69 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: çukurca'da hain pusu: 8 şehit 9 asker yaralı

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar her şehit haberlerinde sanki bunların tek sorumlusu gibi hükümete yüklenilmesini de anlamış değilim.Sanki bu zamana kadar iktidarlar terörürün kökünü kurutmak için gerekeni yapmışlar da şimdiki hükümet hiçbirşey yapmıyormuş gibi lanse edilmesini de anlamış değilim.Oturduğumuz yerden atıp tutmak kolay ama iş ne yapılmasına geldiğinde malesef kimse ortaya yeterli bir çözüm önerisi getiremiyor.Bu ülkede büyük bir kesimin işi sadece eleştirmek zaten.Ümit başaran kardeşim işin içinde olup bölgeyi iyi bilen birisi olarak olayların nasıl cereyan ettiğini açık açık anlatmış zaten.Anlatılanlara bakıldığında meseleyi halletmenin ne kadar zor olduğu da zaten ortaya çıkıyor.Ama malesef bazı arkadaşlar bekara karı boşamak kolay atasözüne uygun davranarak yok şunu yapsaydık olmazmıydı daha ne bekliyoruz.Ramazan da beklenir mi.Hükümet hiçbirşey yapmıyor gibi cümleler sarfetmişler.Evet hükümet birşey yapıyor ama yapılanlarla kolay çözülebilecek birşey olsaydı zaten yapılırdı.Bugün iki pkk itirafçısının söylediklerine bakılırsa durumu ne kadar vahim olduğu ortada zaten.Adamlar bugüne kadar askerin yapacağı her türlü operasyondan haberimiz oluyordu.Krakolların yüzölçümlerinin ne kadar olduğundan tutun da kaç asker var izin günleri ne zaman,kaç asker yeni gelmiş hepsinden bilgimiz oluyordu diyorlar.Hatta bugün yapılan saldırının da büyük ihtimalle sevkiyatın ne zaman yapılacağının asker tarafından sızdırılması üzerine yapıldığını söylüyor.Eğer ergenekon denen birşey olmasaydı,ordumuzun içinde de malesef diyorum vatanına ihanet eden kişiler olmasaydı nerden alacaklardı bu istihbarat bilgilerini.Madem terörü bitirmek sözde bu kadar kolay ben de diyorum ki yarın 40 yaşına kadar olan her kişi askere çağrılsın.Yurt genelinde seferberlik ilan edilsin.Yurt içinde ve dışında teröre destek veren halk ya da hangi ülke ve ülkeler ise derhal savaşalım.Sizce bu kadar kolay mı?Devletler birşeye karar verecekse öyle iki kişinin kahve sohbetinde yaptığı sohbetler gibi hadi yarın asalım keselim kim ölecekse ölsün diye karar vermezler.Devamlı ince eleyip sık dokumak bütün ince dengeleri en ince ayrıntısına kadar hesap etmek gerekir.Hesap ediliyor ve bundan sonra da hesap edilecektir.Devlet hiçbirşey yapmıyor diyenlere de aşağıdaki haberi kopyalıyorum.Artık sadece belli kamplar değil.Bugüne kadar hiç bombalanmamış gençlik kampları sığınaklar ve kritik bölgelerde bombalanıyor.
    HABERİ AŞAĞIDAKİ MESAJDA VERİYORUM

Yunus bey, söylermisiniz bu kadar kolay olmayan devlet planı 3 dönem 10 yılda yapılamazmı. açılımla ne yapabildik. pkk ile kürt bağını irdelemekten başka ne oldu.sadece aponun hücresini genişlettik.

elimde insansız ucak varda kullanmadımmı, elimde istihbarat varda değerlendirmedimmi, elimde helikopter varda bombalanan karakola göndermedimmi. elimde para varda orduya para vermedimmi. daha çok sayarım... evet benim elimde bunlar harbiden de yok peki kimin elinde var. yoksa senin elinde varda kullanmıyormusun. TABİKİ HÜKÜMETİN ELİNDE VAR. ordunun yaptığı çıkarmaları kim yaptık diye medyada açıklama yapıyor. tabiki hükümet.YAŞ a kim başkanlık yapıyor. senmi yoksa.

tsk diyip duruyoruz. tsk nereye bağlı, cumhurbaşkanlığa. Cumhurbaşkanımız hangi partiden geldi, belli. Ordudaki tasviyeler hep karşıt görüşten olmadımı. Önceki sınırötesi harekatta ve şimdikinde hiç ölen pkk lı gördünüzmü. varmı medya ya yansıyan bişey. ben şehitleri tabutta görüyorum ama. TC vatandaşı olarak ve şehit aileleri şehitlerin hesabını kime sorsunlar.bana mı, sanamı. tabiki hükümete.çözüm çözüm diyoruz ya bak ben bir tanesini söyleyim. konulan mayınlar genelde stratejik askeri geçiş noktalarında. neden bu noktaları kontrol altına almıyoruz.insansız hava uçaklarını boşamı aldık. sağır sultanın bile duyduğu pkk kamlarına neden biyolojik bomba atmıyoruz.

Yapılanları söyleyim. helikopter uçar, arkasından şaşırtıcı bomba atar, bi iki jet bomba atar, tesadüfen geçen kamerada çekip bu gösteriyi medyaya verir.

A hükümeti, B hükümeti hiç fark etmez. siyasi görüş olarak yazmıyorum. Hangi hükümet o sorumluluğun altına girdiyse verecek arkadaşım bunun hesabını. diğer hükümetlerde bi b... yapamadı. onlardan da hesabını sorduk. seçimlerde aldılar derslerini.yaklaşık 35 yıllık bi terör örgütü ve binlerce şehit.daha ne kadar yaşıyacak bu örgüt, kaç şehit vereceğiz.neyi bekliyoruz. hesapta çıkmaza düşülen nokta nedir. nedir kolay olmayan.biz vatandaş olarak üzerimize düşen heyşeyi fazlasıyla yapıyoruz. vergiyse vergi. şehitse şehit. savaşsa en önde gitmeye hazırım. ben bunu diyorsam herkesten de özellikle kurumları yönetenlerden de aynı özveriyi beklemek hakkım değilmidir.

SAYGILARIMLA

2. Bu mesajı için 3 kişi erosistanbul'ye teşekkür etti: