gökhana katılıyorum.
bundan sonra yaptıracağımız stickerlerin masraflarını kasadan karşılamalıyız.
search hem abiliğini hem de gp kardeşliğini gösterdi.
sıra bizlerde...
Printable View
gökhana katılıyorum.
bundan sonra yaptıracağımız stickerlerin masraflarını kasadan karşılamalıyız.
search hem abiliğini hem de gp kardeşliğini gösterdi.
sıra bizlerde...
güzel bir düşüncede bence bu konuda ona daha fazla yüklenmek olmaz
bize folyonun numarası ve adını verir bizde burda aynısını yada muadilini bulup yaptırırız
siz merak etmeyin ben bu sticker olayında diger sitede gündeme getirmistim ben yaparım diye ama sonra malum site degisikligi ve benim islerimden dolayı fazlaca ilgilenemdim
ama dedigim gibi ben bu işi istenen hangi kaliteyse o kalitede yaptırırım
neyse daha fazla uzatmiim çok sağol searchandrescue8O
ok maviş.
sen öyle diyorsan sorun yok abi.
biz de destekleriz seni, her türlü yardıma hazırız.
sağol emre
ben bu haftasonu karsıda olacagım o arad 'la buluşup alırım diye konustum teklfin için sağol eğer alamıyacak olan varsa bizim o taraftan ben dan alıp ulaştırabilirm. ama önce a bu talebi iletmek gerekki oda ona göre diğer arkadaslara kaçtane kaldığını bildirebilsin
tekra çok sağol emre
beylikdüzü buluşması yapalım aslında herhalde neazında 5-6 kişi oluruz gibi nedersiniz??
Tabi yeterli sayıda sticker varsa kimsenin hakkını almıyalım.
arkadaşlar ben bu gün biraz daha sticker siparişi verdim 100 adet istanbuldan isteyen arkadaşlar yaşdalla irtibata geçsin ayrıca kartvizitleride matbaya verdim hepsini bir arada kargolarım ayrıca diğer illerden isteyen arkadaşlar olursa onlar içinde gönderebilirim
Baba! Büyüksün.
Ama böyle olmuyor ya mahçup olduk ya.
Bu arada benim araçta yapıştırdığımız yerde silecek malesef üzerinden geçiyor.
İnşallah zarar vermez. Yinede her ihtimale karşı camın sağ alt kısmınada yapıştırılabilir.(tabi üst orta kadar iyi durmayabilir ama).Silecek zarar verecekmiş gibi geliyor ama bakalım
abi çok saol sana zahmet verioruz hep bene bütçeden giderelrin karşılanması lazım..
ama verdiğin emek için ayrıca teşekkürler. sanırım bu sticker elime geçicek ama kartvizit yollarsan ben çok memnun olurum bissürü punto var etrafımda ama hiç yanımda kağıt olmadığı için kimseye siteyi söyleyemiorumm
sitickerleri normal folyodan yaptırmadım araç giydirme de kullandıkları bi malzeme ısı değişimi su gibi şeylerden etilenmez daha önceki stickerler halen yapıştırdığım araçlarda duruyo sorun çıkmadı çıkarsada bi daha gönderim
Yıldıray abi,
Kalırsa şayet bende isterim.
Mağlum yarın arabama kavuşuruyorum.
Arkadaşlar elimde tek bir Sticker kaldı. Az sonra Ghost Rider, Kadoku ve Smtg için kargoya vericem. Diğerlerini elden verdim. Bir tane de Vadiye ayırınca kaldı tek Sticker. İsteyen varsa kargoyu çağırmışken yollıyım.