Bebek katili soysuza sayın diyen, ayaklarına adam yollayıp pazarlıklar yapan bir başımız var, pazarlık devletler arasında olur, katillerle devlet arasında değil, açılım diye gizli kapaklı ne sözler verildi de şimdi daha hala hükümete yüklenmeyin, yok aynı dağın suyuyuz biz, yok somaliye yardım, yok şike şampiyonlukları diye masal anlatıp durmayın,şike muhabbetine 3 büyük takımın hisseleri nasıl taban yaptı, taban yaptığında o hisseleri kimler satın aldı ve 2 hafta sonra o hisseler nasıl 1'e 2 verdi, bunları konuşalım aynı dağın suyuysak sizlerin evlatları ana baba gözetiminde Burdur'un sessiz sakin tepeciklerinde neden bedelli askerlik yapıp yırtıyor bunları tartışalım, çok değil 10 yıl önce şehite kelle diyenler şimdi neyin öcünü kimden nasıl alcakmış bunları konuşalım, batının desteğiyle başa geçip batının taşeronluğunu yapıtıktan sonra batının desteklediği örgüt nasıl yokedilecek bunları konuşalım, durumu iyi, yönetimi stabilken suriye ile al gülüm ver gülüm geçinip zor duruma düştüğünde üzerine abanmayı delikanlılık saymayı konuşalım, biz kendi iç sorunlarımızı çözemezken batının ''Suriye'yi ancak Türkiye halledebilir, yürüyün dalın'' gazlamalarıyla çakma delikanlılık yapmayı alkışlarken ŞEREFİ için yaşayan ve ölen Türk Ordusu'nun başına çuval geçirirken neden tek kelime edilmiyor, bu nasıl hazmediliyor, nasıl oluyor onları konuşalım, Filistin'de müslümanlar ölüyor diye bodoslama yardım gemileri yollayıp insanların ölmesine neden olurken Irak'ta öldürülen 1 000 000 insan MÜSLÜMAN değil miydi, müslümanın ırzına geçmeyi kabul ettirecek TESKERE'yi meclisten geçirmeye utanmadan nasıl çabaladınız ve sadece 3 oyla kaybettiniz, bunları anlatın bana. Ya da siz aynı dağın suyu olmaya devam edin boşverin..!
Konu LeoN48 tarafından (18/08/2011 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
askere ...harekte emrini taktik emrini vs. başbakan mı veriyor ??? yoksa ...tsk mı ??
önce bunu sorgulayalım...tsk nın elinde her türlü malzeme var mı ?? yetki var mı ??
meclis gereken desteği harcamayı bütçeyi yetkiyi veriyor mu ??
evet evet evet....
un var yağ var şeker var...ama helva yapacak adam yok...
kim bu adam...askeri yönetecek harbi birisi...
öyle koltuklarda oturarak uzaktan yönetmekle olmaz bu iş...
oraları bileceksin tanıyacaksın...
diğer taraftan....
hani bbg evi olduydu oralar...
termal kameralar bir işe yaramıyor mu ?
insansız casus uçaklar ne iş yapar ???
aciz beceriksiz insanlardan yönetici olunca işte böyle oluyor..ister vali ister başbakan ister cumhurbaşkanı ister binbaşı ister org ister kor...
aciz ve beceriksiz insanlarla dolu....maalesef...
işi bilen beceren değil..tanıdığı torpili olanlar belli yerlere geliyor...
asker sınır ötesi istedi de ....hükümet mi izin vermedi ?? meclis mi izin vermedi ?
illa meclis yada hükümet mi bunu söylemeli ???
hani istihbarat ?? ne oldu ???
geçenki baskında....telsiz konuşmasında..."asker yorgun asker önünüzde" diye konuşmaları yakaladıkları halde....tedbir almak çok mu zor geldi ????
3-5 saat çaıtşma sürüyor....bir tane uçak helikopter kalkıp bomba atması çok mu zor çok mu pahalı ?
ölenlerden daha mı kıymetli...??? onların parası...askerin cebinden çıkmıyor...bizim paramızla alınıyor...
30 ağustos da hangi yüzle...tsk geçiş yapacak ?? uçakları helikopterleri hangi yüzle ankara semalarında uçuracak....
ben buradaki beceriksizliği acizliği...ne meclise ne hükümete...ne başkasında aramıyorum....TSK dan başka sorumlu suçlu yok...
yazıklar olsun tsk yaaaaa...yazıklar olsun....
ben tüm şehitlerimizi saygı ve edeple anmamız gerektiğini bu durumunda hiçbir siyasi malzemeye alet etmememiz gerektiğini düşünüyorum baylar..haksız mıyım??
noone knows that except both of us
önce apoyu asacaksın...
sonra şehirlerde ortalığı yakıp yıkan terör estiren grupları çoluk çocuk demeden yakalayacan ve içeri tıkacan....
katıksız hapis vereceksiz...
30-40 sene...
hatta en iyisi....ülkeden atacaksın...
sınır dışı edeceksin..
vatandaşlıktan çıkartacaksın....
kürt arkadaşlara soruyorum....
eğer siz pkk ya destek vermiyorsanız...neden gösteri yapmıyorsunuz ? neden yürüyüşler yapmıyorsunuz ? neden protesto etmiyorsunuz ??
renginizi safınızı belli edin....
Konu GP COSKUN tarafından (18/08/2011 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.
bence artık ülkenin şanzumanından geri vites dişlisini çıkarıp
5.vitesle hayinlere karşı harekete geçme zamanıdır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hatta şuan bakın aklıma ne geldi...
orada görev yapacak askerleri polisleri...yine oranın halkından seçilsin...
hadi bakalım o zaman ne olacak görelim....
ya doldum...hemde çok fena doldum....yeter artık yeter....
bitirin şu terörü ...kim ne yapacaksa yapsın...
yoksa yarın birgün türk kürt çatışmaları çıkar...daha önce yaşandı yine yaşanır...
Yunus bey, söylermisiniz bu kadar kolay olmayan devlet planı 3 dönem 10 yılda yapılamazmı. açılımla ne yapabildik. pkk ile kürt bağını irdelemekten başka ne oldu.sadece aponun hücresini genişlettik.
elimde insansız ucak varda kullanmadımmı, elimde istihbarat varda değerlendirmedimmi, elimde helikopter varda bombalanan karakola göndermedimmi. elimde para varda orduya para vermedimmi. daha çok sayarım... evet benim elimde bunlar harbiden de yok peki kimin elinde var. yoksa senin elinde varda kullanmıyormusun. TABİKİ HÜKÜMETİN ELİNDE VAR. ordunun yaptığı çıkarmaları kim yaptık diye medyada açıklama yapıyor. tabiki hükümet.YAŞ a kim başkanlık yapıyor. senmi yoksa.
tsk diyip duruyoruz. tsk nereye bağlı, cumhurbaşkanlığa. Cumhurbaşkanımız hangi partiden geldi, belli. Ordudaki tasviyeler hep karşıt görüşten olmadımı. Önceki sınırötesi harekatta ve şimdikinde hiç ölen pkk lı gördünüzmü. varmı medya ya yansıyan bişey. ben şehitleri tabutta görüyorum ama. TC vatandaşı olarak ve şehit aileleri şehitlerin hesabını kime sorsunlar.bana mı, sanamı. tabiki hükümete.çözüm çözüm diyoruz ya bak ben bir tanesini söyleyim. konulan mayınlar genelde stratejik askeri geçiş noktalarında. neden bu noktaları kontrol altına almıyoruz.insansız hava uçaklarını boşamı aldık. sağır sultanın bile duyduğu pkk kamlarına neden biyolojik bomba atmıyoruz.
Yapılanları söyleyim. helikopter uçar, arkasından şaşırtıcı bomba atar, bi iki jet bomba atar, tesadüfen geçen kamerada çekip bu gösteriyi medyaya verir.
A hükümeti, B hükümeti hiç fark etmez. siyasi görüş olarak yazmıyorum. Hangi hükümet o sorumluluğun altına girdiyse verecek arkadaşım bunun hesabını. diğer hükümetlerde bi b... yapamadı. onlardan da hesabını sorduk. seçimlerde aldılar derslerini.yaklaşık 35 yıllık bi terör örgütü ve binlerce şehit.daha ne kadar yaşıyacak bu örgüt, kaç şehit vereceğiz.neyi bekliyoruz. hesapta çıkmaza düşülen nokta nedir. nedir kolay olmayan.biz vatandaş olarak üzerimize düşen heyşeyi fazlasıyla yapıyoruz. vergiyse vergi. şehitse şehit. savaşsa en önde gitmeye hazırım. ben bunu diyorsam herkesten de özellikle kurumları yönetenlerden de aynı özveriyi beklemek hakkım değilmidir.
SAYGILARIMLA
şehitlerimize Allah rahmet etsin... fakat bu ********ler öyle dağ taş bombalamayla bitmez..kamplarda kalanlar için kimyasal bomba kullnacan hepsi telef olup gidecek..aynı israil'in yaptığı gibi..yok hak mış hukuk muş o zaman daha çok sürer bu iş....sonrada içerde olanlarıda idam cezası getirecen yakaldığını asacaksın...
Doğru söylüyorsunuz hocam.Ne olursa olsun kürtlerin de türkler kadar terör olaylarına tepki vermesi lazım.Fakat geçmişte bir sürü örneği var ki kürt kökenli gazeteci yazar bilim adamı vs aydın kesim terör örgütü tarafından direk ölümle tehdit edildiyor.Örnek akp adıyaman miletvekili mehmet metiner pkk yı en çok eleştiren yazarlardan biri olarak pkk dan ölüm tehditleri alıp devletten koruma verilen kişidir.
Bugün pkk türk kökenli siyasetçi aydın kesim veya halktan kişileri doğrudan kolay kolay tehdit edemiyor.Ama teröre tepki veren kişi kürt kökenli ise pkk tarafından direk ölümle tehdit edilebiliyor.Bizim buralarda türkle kürt o kadar iç içe olmuş ki birbirlerinden kız alıp vererek aile olup gitmişler.O kadar çok samimi kürt arkadaşlarım var ki şu tsk nın içinde yıllardır vatansever diye geçinen kişilerden milyon kez fazla vatanını seviyor ve sahip çıkıyor.
Ama türkiyede terörü besleyen bundan bizzat medet uman seçim sonuçlarından da matematiksel olarak ortaya çıkan %6 lık bir kesim var ki bunların gerçekten safını belli etmesi lazım.Bizim burada kürt türk olsun insanlar direk bdp yi dışlıyor zaten.Yıllardır selam verip hal hatır sorduğum bir kürt arkadaşım seçimlerden önce bdp konvoyu ilçeye girerken partimizi gördün mü hocam deyince.Ne partisi sen ona parti mi diyorsun ben pkk dan başka brşey göremiyorum demiş ve tartışmıştım.O Satten sonra da ne selam verdim ne de aldım.Hergün çarşıya giderken onun dükkanının önünden değilde öbür yoldan gidiyorum ki sakatlık yapar birşey söyler de kendimi tutamam diye.Aslında sizin dediğinizi çok iyi anladım.Yurt genelinde pkk dan medet uman siyasi veya siyasi olmayan örgütsel yapıların içinde bulunanlara karşı halk olarak artık gerekli tepkiyi vermek gerektiğini düşünüyorum
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun...
Hiç kimse de istifa etmeyi düşünmüyor hayret.. Adamlar istedikleri yerde istedikleri büyüklükte istedikleri şekilde eylem yapıyorlar.. Sınırın güvenliğini emanet ettiğimiz adamlar Eğitim ve Dinlenme tesislerinde golf oynamakla meşgul. Sınır güvenliğini sağlamak için aldırdıkları HERON'lar ne işe yarar hiç kimse bilmiyor.. Sınırlar kevgire dönmüş, yüzlerce terörist elini kolunu sallayarak sınırlardan geçiyor askerlerimizi öldürüyor defolup tekrar kaçıp gidiyor...
İnşaAllah savaşa falan girmeyiz.. yoksa çok acayip bir bilanço ortaya çıkar..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Cemal Bey, iyi güzel söylemişsiniz, TSK generallerinin suçu var mı demek ki biraz olsun var! Ama bu "savaş yerine helikopter göndermeme" suçlamalarının herhangi bir dayanağı yok, neden helikopter gönderilmediğini ya da helikopter gönderilip gönderilmediğini bile bilmiyoruz.
Ama siz burda öyle bir yazmışsınız ki sanki hükümetin, başbakanın hiçbir suçu yok! Onlar melek!
Sanki oy verdiğimiz o insanlar bizzat meclisin içine "demokrasi" adı altında "biz PKKlıyız" diyenleri almamış gibi? Ya da teröristlerin meclise girmelerine seyirci kalmamış gibi?
Hiçbir katliamda BDP bir kere çıkıp da "PKK hesap vermelidir, PKK bitirilmelidir" dedi mi?
Hayır, hatta "sizinkiler katil, bizimkiler şehit" dediler açık açık!
Bu neyin demokrasisidir? Bu nasıl bir filmdir?
Cevap verin!
Konu aslanerh tarafından (18/08/2011 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
BDP'lileri meclise Başbakan'ın almama gibi bir durumu olabilir mi ? O insanlar halktan aldığı oyla gelmişler, beğeniriz beğenmeyiz orası apayrı bir mesele. Bu nasıl bir fikir, nasıl bir mantık. Komik ya..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Yürütme ülkede olan bitenden sorumludur.Mazereti OLAMAZ.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Komik???
Bu nasıl bir bilgi birikimi öyle yahu? Ne kadar muhterem ve yüksek IQ'lu bir insansın! Bu çocuk yaşta hem de?
Hayatında eğer görmediysen sana linkini atayım da bir bak;
https://www.tbmm.gov.tr/anayasa/anayasa_2011.pdf
Bu Türkiye Cumhuriyeti Anayasasıdır ve bu anayasa der ki;
MADDE 14- (Değişik: 3/10/2001-4709/3 md.)
Anayasada yer alan hak ve hürriyetlerden hiçbiri, Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmayı ve insan haklarına dayanan demokratik ve lâik Cumhuriyeti ortadan kaldırmayı amaçlayan faaliyetler biçiminde kullanılamaz.
Türkiye'de yaşamayıp da atmasyonculuk yapanlar ve Türkiye'de uzaylı gibi yaşayanların sayısı ne yazık ki çok fazla olduğundan dolayı, Türk insanı "demokrasi" adı altında kandırılmaya devam etmektedir.
Ey süper zekalı arkadaş! Madem onlar halktan aldıkları oylar ile gelmişler; Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı Arjantinliler mi seçmiş de hapse tıkılmışlardır? Ya da tam tersi işte, hapse tıkılmış ve seçildikleri halde milletvekili olamamışlardır.
Ülkemizdeki demokrasi yalan ve reklamdan başka birşey değildir, gerçek demokrasi dediğimiz şey iktidarlara çalışmaz, aksine iktidarın keyfine göre hareket etme özgürlüğünü kısıtlar.
Senin aklına söyleyecek sözüm ise yok, bitmişti zaten...
Konu aslanerh tarafından (18/08/2011 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
Realtime
Şu anda Siirt pervari ilçe eminiyeti ve jandarma binalarına yukardaki tepelerden roketler atılıyormuş. Ordan eski bir öğrencim aradı. Pervaride 1 yıl kalmıştım. İlçe emniyetiyle jandarma yanyanadır. hemen yanıbaşındada zamanında kaldığım öğrenci yurdu var. Allah yardımcıları olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri