Yunus bey, söylermisiniz bu kadar kolay olmayan devlet planı 3 dönem 10 yılda yapılamazmı. açılımla ne yapabildik. pkk ile kürt bağını irdelemekten başka ne oldu.sadece aponun hücresini genişlettik.
elimde insansız ucak varda kullanmadımmı, elimde istihbarat varda değerlendirmedimmi, elimde helikopter varda bombalanan karakola göndermedimmi. elimde para varda orduya para vermedimmi. daha çok sayarım... evet benim elimde bunlar harbiden de yok peki kimin elinde var. yoksa senin elinde varda kullanmıyormusun. TABİKİ HÜKÜMETİN ELİNDE VAR. ordunun yaptığı çıkarmaları kim yaptık diye medyada açıklama yapıyor. tabiki hükümet.YAŞ a kim başkanlık yapıyor. senmi yoksa.
tsk diyip duruyoruz. tsk nereye bağlı, cumhurbaşkanlığa. Cumhurbaşkanımız hangi partiden geldi, belli. Ordudaki tasviyeler hep karşıt görüşten olmadımı. Önceki sınırötesi harekatta ve şimdikinde hiç ölen pkk lı gördünüzmü. varmı medya ya yansıyan bişey. ben şehitleri tabutta görüyorum ama. TC vatandaşı olarak ve şehit aileleri şehitlerin hesabını kime sorsunlar.bana mı, sanamı. tabiki hükümete.çözüm çözüm diyoruz ya bak ben bir tanesini söyleyim. konulan mayınlar genelde stratejik askeri geçiş noktalarında. neden bu noktaları kontrol altına almıyoruz.insansız hava uçaklarını boşamı aldık. sağır sultanın bile duyduğu pkk kamlarına neden biyolojik bomba atmıyoruz.
Yapılanları söyleyim. helikopter uçar, arkasından şaşırtıcı bomba atar, bi iki jet bomba atar, tesadüfen geçen kamerada çekip bu gösteriyi medyaya verir.
A hükümeti, B hükümeti hiç fark etmez. siyasi görüş olarak yazmıyorum. Hangi hükümet o sorumluluğun altına girdiyse verecek arkadaşım bunun hesabını. diğer hükümetlerde bi b... yapamadı. onlardan da hesabını sorduk. seçimlerde aldılar derslerini.yaklaşık 35 yıllık bi terör örgütü ve binlerce şehit.daha ne kadar yaşıyacak bu örgüt, kaç şehit vereceğiz.neyi bekliyoruz. hesapta çıkmaza düşülen nokta nedir. nedir kolay olmayan.biz vatandaş olarak üzerimize düşen heyşeyi fazlasıyla yapıyoruz. vergiyse vergi. şehitse şehit. savaşsa en önde gitmeye hazırım. ben bunu diyorsam herkesten de özellikle kurumları yönetenlerden de aynı özveriyi beklemek hakkım değilmidir.
SAYGILARIMLA
Yer imleri