alacak)
7-Maviş (Elden Alacak)
Evet Anadolu yakası için son 5 batan geminin malları bunlar. Hadi elimizi çabuk tutalım.
Burada yaptırmakla ilgil sorun var yalnız. Biz de çok düşündük o işi. Search'ün mesleği gereği bu işlere ayıracak zamanı olmuyor. Misal son gönderdiği parti için uykusuz bi gecenin sabahında uyumak yerine gidip etiketlerin başında durmuştu. Yalnız siz yeptırırsanız aynı kaliteyi sağlayamazsınız diyor. Yapıştırıcısı özel bir yapıştırıcıymış Yağmurdan silecekten falan etkilenmemesi için. Burada yaptırdıklarımız o kadar sağlıklı olmaz anlayacağınız. Her ne kadar search kabul etmesede bir sonraki parti için ona kasadan bir miktar para göndertmeyi düşünüyoruz. Bu işe zaman olarak fedakarlık yapması zaten yeterince bizi mahçup ediyorken birde cebinden para vermesi bizi iyice zor duruma sokuyor. Search sıkılıp da kendi isteğiyle etiket işini devretmedikçe toplu olarak bir iki kez daha etket yaptırabiliriz diye düşünüyorum.
gökhana katılıyorum.
bundan sonra yaptıracağımız stickerlerin masraflarını kasadan karşılamalıyız.
search hem abiliğini hem de gp kardeşliğini gösterdi.
sıra bizlerde...
güzel bir düşüncede bence bu konuda ona daha fazla yüklenmek olmaz
bize folyonun numarası ve adını verir bizde burda aynısını yada muadilini bulup yaptırırız
siz merak etmeyin ben bu sticker olayında diger sitede gündeme getirmistim ben yaparım diye ama sonra malum site degisikligi ve benim islerimden dolayı fazlaca ilgilenemdim
ama dedigim gibi ben bu işi istenen hangi kaliteyse o kalitede yaptırırım
neyse daha fazla uzatmiim çok sağol searchandrescue8O
Hata Yapmaktan Korkma...
ok maviş.
sen öyle diyorsan sorun yok abi.
biz de destekleriz seni, her türlü yardıma hazırız.
arkadaşlar ben bu gün biraz daha sticker siparişi verdim 100 adet istanbuldan isteyen arkadaşlar yaşdalla irtibata geçsin ayrıca kartvizitleride matbaya verdim hepsini bir arada kargolarım ayrıca diğer illerden isteyen arkadaşlar olursa onlar içinde gönderebilirim
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Baba! Büyüksün.
Ama böyle olmuyor ya mahçup olduk ya.
Bu arada benim araçta yapıştırdığımız yerde silecek malesef üzerinden geçiyor.
İnşallah zarar vermez. Yinede her ihtimale karşı camın sağ alt kısmınada yapıştırılabilir.(tabi üst orta kadar iyi durmayabilir ama).Silecek zarar verecekmiş gibi geliyor ama bakalım
abi çok saol sana zahmet verioruz hep bene bütçeden giderelrin karşılanması lazım..
ama verdiğin emek için ayrıca teşekkürler. sanırım bu sticker elime geçicek ama kartvizit yollarsan ben çok memnun olurum bissürü punto var etrafımda ama hiç yanımda kağıt olmadığı için kimseye siteyi söyleyemiorumm
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Konu AMG tarafından (18/04/2007 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.
:ok: AMG:ok:
sitickerleri normal folyodan yaptırmadım araç giydirme de kullandıkları bi malzeme ısı değişimi su gibi şeylerden etilenmez daha önceki stickerler halen yapıştırdığım araçlarda duruyo sorun çıkmadı çıkarsada bi daha gönderim
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Yıldıray abi,
Kalırsa şayet bende isterim.
Mağlum yarın arabama kavuşuruyorum.
Serkan SAĞIR
Arkadaşlar elimde tek bir Sticker kaldı. Az sonra Ghost Rider, Kadoku ve Smtg için kargoya vericem. Diğerlerini elden verdim. Bir tane de Vadiye ayırınca kaldı tek Sticker. İsteyen varsa kargoyu çağırmışken yollıyım.
bende 5 ad sticker kaldı arkadaşlar.
isteyen olursa benden alabilir.
Merhaba.Sticker hala kaldı mı?nasıl temin edebilirim acaba?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri