Bebek katili soysuza sayın diyen, ayaklarına adam yollayıp pazarlıklar yapan bir başımız var, pazarlık devletler arasında olur, katillerle devlet arasında değil, açılım diye gizli kapaklı ne sözler verildi de şimdi daha hala hükümete yüklenmeyin, yok aynı dağın suyuyuz biz, yok somaliye yardım, yok şike şampiyonlukları diye masal anlatıp durmayın,şike muhabbetine 3 büyük takımın hisseleri nasıl taban yaptı, taban yaptığında o hisseleri kimler satın aldı ve 2 hafta sonra o hisseler nasıl 1'e 2 verdi, bunları konuşalım aynı dağın suyuysak sizlerin evlatları ana baba gözetiminde Burdur'un sessiz sakin tepeciklerinde neden bedelli askerlik yapıp yırtıyor bunları tartışalım, çok değil 10 yıl önce şehite kelle diyenler şimdi neyin öcünü kimden nasıl alcakmış bunları konuşalım, batının desteğiyle başa geçip batının taşeronluğunu yapıtıktan sonra batının desteklediği örgüt nasıl yokedilecek bunları konuşalım, durumu iyi, yönetimi stabilken suriye ile al gülüm ver gülüm geçinip zor duruma düştüğünde üzerine abanmayı delikanlılık saymayı konuşalım, biz kendi iç sorunlarımızı çözemezken batının ''Suriye'yi ancak Türkiye halledebilir, yürüyün dalın'' gazlamalarıyla çakma delikanlılık yapmayı alkışlarken ŞEREFİ için yaşayan ve ölen Türk Ordusu'nun başına çuval geçirirken neden tek kelime edilmiyor, bu nasıl hazmediliyor, nasıl oluyor onları konuşalım, Filistin'de müslümanlar ölüyor diye bodoslama yardım gemileri yollayıp insanların ölmesine neden olurken Irak'ta öldürülen 1 000 000 insan MÜSLÜMAN değil miydi, müslümanın ırzına geçmeyi kabul ettirecek TESKERE'yi meclisten geçirmeye utanmadan nasıl çabaladınız ve sadece 3 oyla kaybettiniz, bunları anlatın bana. Ya da siz aynı dağın suyu olmaya devam edin boşverin..!
Yer imleri