erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı
Bir ayda 40 şehit !!! İnanamıyorum...
İnanamıyorum. Son bir ay içinde 40 şehit vermişiz. Bu sırada koca türk milleti ve onu yönetenler nelerle meşgul ? Padişahımız ve uşakları Suriye'ye takmış . Yok efendim Suriye halkına zulüm yapılıyormuş. Doğru ya , Türk halkının hiç bir derdi yok. 40 şehiti biz vermedik. Bir de Somali'li kardeşlerimiz(her nedense herkes kardeş oldu bize) gündeme oturdu. Padişah buyurdu, tüm devlet, belediye ve devlet güdümlü özel şirketler Somali'ye yardım kampanyasına koştu. Bunu bile show haline getirdiler. TV lerde boy gösterdiler. Türkiye'deki işsizler, şehit aileleri, muhtaçlar sorunsuz yaşıyor ya !
Bu sırada halk ve iktidar tarafından sindirilmiş basın ne ile meşgul ? Kendi ellerine verilmiş tamamen düzmece bir oyuncakla uğraşıyorlar. Daha da çok uğraşacaklar. Şike aşşağı şike yukarı !!! Yazıktır günahtır . Böyle koyun toplum, böyle basiretsiz bir idare ile yönetilmeyi hak ediyor !!! Yahu 40 şehit vermişiz, Padişah hala Ramazan'dan bahsediyor. Yok efendim teror polisi kurulacakmış, asker ülke içinde operasyonlarla uğraşmayacakmış. İnanamıyorum. Bu nasıl bir acizliktir ? Bu nasıl bir vurdum duymazlıktır ? Seçim öncesi ne vaatler verildi de bunlar eylem yapmadı, şimdi neden yapıyorlar? İktidar uğruna ne sözler verdiniz de, şimdi yapmadınız ve birden bu saldırılar başladı. Kurtuluş savaşında seni arkadan vuran arapları korumak uğruna İsrail'liler ile papaz oldunuz. Büyük deha !!! ve uluslararası güç balonunu ne güzel yurtturdunuz seçim öncesi millete. Ama en stratejik müttefiki kaybettiniz ? Bu nasıl bir politika ? Koca türk devleti 3-5 çapulcuya bir ayda 40 şehit verecek kadar aciz mi ? Yazıklar olsun.... Tabi 40 şehitin kanı yerde kalsın, nede olsa ramazandayız, barış ayı !!! Bu arada zaten asker kim ki? Patron sensin , alırsın brini sağına diğerini soluna , topaç gibi oynarsın, alay edersin. Atarsın içeri süründürürsün. Sonra ne olursun? Büyük kahraman. devrimci ???? Kimsenin el atmadığı yerlere el atan adam !!! Demokrasi adı altında yüzlerce karşıt görüşlüyü hapislerde tutarsın, milleti , medyayı sindirirsin. Her şeye el atıp kimsenin yapamadığını yapıyorsun ya, Hadi bir el atta şu terorü bitir bakalım. Ama vatanın bir karış toprağını vermeden. O elini ilk ben öpeyim senin. 40 şehit mi? Ramazan ya , barış ayı, her akşam ayrı bir iftar şöleni var , kim uğraşır bu işlerle!!!-----------------Alıntı