ugurozer Nickli Üyeden Alıntı
Başbakan çıktı diyorki ramazan mübarek ay sonra yapacaz operasyon , böyle talihsiz bir açıklama yapan insan bu ülkenin başbakanı üstelik %50 gibi bir oyla seçildi vay diyorum memleketimizin haline, "ramazan mubarek ay istedikleri kadar kelle alabilir sayın öcalan" ramazanda şehit düşenler insanımız değil evladımız değil göz yumuyoruz, allah tez saatte belanızı versin oruçlu oruçlu beddua ediyorum!
Arkadaşlar bizi bölmek isteyenlerin tuzaklarına düşmeyin, bu işin kürt-türk diye bir ayırımı yoktur bunu söyleyenler bizi birbirimize düşürmek isteyip kardeş kavgası çıkararak ülkemizi bölmek isteyen hainlerdir, kürtlerde çerkezlerde alevilerde aynı millettir hepsi türktür açılım varsa türk-pkk destekçisi diye bir açılım vardır, ben kürt değilim ancak çok kürt tanıdım birçoğu için canım fedadır! bu insanları pkk lılarla aynı kefeye koymayın bizi kürtlere düşman etmek isteyenlerin tuzaklarına düşmeyin! gidin doğuya ben tanrı misafiriyim deyin yemezler yedirirler yatacak yerleri olmaz yatmaz yatırırlar el pençe olurlar, bizleride malesef onların düşmanlarıymışız gibi onlara aşılıyorlar, hepimizin ortak düşmanı pkk dır birbirimiz değil!!! bizi birbirimize düşürmeden bu ülkeyi asla bölemeyeceklerini çok ama çok iyi biliyorlar, birlik olalım kardeşi kardeşe düşürmek isteyenlere alet olmayalım, kürt-türk ayrımı yapmak isteyenlerin bu cümleleri ağızlarına tıkalım!!!
Yer imleri